esim lutfen bana bir nasihat:((

olmeyi cok dusunuyorum inanin ama ALLAHIN rizasiyla intahari gunah olmasaydi belki simdi hayatda olmazdim hayat cok zor yine sukrediyorum inanin esim kimseyle arkadaslik etmemi istemiyor markete bile izin almadan gidemem aileme boyle bosanma gibi birsey soz konusu degil malesef erkek kardesim kalp hastasi babam cok rahatsiz annemde oyle esimi asla benimle evlensin diye zorlamadim kac yasina gelmis birisi benim zorumla evlenecek degil evet gorucu usuluyle oldu ama biz uzun bir muddet konusup oyle evlendik o beni gorur gormez asik oldugunu soyledi telefonda konustugumuzda geldiginde cok iyiydi aileme karsi cok saygiliydi genc yastada evlenmedim yillarca hayirli birisi olucak sevecegim biri olucak diye kimseyle evlenmedim bekledim surekli bakamiyorum internete cevap yazamadigim icin ozur dilerim oyle zor durumdaydimki esimle konusmayi cok denedim derdimi anlatayim belkide beni anlayacak diye o malesef hep kendini hakli goruyor ben hep dinliyorum eski eside neredeyse benim annemin yasinda sonucta erkek inanin yurt disinda yasamak ayri bir eziyet bana diyorki sen ne dersen ben tam tersini yapacagim yine kavga etdik yine eski hayati ve ben cok hastalandim doktora gitmedim esim geldi o halimi gordu agladi ama yinede inanmiyorum bana uzuldugune birbirimizi uzuyoruz bosuna baskalari yuzunden diyor sizce neden surekli bana eski hayatini anlatiyor ve suda var esimin etrafindaki insanlar sadece para icin etrafindaymis kimseye guveni yok cek yazdigim icin hakkinizi helal edin

Bak canim daha gecenlerde konu actim..vende yurtdisina geldim..benim esimde ilk sevgilisiyle yasadiklarindan bahsetmisti bu beni okadsr kirdikki ona neler ettim..aulesi bir yandan anlatiyor...ama allah var esim o kizin yuzune bile bakmaz..hic yakalamadim..kizda yakinda oturuyor.seninki bayagi abartmis..yurt disinda yasayan erkekler icin bu durim normal gibi oluyor..biraz ama bir turkle evlenmemeliydi ozman bence!!!ayrica takmakendine zman ayir..guclu ol..kac gundur esimle kususz ayni yatakta bile uyuyorduk..kirgumliktan ama mucadele ettim ve o bemom ayagima geldi...kendini ezdirme...ozur dilersede affet..evliliklerde kolay kurulmuyor. Ben seni evden gondermemisine daha cok uzuldum bi arkafasin olmali..boyle olmaz ezdirme kendini cik arkafas et..ustune gelirsede kadin sigibma evine git!!bosan.. sende imsansim senin vosanman ulkene donmen icib yardim ederler cocuk krsinlikle yapma sakin sakin araniz duzelir hersey yoluna oturur ayri yazik sana bence..benim esim asla oyle srylere karismaz cocugi ona birakir cikar arkadasimla istersem 2 de gelirim ama tabi guvendigi tanidigi insanlarla..cevre edin kurs arjadaslarinla bulus gorus.kendisi esk karisyla gorussun sende evden cikma cok oyle yagma dik dur ezdirme kendini aglayip sizlama dik dur!!ne olmesi o senim .bb..okunbile olamaz.!!!!kendine gel dedigim gibi cok ustne gelir baski yaparsa kadin siginma evine git!!onlar senin isteklerin dogrultusunda hareket ediyorlar.saglicakla!!!

e yurt disinda yasayanlar icin bu durum cok normal esim neredeyse cocuk yasta gelmis aileside hep yurt disinda dun konustum bana birdaha anlatmayacagina dair soz verdi nerde geleneklerimiz goreneklerimiz hic bisey kalmamis dua ediyorum ALLAH hayirlisini versin herseyin 1 yildir evliyim cocugumuz olmuyor onun baskilarida ayri var ustumde ama diyorum RABBIMIN cocuk vermemesininde bir sebebi var hayirlisi bu demekki mucadele ediyorum sabirla bekliyorum cok tesekkur ederim yorum icin inan bana moral oldu

Sen cocuk dusunuyosun cunku esinin belki duzelir ona katlanmak icin gecerli bir nedenim olur diyorsun bilinc altinda bu var..bir cocuk bututmek cok zor inan..mpsikolojik olarak iyi ilmazsan tam cikmaza giriyorsun oyuzden bencyerinde olsam her ihtimale karsi korunurdum gizli gizli..olmasin once seni anlasin duzelsin biraz..benim esim burada dogdu aileside hemen hemen.ben ona turk kulturunu isledim..hic bir sey bilmiyordu..turk olmaktan utanirdi..simdi tam bir turk erkegi oldu..bence esine ogret vunlari..ama seni disariya gondermiyor kendiside oyle yapiyorsa priblem vurda basliyor bence..orda dogduguna gore bunlara acik olmasi lagzim..esin senin oradakiler gibi ommani istemiyor belkiki ama bunu yanlis yapiyor gozunun acilmasini istemiyor..ona bu durimu acikla ben boyle yaparsan seni istemiyirum de..en kotusu ailen seni kabul etmeyecekse bisandiginda.oranin vatandasligini alana kadar sabret.sonra hic devlete sigin saba istedigin yerden ev tutarlar..gerisi senin bilecegin..ama diyorsanki esimi istiyorum asla yapmam cekiceksin..viraz umuramaz ol aglayip sizlanma..gul eylen..ise disari cikip arkadas edinmekten basla..tlfondan msjlasiyor gibi yap..o yaklasmassa sende yaklasma bence.ona gururlu olduginu goster..vosanacagini soyle..hatta yap bunu devlete basvur kadin sigibma evine git!!eger esin afdilerse don yoksa orda kalmak istedigini sartlarin ne oldugunu ogren..sana yardimci olurlar..ailenseni kabul etmezse oda vilirse sende aglayip sizlarsan erkekler cok acimasizdirlar sana acimasini bekleme acimaz..ustune ustune gelirler..dik olmati ogrenmelisin bence..

niye sen ölesin?
o ölsün.
al karşına konuş açık açık, bak dil de öğreniyomuşsun, iyice öğren eğer olmayacak gibiyse boşarsın, neden ölümü düşünüyosun?

Peki mesajlasmasi ne olacak? Esin seni market yollamiyor, özgürlüklerini kisitliyor ve sen çoçuk istiyorsun bu "adam"dan? Caresizligini anliyorum fakat bu çaresizligini bir çoçugun üzerinede yükliyemesin. O cocugunda hakki, sicak, mutlu yuvada büyümek. Ki simdiki yuva öyle degil. Ve çoçuk ile beraber esin birden mükemmel kocaya degismez. Senin ilk yapacagin sey özgürlüklerini geri kazanmak. Dil kursuna gidip, pratikte dili hiç kullanmamak ile bir yere varilmiyor. Markete gidip, dil kursunda arkadas edin,.. Cocuk düsünüyorsunda, yarin birgün kresi olacak, okulu olacak yani yine girisken olman gerekiyor, dili biraz anlaman gerekiyor.

Ayrica sadakat gelenek ve görenek ile hiç alakali birsey degil. Dürüst, kisilik sahibi olmak ile alakali birsey.

tesekkur ediyorum yorumlar icin bosandigimda ailem beni kabul etmeyecek diye bisey yok sadece ilk yazimda soyledigim gibi ailemin zaten sikintisi cok birde bana uzulmelerini istemiyorum bunu ailenizi cok seviyorsaniz hepinizinde boyle dusundugune eminim kucuk bir yerde oturuyor ailem ve ailemin bu yuzden sikinti yasamasini istemedigimden sabrediyorum esim ilk evlendigimizde cok cok iyiydi ailesinden cok etkileniyor her soylenileni yapiyor boyle bir huyu var herseyden cok etkilenene bir yapisi var kendi arkadas cevresi esimi cok kullanmis parasini yemisler anlayacaginiz bu arkadas mevzusunu cok tartistik yurt disindaki insanlara guvenmiyor yabanci bayanlarla arkadaslik etmeme izin veriyor ben ne anlarim yabanci insanlardan burda bir turk gordugun zaman sanki akrabani gormus gibi oluyorsun cocuk zaten olmuyor saglik acisindan problemlerim var tedavi goruyorum gelenek gorenek cok onemli bence oyle demeyin ben hic hayatimda duymadim bir erkek esine eski kiz arkadaslarini esini anlatsin eski esini hic semedigini soyluyor bana sadece yurt disinda kalmak icin evlenmis sadece aciyorum ona diyor esim kadini aramiyor kadin buna mesaj ustune mesaj esim cevap yazmazsa bu defa ariyor ben cildiriyorum soz verdi bana eski hayatiyla ilgili konusmayacagiz artik bekleyip gormek lazim dili anliyorum azda olsa okul devam ediyor ogrenene kadar birakmaya niyetim yok siniftakilerin hepsi yabanci oldugu icin konusuyoruz zaten tesekkur ederim

cocugu esim duzelir diye istemiyorumki benim bekarkende hayalim hep anne olmakti cocuklari cok seviyorum beni dusunmeyen benden olacak cocugumu dusunecek once beni dusunmesi lazim sabirli olup beklemek lazim her defasinda beni sevdigini soyluyor beni seviyormusun diye soruyor yabanci biriyle 23 yasinda evlenip 15 yil beraber yasayan biri bana gore daha cocuk yasta onlari kulturuyle buyumus hersey normal geliyor ne yapmam lazim esimin duzelmesi icin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…