Bosanamiyorum oyuzden sikayet edeyim hapse girsin bende krtulurum diyorum ama beni gizli tutarlarmi blmiyorum arkadaslaei beni ogrenirse basma bela olrlar diyede korkuyorumEn saglıklı bilgiyi en yakın karakoldan alırsınız.Kesinlikle sikayet edin.
Karakoldan bu hususta destek ve bilgi alabilirsiniz gizli tutarlar tabii..Durumu anlatin detayları ile.Bosanamıyorum diye birşey yok.Siz kararlı olun o adam umarim saticidir içeri alinir o sürecte de cocuklarinizla hayatiniza bir yön verirsiniz insallah.Bosanamiyorum oyuzden sikayet edeyim hapse girsin bende krtulurum diyorum ama beni gizli tutarlarmi blmiyorum arkadaslaei beni ogrenirse basma bela olrlar diyede korkuyorum
Malesef met bırakılabilen birsey degıl ve beyinde agır hasar bırakan birsey. Allah yardımcın olsun. Yapabiliyorsan bi şekilde ihbar et başkalarını da zehirlemesine izin verme.Kizlar merhaba artik ne yaoacagimi bilmiyorum yardiminizi istiyorum esim yillardir meth bagimlisi ve bununla ugrasiyorum iki cocugum var annem var baska sehirde ablam var oda annemin yasadgi yerde baska kimsem yok esim senelerdir iciyor surekli yalan soluyor dun esimin whatsub mesajlarni takip ettim ve saah birine mesaj yazdigini gordum mesaji yazyor snra hemen siliyorki yakalnmamak icin mesaj icerigi su sekilde
15 dkkaya yanindayim
Dukkanin yanindayim iceri geleyim mi. Disarisi sknti motor var bende diyor esim
Karsi tarafda diyorki
İceri gelme kamera var kac istiyon
Esimde diyorki 500da her zamanki yaziyor snra mesajlar siliniyor esim sanirim uyusturucu satiyor bu mesaj onu gosteriyor ekran goruntusude aldim esme ayrlmak istedigimi soylyorum ama birakmiyor coxuklari vermez bize bisey yapar diye korkuyorum gidemi yo rum kimsem yok zaten bagimli bi insan her seyo yapabilir ama bu sekildede daha fazla dayanamiyorum ne yapayimda bu isten kurtulayim yarin savciliga gitsem bnu satan arkadaslarnin isimlerini versem esimin mesajini gostersem nasil bi yol izlenir esimin telefnlarini takip ederlerse zaten yakalarlr esimi. hepsi hapse girsin istiyorum yardim edin bana kizlar
Bize bir sey yapmasndan korkyorum brdan gidicem dedigimde cocuklari birak diyor ve esm gercekden sinirliyken her syi yapablir cocuklari brakmaz bana polis felanda dinlemez oyzden korkyorum buyuk ihtimal satiyoe cunki mesahlari onu gisteryodu yarin ilk isim sikayet etmek olacakKarakoldan bu hususta destek ve bilgi alabilirsiniz gizli tutarlar tabii..Durumu anlatin detayları ile.Bosanamıyorum diye birşey yok.Siz kararlı olun o adam umarim saticidir içeri alinir o sürecte de cocuklarinizla hayatiniza bir yön verirsiniz insallah.
Senelerdir ben bgmli deglim deyip duruyor birakamiyor zaten birakabilecegnide sanmiyorum srekli icen arkadaslariyla gorusuyor nasil brakabilecek ki bu durumdaMalesef met bırakılabilen birsey degıl ve beyinde agır hasar bırakan birsey. Allah yardımcın olsun. Yapabiliyorsan bi şekilde ihbar et başkalarını da zehirlemesine izin verme.
Yuhh bir de satıcı mı eşiniz?Bize bir sey yapmasndan korkyorum brdan gidicem dedigimde cocuklari birak diyor ve esm gercekden sinirliyken her syi yapablir cocuklari brakmaz bana polis felanda dinlemez oyzden korkyorum buyuk ihtimal satiyoe cunki mesahlari onu gisteryodu yarin ilk isim sikayet etmek olacak
Esimi tanisaniz anlardiniz neden bosanamadiimi bosanmak istyorum dedigimde bile deliriyo cocuklari birak benden ayiracakmisin felan dyor ve gercekten dunyayi bana dar edebilr sinrlyken gozu hic visey gormeyen birisi oyuzden korkmdan ayrilamiyorumKarakola gidin, şikayetçi olun. Eşiniz bağımlı, bir yolunu bulur yine içer. Neden boşanmıyor musunuz? Uyuşturucu bağımlısı bir kocayla evli kalmak korkunç, çocuklarınızın ve sizin can güvenliğiniz tehlikede, korkmuyor musunuz?
Siz herşeyi anlatin sonrasinda zaten size gerekli korunma ve sığınma hakkınız verilir.Korkmayin.Cesaretli olun ki cocuklariniz icin güzel bir gelecek olsun.O adamdan kurtulmak icin ne gerekiyorsa yapın.Bize bir sey yapmasndan korkyorum brdan gidicem dedigimde cocuklari birak diyor ve esm gercekden sinirliyken her syi yapablir cocuklari brakmaz bana polis felanda dinlemez oyzden korkyorum buyuk ihtimal satiyoe cunki mesahlari onu gisteryodu yarin ilk isim sikayet etmek olacak
Mesajlari satgini gosteriyor ben ictigini bldigim icin sattigini anlyorum mesajlarindan ama direk knsmuyolar bnu hep gizli gizli yazyolar ama icerigi belli yani uyusturucuYuhh bir de satıcı mı eşiniz?
Polisimizde kadinlari koruma konusunda cokda yeterli olamiyor bnun orneklerinide cok gorduk oyuzden ne yapacagimi sasirdim ama satmaya basladigi icin yakalayip hapse atarlar diye dusunuyorum o sekilde krtulurum rahat ederimSiz herşeyi anlatin sonrasinda zaten size gerekli korunma ve sığınma hakkınız verilir.Korkmayin.Cesaretli olun ki cocuklariniz icin güzel bir gelecek olsun.O adamdan kurtulmak icin ne gerekiyorsa yapın.
Bi iki kullanımda bile bagımlı olmaya yeterli ve bırakılması cok güc. Heryerde kolaylıkla bulunabiliyor olması zaten daha da kolaylaştırıyor bagımlılıgı.Kendiniz ve temiz insanlar için şikayet edin asla sizi ele vermezler. Zaten muhtemelen telefonu dinlemede ya da takiptedir.Senelerdir ben bgmli deglim deyip duruyor birakamiyor zaten birakabilecegnide sanmiyorum srekli icen arkadaslariyla gorusuyor nasil brakabilecek ki bu durumda
Satmanın cezası 8 yıldan başlıyor. Şikayetinizi yapın toplumdan tecrit edilmeli bu zehir tacirleri.Mesajlari satgini gosteriyor ben ictigini bldigim icin sattigini anlyorum mesajlarindan ama direk knsmuyolar bnu hep gizli gizli yazyolar ama icerigi belli yani uyusturucu
Cok bernat bisi yasamayan bilemiyor iste bu ara isi hepten artirdi gozume sokmaya basladi gecnlerde eve hic gelmedi aksamlari yalan soleyip eve gec gelyor inis oldugu belli oluyor eskden bukadar etmyordu smdi hepten asiriya kacmaya basladiKristal bağımlılığı en kötü olanlardan biri. Uzaklaştırma da alabilirsiniz bu konu ile ilgili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?