Eşim maaşımızın %20sini dağıtacakmış.

Allah cömerttir cömertleri sever verene verir buna emn olun... zaten bu işler gönül işleri bi ay verirsinz bi ay çok sıkışık olur veremezsenz senet sepet yapılmıyo ya sanki...

cnm inan varkende Allahım versin yaparım... bu ülkede ticaret yapan bircok kişi vergi kaçırıyor sonrada bak işte zaten kazanamıyoruz bulabulabulaaa diye kendi kalbine sözde haklı cıkarmaya calısıyor bunlardan biride malesefki eşimdir. o lokmalar bogazıma diziliyor benim.... bak bi arkadas yazmıs 2000 alıp kirada olup yardım eden kendisinide tebrik ederim. ben bir hastalıkla tanıstım 8 yıl önceden beri yoklar beni. dünyanın ne kadar fani oldugunu ve bir amacı oldugunu en iyi anlayanlardan biri olma umudunu tasıyorum... yalan yalan 2. evde yalan herşey yalan... zenginde kuru fasulye yiyor bizde belki o pastırmalı biz sade

Allahım sen bana yardım ette bende yardım edip Senin sevgini kazanmak için ugrasıyım...

buarada tebrik edenlere gülen arkadaşlar var sanırım .... gülün... ben yine tüm kalbimle tebrik ederim...... bir abim olarak kendisiyle gurur duydugumuda beyan ederim

Site kuralları gereği dini ya da siyasi konu ve yorumlar yasaktır.
Dua, ayet paylaşımları için lütfen http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle-f1200/ bölümünü kullanınız.

admin tarafını ve zihniyetinide belli etmiş oldun. site kuralı yada birileri elbette ki ayet ve hadisten rahatsız olmuş değil burası kesin.
rahatsız olan sensin birilerine mal ediyosun. bişeyleri bahane kılıyorsun.

admindin değil mi sen? böyle profesyonel bi forum sitesinde amatör adminler nasıl varlığını devam ettirir merak ediyorum doğrusu.
konu bikare dini konu ayet ve hadis kendiliğinden gelir.

admin neye ulaşmak istiyosun söylermisin. kimseye zararı olmayan ayet ve hadis paylaşılmış sen de kalkıp buna takılıyorsun. sende çok iyi biliyosun ki ortada hakaret ve saygısızlık olmadıkça böyle bi paylaşım neden yasak olsun. maksanızı anlamış değilim. sen bence sitenin adını değiştir ve kimse paylaşım yapamasın üye olamasın. ozaman herşey istediğiniz gibi olur.

eğer gerçekten site kuralı gereği ayet ve hadis yasaksa böyle böyle bi yerde durmanın anlamı yok.
dipnot: konu kadın konu yani anne konu yani evlilik yani konu kutsal. sitenin adıyla ters böyle bi kural

hoşcakalın..

(ALLAH a emanet olun demicem şimdi onada yasak dersiniz)

Son düzenleme:

Güzel arkadaşım bir dur sakinleş ortada kasti bir durum yok.Sitenin genel bir kuralı var Mune ablada onu uyguluyor.Bende siteye ilk geldiğimde şaşırmıştım ama Mune abla sağolsun tüm detayıyla açıkladı neden yasak olduğunu ve şimdi hak veriyorum.Çünkü din,iman gibi mevzuular çok hassas bazen iki taraflı saygısızca laflar ediliyor.İş Allaha, Peygambere dayandı mı geri çevirmek çok zor..
Hoş mune ablada açıklardı bunları ama ben sizin yanlış bir yargıya varmanızı engellemek istedim.

Okuduğunu anlamayan birine neyin site kurallarını açıklıyorsun ki mune ? İlk cümle girişine bak "ayetlerden rahatsız olmuş" bu nasıl saygısızca bir yaklaşımdır. İşte senin din anlayışın bu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…