eşim,maaş ve bebeğim....

bana kalsa 1 yıl daha izin kullan ve çocuğun 2 yaşına gelince işe başla derim ama çok bunaldıysan zaten faydadan çok zararın dokunur ona.hep söylüyoruz,çocuklarla çok değil kaliteli vakit geçirmek önemli diye.evde bunalan bir anne ile kalmasındansa iyi bir bakıcıya emanet edilebilir.ama işinin ehli birini bulmak lazım.para konusuna gelince,bana göre bir ailede keseler ayrı ise bu çok da iyi bir durum değildir.gelen-giden belliyken para hesabı yapmak nedir anlayamıyorum? eşinin borçları varken,sen kazandığın paranın bir kısmını ailene yollayacaksın öyle mi?yollanır tabii ama senin sebebin ve niyetin hiç hoş değil.kardeşin özel ünv.tede okusun diye.yapma canım Allah aşkına,bu kadar da olmaz ama..

ilahi elmayra öyle olur mu hiç

herşeyi yapacak olanlar erkek ve erkek tarafı hiç mi öğrenmedin

Bilseydim inan evde sıkılıyor olurdum haftaiçi

Evi gecindirmek erkeğin göreviyse, baba da kardeşini okutsun dimi, kadınlar neden karışıyor? Düz mantık

hani gidiyordunuz seviyesizdim ne kadar ciddiyetsiz ve seviyesiz olduğunuz ordan belli.konularınıza göz attım ayrıca saygız ve terbiyesizsin utanmadan gelmiş burda bana ahkam kesiyor

Ayrıca bir konusunda arkedeş eşinin kendi annesine 500 liralık alışveriş yapmasına içerlemiş :))) Yahu ne garip insanlar var şu dunya üzerinde..

Ayrıca evi geçindirmek erkegin görevi ise çocugu okutmak da babanın görevi değil midir ?

konum pek ilgini çekti bakıyordum biraz tartışma tarzında şeyler var ya leş bekleyen çakallar gibi üşüşmüşsün belli yani niyetiz

tabi ki bir sürü normal insan da var beni anlayan kıtlarda var işte

senin bana mı yardımın olacak.sen önce kendine yardım et bayan iyilik meleği.gidersen buna en çok ben sevinirim inan

herhalde yani kafanız yavaş yavaş çalışmaya başladı

evet sayın yağmurluk tabi ki.

hani gidiyordunuz seviyesizdim ne kadar ciddiyetsiz ve seviyesiz olduğunuz ordan belli.konularınıza göz attım ayrıca saygız ve terbiyesizsin utanmadan gelmiş burda bana ahkam kesiyor

Şu yazdıklarınızın hepsini tekrar okuyup bir aynana bakın lütfen; bana yardım etmeye calısan ama benimle aynı fikirde olmayan insanları ben neden azarlıyorum deyin.....

O konuyu bende gördüm.
Kadın ailesine yardım edebiliyor kafasına göre ,kardeşine düdüklü tencere alabiliyor mesela sanki böyle acil bir ihtiyaç gibi ..
Ama erkek ailesine market alışverişi yapamıyor.

üye gelir,konu açar,herkesin kendine hak vereceğini düşünür,1-2 kişi dışında kimse istediği birşey yazmayınca önce laf vurmaya sonra hakarete başlar ki üslubu genel olarak budur zaten ve en son da banlanır (böyle giderse yakındır zaten)

arkadaşım buraya gelip de sinirinizi üyelerden çıkaramazsınız,şimdi tüm yorumları okudum da olaya bak ya.herkese ayrı bi hakaret ayrı bi afra tafra..yeni moda bu galiba.

esinin borcunu düşünme, çocuğunu iznin olduğu halde bakıcıya ver, 1 tane çocukla ev işi yapama, esinle problemin yok evliliğinden sıkıl.. Bunları unutup kardeşini özel üniversitede okutmaya çalış.. Olur mu lütfen rica ediyorum.. Bak ölümü gör zu ha ha ha ha

daha önce bi konu daha açmıştı bu konu sahibi arkadaş ordada böyle agresif davranıp beğenmediği yorumları terslemişti madem yorum beğenmiyorsun ozaman konu açma arkadaşım kendini de milleti de germe yani

bebeğimi niye ailem olarak görmüyormuşum bu ne saçma sapan yorumlar ya ne kadar anlayışı kıt insan var gelmiş beni bulmuş

hıı evet herkesin anlayışı kıt şurdaki yorumların çoğu aynı fikirde, birtek senin anlayışın tam maşallahh...................

konu sahibinin uslubu son derece çirkinleşti, çok ayıp ediyosun insanlar sana zaman ayırıp burda yardımcı olmaya çalışıyo üstelik kötü yorumlarda yapmamışlarki...

birde zamanım yok diyosun bir kaş almaya bile ama burda konu açıp cevaplamaya da zaman buluyosun....

babanın görevi değildir diyen oldu mu?zaten o parayla hiç bir öğrenci üniversitede okuyamaz benimkisi sadece bir katkı

O konuyu bende gördüm.
Kadın ailesine yardım edebiliyor kafasına göre ,kardeşine düdüklü tencere alabiliyor mesela sanki böyle acil bir ihtiyaç gibi ..
Ama erkek ailesine market alışverişi yapamıyor.

düdüklü tencere almadım evde kullanmadığımı gönderdim önce okuduğunu anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…