Konu sahibi sizin nezdinizde, konu acip, derdini anlatip, farkli bakis acisina ihtiyac duyup sonrada bu farkli bakis acilarini begenmeyen ve zamanini ayirip cevap yazan üyelere hakater eden tüm arkadaslara yaziyorum bu iletiyi.
Bende bir kadin oldugum icin ve lohusalik sendromudur, hamileliktir, hormanlardie ve bunun gibi zor durumlari yasadigim icin size anlayisla yaklasmaya calisiyorum.
SIKILMISSINIZdir olabilir, cocugunuz cok hareketlidir olabilir, biraz dertlesip kafa dagitmak istemissinizdir anlarim, bircok kisi ayni anda size yanlis yaptiginizi söyledigi zaman biran kabullenmek istememissinizdir bunuda anlarim ama vakit ayirip yardim etmeye calisan insanlara hakaret ettinizmi orda durun.
Öncelikle buna hakkiniz yok. Sonra agrasif, agzi bozuk, bildiginden sasmayan insanlar yaptiklari ve söyledikleri ile karsidakine birsey yapamaz sadece kendisini alcaltir.
Ayrica sunuda altini cizerek belirteyim ki, Allah bir kuluna güzel rizik, iyi bir es, doktor doktor gezdirmeden evlat vb nimetler verebilir.
Ama kul nankörlük ederse elinden almakta Yaradan icin zor degildir.
Ailesine 500 lira harcadi diye dünyayi dar ettiginiz esinize "aileme her ay 500 yollayacagim" nasil diyeceksiniz, yüzünüz kizarmayacakmi.
Haaa derseniz ki "benim param calismak kazanmak ev gecindirmek erkegin görevi" bende size kendinizle celismeyin, o bakmaktan SIKILDIGINIZ cocuga bakmak, temizlemediginiz icin esinizin tepki gösterdigi evi temizlemekde sizin göreviniz, o her ay para yollamak istediginiz kardesinizi okutmakta babanizin görevi derim.
Derim ama sizin ne yapacaginizi, gönderip göndermeyeceginizi, esinizle tartisip, yuvanizin huzurunu bozacaginizi umursadigimdan degil.
Hani o cocuk varya size anne diyen, iste o cocugu umursadigim icin.