- Konu Sahibi kelebekse38
-
Madem borcunuzun var maaşını neden ailene gönderiyorsun ki
Çocuğunun geleceği için birikim yapabilirsin
Ailen kardeşini özel üniversiteye göndercekmiş
Eee herhalde göze almışlardır sana güvenip göndermiyorlardır
Evlilikte birlik beraberlik çok önemli
Bizim borcumuz bile demiyorsun eşimin borcu diyorsun ilginç
pff yine evlilikten sıkılan bi arkadaşşş
arkadaşlar mrb,benim ki dert mi bilemiyorum ama evliliğimde öyle kavga dövüş fazla olmaz aslında herşey normal ama ben 1 senedir çalışmıyorum çocuk oldu o yüzden.şimdi de evde otur otur daraldım çok zor günler geçirdim çocuğa tek başıma bakıyorum yardım edecek bi kişi bile yok.o yüzden mi bilmiyorum ama bazen kocamdan bile çok sıkılıyorum yani bırakmak isteyecek kadar.evle falan çok ilgilenemiyorum bazen eşimde söyleniyor.şimdi de iyi bir bakıcı bulduk işe başlasam mı başlasam mı bilemiyorum 1 sene daha iznim var normalde ama çok bunaldım.eşimin bu sürü de biraz borcu birikti işe başlayınca maaşım ona vermek istemiyorum çünkü iş ev işlerine geldi mi kadın işi maaşa geldi mi hayat müşterek oluyor.bende bu duruma sinir oluyorum paranın bir kısmını annemlere göndermek istiyorum kardeşimi özel üniversite de okutacaklar seneye.sizce ne yapmalıyım?teşekkürler şimdiden.işe başlasam işim kolaylaşır mı zorlaşır mı?
evet ne yalan söyliyim sıkıldım bekarlık sultanlıkmış ya.offf pis gibi karışan yok görüşen yok.ne halt etmeye evlendiysem
tabi ki bana güvenmediler ama bende yardım etmek istiyorum
konu sahibi evliliginde sorunlarin mi var ?madem mutsuzdun bebek icin neden acele ettin,
suanda en cok dusunmen gereken sey bebegin,kardesini okutmak sana düsmez ihtiyaclari yoksa tabi...
evet ne yalan söyliyim sıkıldım bekarlık sultanlıkmış ya.offf pis gibi karışan yok görüşen yok.ne halt etmeye evlendiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?