• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim le sürekli kavga halindeyiz

Bence kesinlikle konu sahte.

Adam hem kel hem fodul. Hem cocugu olmuyor hem aldatiyor hem bekar hayati yaşıyor konu sahibi de ben ne yapayim diye soruyor.
Evet cvp ne yani bende eşimi çözemediğim için burdan sorayım dedim

Diyecek birşey bulamıyorum ..annene babana herşeyi etraflıca anlatsan arkanda dururlar bence ..

O çevredeki insanların da canı cehenneme ..elalem ne der diye evlilik devam ettirilmez ..neyse hayırlısı olsun ..
Benim mutlu olmadığımı onlar da biliyor ama bi çırpı da silip atma biraz savaş sabret diyorlar eşimin tek sorunu onu korkutacak rest çekecek kimse yok ailem ona karşı çok yumuşak bağırıp çağırmıyor onu evire çekice dövüp aklını başına getirecek biri yokki cevremde

Evet cvp ne yani bende eşimi çözemediğim için burdan sorayım dedim

Boyle bir adam icin gencligini harcadigina deger mi gerçekten. Bunlara ragmen bosanma sonucuna varamiyorsan benim boşan dememle fikrin mi degisecek?

Ama yine de degisecekse söyleyeyim daha fazla bir gün bile kaybetme bosan 1 seneden az sürmez zaten. Sonra da yenide hayatina bak.

Boyle bir adam icin gencligini harcadigina deger mi gerçekten. Bunlara ragmen bosanma sonucuna varamiyorsan benim boşan dememle fikrin mi degisecek?

Ama yine de degisecekse söyleyeyim daha fazla bir gün bile kaybetme bosan 1 seneden az sürmez zaten. Sonra da yenide hayatina bak.
Boşanma dilekçesini onun vermesini istiyorum o da yanaşmıyor yok s ben de biktim artik yapamıyorum daha fazla

Merhaba arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim çocuğum yok biraz da bu yüzden belkı de Eşim le sürekli anlaşamıyoruz bana hep ters gidiyor bende çok sinirliyim o da ikimiz de alttan almıyoruz eşimde azospermi var çocuğumuzun olma şansı biraz düşük o yüzden çok üzerin e de gitmek istemiyorum üzülüyor diye ve eşimin saçma sapan arkadaşları var ne zaman ben evde olmasam ayda bi alkol kullanır bende sürekli bu yüzden kavga ediyorum suçunu biliyor bi daha olmaz diyor bir kaç ay sonra yine aynı bana çok ters geliyor arkadaş ortamından bir türlü kopamıyor hiç kimseye de birşey diyemiyorum kimseyle paylaşamıyorum kendi aranızda halledelim diyoruz olmuyor ikimiz de geri adım atmıyoruz bundan 3 ay önce de beni aldattı zaten herşeyi unuttum ama astarini istiyor yeter artık sizce napmaliyim bana akıl verin delirmek üzereyim
Aldattı'dan sonrasını okumadım.

Icki ve arkadas olayini abartmayin diyecektim ama sonradan da aldatildiginizi yazmissiniz.

Walla bunu sineye cekebiliyorsaniz, isterseniz icki ve arkadas ortamini da dedigim gibi abarmtayin. Herkes arada bir acilmak ister arkadaslariyla.

Benim mutlu olmadığımı onlar da biliyor ama bi çırpı da silip atma biraz savaş sabret diyorlar eşimin tek sorunu onu korkutacak rest çekecek kimse yok ailem ona karşı çok yumuşak bağırıp çağırmıyor onu evire çekice dövüp aklını başına getirecek biri yokki cevremde
İyi de bunlar çözüm mü ? Babanın dövdüğü adamı koynuna alırken tiksinmeyecek misin ? Aldatması da buna yeter bi sebep ama .. kimsenin desteğine ihtiyacın yok ki. .gidip dilekçe vereceksin ,maddi gelirin olmadığı için baroyla görüşeceksin, onlar sana avukat atayacak ,sanırım ücret almıyorlar ..sonra da bakacaksın yoluna ..çalışır ,okur ,ailenle çok vakit gecirmezsin

Merhaba arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim çocuğum yok biraz da bu yüzden belkı de Eşim le sürekli anlaşamıyoruz bana hep ters gidiyor bende çok sinirliyim o da ikimiz de alttan almıyoruz eşimde azospermi var çocuğumuzun olma şansı biraz düşük o yüzden çok üzerin e de gitmek istemiyorum üzülüyor diye ve eşimin saçma sapan arkadaşları var ne zaman ben evde olmasam ayda bi alkol kullanır bende sürekli bu yüzden kavga ediyorum suçunu biliyor bi daha olmaz diyor bir kaç ay sonra yine aynı bana çok ters geliyor arkadaş ortamından bir türlü kopamıyor hiç kimseye de birşey diyemiyorum kimseyle paylaşamıyorum kendi aranızda halledelim diyoruz olmuyor ikimiz de geri adım atmıyoruz bundan 3 ay önce de beni aldattı zaten herşeyi unuttum ama astarini istiyor yeter artık sizce napmaliyim bana akıl verin delirmek üzereyim
bence içinizde öfke ve kin var eşinize karşı haklı olarak..

Gerekçe ne olursa olsun bahaneler üretiyorsunuz.
Eşiniz ile anlaşamıyorsunuz, üstüne reşit olmayan biri ile konuşmaları olmuş.
Buna kılıf uydurmayın lütfen, reşit olmayan biri ile yatıp kalkması mı lazım illaki?

Bu arada siz kaç yaşınızdasınız? Eşiniz kaç yaşında?
Gerçekten eşiniz iğrenç, ben olsam bir dakika yanımda tutmazdım, bırakın affetmeyi....

Bu ne demek bütün azolu eşleri boşayalim mı? Konunun infertilite ile alakası yok çekerim.
Tabiki hayir azolu esler bosasin demedm ilgi yok aldtma var niye çeksin azo basli basina bi zor durum digerleride tuzu biberimi

Hmm aldatmasi sorun degil yani,hem de 17 yasindaki kucucuk kizla
Valla islak odunla doveceksin boyle kocayi:sinirli::duduk:terbiyesiz adam

Adam daha napsin ki afedersiniz ama yemedigi halt kalmamis.zaten aldatmissa daha bide bu evlilik icin oneri mi istiyosunuz.tovbe tovbe simdi bisey diycem neyse kalsin.siz sorun onda olmasina ragmen onunla berabersinzi ama o kalkip aldatiyo sizi.cocugunuz yokken birakin bu adami her acidan hayirli olacak sizin icin

Buluşma cinsellik vs. yaşanmadı diye mi affettiniz 17 yaşındaki kızla olan "görüşmelerini"
Savunulacak yanı kalmamış kendinizi kandırmayın sonra daha çok üzülmeyin.
Ayda bir alkol almasında ne var sperm sayısından dolayı mı?
Emin misiniz böyle bir insandan çocuk istiyor musunuz?

Seninle reşit değilken sevgili olmuş,evlenmiş,bir başka reşit olmayan kızla seni aldatmış.Böyle insanların bir adı var.Küçük yaştaki kızlara ilgi duyan hani.Yazmak bile istemiyorum.Böyle iğrenç biriyle evli kalmak..Gençliğine yazık.

Esinizin arkadaslari ile ayda bir alkol almasi mi sorun.sizde arkadaslarinizda kahve icin sinemaya gidin .
Sizi aldatmis bunu affetmissiniz o zaman yuune vurmak niye.
Resit olmayan bir cocukla aldatmis igrenclik b diyecektim ki sizde 15 16 yaslarinda evlenmissiniz.
Ikinizde olgunlasmamis ayri ayri problemlisiniz sanirim
Destek alin

Back
X