- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi kelebekse38
-
arkadaşlar mrb,benim ki dert mi bilemiyorum ama evliliğimde öyle kavga dövüş fazla olmaz aslında herşey normal ama ben 1 senedir çalışmıyorum çocuk oldu o yüzden.şimdi de evde otur otur daraldım çok zor günler geçirdim çocuğa tek başıma bakıyorum yardım edecek bi kişi bile yok.o yüzden mi bilmiyorum ama bazen kocamdan bile çok sıkılıyorum yani bırakmak isteyecek kadar.evle falan çok ilgilenemiyorum bazen eşimde söyleniyor.şimdi de iyi bir bakıcı bulduk işe başlasam mı başlasam mı bilemiyorum 1 sene daha iznim var normalde ama çok bunaldım.eşimin bu sürü de biraz borcu birikti işe başlayınca maaşım ona vermek istemiyorum çünkü iş ev işlerine geldi mi kadın işi maaşa geldi mi hayat müşterek oluyor.bende bu duruma sinir oluyorum paranın bir kısmını annemlere göndermek istiyorum kardeşimi özel üniversite de okutacaklar seneye.sizce ne yapmalıyım?teşekkürler şimdiden.işe başlasam işim kolaylaşır mı zorlaşır mı?
ilahi elmayra öyle olur mu hiç
herşeyi yapacak olanlar erkek ve erkek tarafı hiç mi öğrenmedin
siz kimsiniz ki size yardım edeyim.ne kadar sorunlu olduğunuzu kanıtlıyorsunuz. size bir uzman psikiyatr yardım edebilir durumunuz bu kadar ciddi.siz tramva geçirmiş olabilirsiniz farkında olmadan. ben ve arkadaşların bir kısmı eğleniyoruz artık yardımcı olamadığımız için...
herkes size zahmet edip konunuza cevap yaziyor ama
ya millet sizin gibi söylemiyor ki bir sürü irdeliyor yok niye devlet ünv.değilmiş yok eşim bilmem neymiş sana ne hadsiz haddini bil.yanlış anlama sana demiyorum. Benim yaşadığımı sen mi biliyorsun sıkılmışım ki buraya yazmışım hayret ya buraya moral bulmaya yazıyorum moralim daha çok bozuldu hadsiz işte seviyesizler
konum pek ilgini çekti bakıyordum biraz tartışma tarzında şeyler var ya leş bekleyen çakallar gibi üşüşmüşsün belli yani niyetiz
tabi ki bir sürü normal insan da var beni anlayan kıtlarda var işte
senin bana mı yardımın olacak.sen önce kendine yardım et bayan iyilik meleği.gidersen buna en çok ben sevinirim inan
herhalde yani kafanız yavaş yavaş çalışmaya başladı
evet sayın yağmurluk tabi ki.
hani gidiyordunuz seviyesizdim ne kadar ciddiyetsiz ve seviyesiz olduğunuz ordan belli.konularınıza göz attım ayrıca saygız ve terbiyesizsin utanmadan gelmiş burda bana ahkam kesiyor
Ayrıca bir konusunda arkedeş eşinin kendi annesine 500 liralık alışveriş yapmasına içerlemiş :))) Yahu ne garip insanlar var şu dunya üzerinde..
Ayrıca evi geçindirmek erkegin görevi ise çocugu okutmak da babanın görevi değil midir ?
Elmayra aynı şeyi yazmışız yahu :)) Aklın yolu bir
Ben de tam aklın yolu bir diyecektim ki sen de onu demişsinahahahah temiz kalpliyiz
Madem evi geçındırmek eşinizin görevi,
çocuğunuza bakmak da sizin göreviniz,bakıcının değil.
bebeğimi niye ailem olarak görmüyormuşum bu ne saçma sapan yorumlar ya ne kadar anlayışı kıt insan var gelmiş beni bulmuş
Ayrıca bir konusunda arkedeş eşinin kendi annesine 500 liralık alışveriş yapmasına içerlemiş :))) Yahu ne garip insanlar var şu dunya üzerinde..
Ayrıca evi geçindirmek erkegin görevi ise çocugu okutmak da babanın görevi değil midir ?
O konuyu bende gördüm.
Kadın ailesine yardım edebiliyor kafasına göre ,kardeşine düdüklü tencere alabiliyor mesela sanki böyle acil bir ihtiyaç gibi ..
Ama erkek ailesine market alışverişi yapamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?