• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mason olmak istiyor:(

Bazilarinin masonlugu bukadar basit e alip normalmis gibi konusmasi cok tuhafima gitti dogrusu .. bu örgüt ilkte alman fransizlardan olusmusdur sonrada tabi yahudi ve baskalarida katilmis hepsi yahudiydi diyemeyiz ama dindarlar diye birsey yok ama kendince ainleri var ve hic dogru bir yol degil kendilerine hainlik yapilanlar ölüyor bile. bu örgüt yeni bir dünya kurmak istiyor zihni dindar olmayi ortadan kaldirmaya calisiyor .

Gizlilik aileye sökmez demistim, bu bildiklerimi herkese anlatabilirim demek degil. Bu nedenle maalesef herhangi bir detay veremeyecegim. Ancak isterseniz sizi su an aktif gorevde olan bir ustad-i muhteremle bir araya getirebilirim, sorularinizi kendisine yoneltebilirsiniz. Ancak yine de tum cevaplari alabilir misiniz bilemiyorum acikcasi.

Cevabını bildiğim bir soru sordum zaten canım... senin de aşama aşama hepsini bilmediğine eminim, yoksa şuan düşüncelerin farklı olurdu..

Ben masonluğun ne olduğunu biliyorum canım, hele ki bir masona soracak hiçbir şeyim yok..

buakadra copy paste yapmana gerek yok:)ben onların için 8 sene çalıştım neyin ne olduüunu biliyiorum bütün dinler,i benimsiyorlar...

peki gercek amaçları nedir acaba merak ettim..
birde bütün dinleri benimsiyor demişsin nerden geiyor bu kadar hoşgörü acaba biz müslüman müslümana bile bu kadar hoşgörü gösterip benimsemiyoruz.
toplandıklarında kuran mı tevrat mı incil mi vs.. hangisini benimsiyorlar bunları yanıtlar mısınız

İçlerinde çalıştığın zaman herşeyi doğru bildiğini göstermez ki.. masonların kuruluş amacı vardır, çalışma şekilleri vardır. Bir insan masonluğu kabul ettiğinde, onda Allah inancı yer almadığını anlar....diğer türlü ya çok saftır daha olayın mahiyetini anlamamıştır, yada bilinçli olarak öyle görünmek istiyordur..

sen birilerine dinsiz deyip yargılama hakkına sahip değilsin yani bunu sen söyleyemezsin herkesi Allah bilir...

Onlar masonluğun ne olduğunu daha öğrenememişler demek ki...

Ya arkadaşım ya, her dini kabul ederiz demeleri sadece kamuflaj... masonluk dinsizliktir...

Aynen öyle masonluk dinsizlikte İnan biri mason olamaz bu başlıkta tek doru bilgi var oda bu lütfen buradan duyduklarınıza inanmayın internetlerde inanmayın gercegi hiç bi zaman öğrenemeyeceksiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben az önce dediğim şeyi tekrarlayacağım. Bu adamın sizinle bir derdi var bence. Hareketlerinizi bir düşünün neden böyle yapıyor olabilir? Gezmek tozmak tamam herkesin isteyebileceği bir şey bunun için can atmasını anlayabiliyorum ama anladığım kadarıyla o çok sık böyle fırsatlarla karşılaşıyor. Hadi diyelim ki bir daha yurt dışına çıkamayacak gitsin derdim ya da fuar için gidiliyor, iş sonuçta gitmesi gerek. Ama siz şu durumdayken sizin için heyecanlanması lazımdı bunu hiç hissetmiyor musunuz? Dediğim gibi gezme/görme hevesini anlarım ama Amerika için daha çok heyecanlanıyorsa bir sıkıntı var demektir.

Benzer sitemleri ettiğimde asla kabul etmiyor canım kapris yaptığımı söylüyor
Ama Değişti..
Ben de senin düşündüğün gibi sevgisinden şüphe ediyorum artık malesef :(

Bebeğim üzerinde de çok hakkı yok bence..
Çünkü anlatsam daha neler var neler boşver.. :(

peki gercek amaçları nedir acaba merak ettim..
birde bütün dinleri benimsiyor demişsin nerden geiyor bu kadar hoşgörü acaba biz müslüman müslümana bile bu kadar hoşgörü gösterip benimsemiyoruz.
toplandıklarında kuran mı tevrat mı incil mi vs.. hangisini benimsiyorlar bunları yanıtlar mısınız
bu kişilikle de alakalı. hoşgörü ve herkesi kabul etme , kişiden kişiyede değişir.
ben mesela herkesi dini ırkı ne olursa olsun kabul ederim. ayırım yapmam. bu benim kişiligimle alakalı.
insanda hümanizim ruhu varsa mevlana gibi gel ne olursan ol yine gel der.

diyeceğim şu masonluğu bir kenara koyup yazıyorum. hoşgörü hep hoşgörü.

Ama Değişti..

Şimdi tabii ki de onu da dinlemek gerek net bir şeyler söylemek için, çünkü belki de siz fazla alıngan davranıyorsunuzdur hamileliğin verdiği de bi duygusallık var sonuçta, ona da haksızlık etmek istemem. Değişti diyorsanız da değişmiştir ama belki de bu değişiminin sebebi bilemediğiniz bir şeydir :44:

Baba adayı bir erkek doğacak çocuğu için heyecanlanmıyorsa, zırt pırt bahnelerle karısını yalnız bırakıp en ufak nazını çekmiyorsa, o adam ister mason olsun, ister misyoner çok da önemi kalmıyor bana göre.

Doğuma ne kalmış şurada Amerika sevdasına düşmüş şimdiden ayıp ya. :47:

Cevapları okurken gülmekten geberdim. :60: Buraya 'Kaynanamı sevmiyorum' ya da 'Evli erkekle birlikteyim' temalı konudan başka konu açmayacakmışsın, bunu anladım. Biri de koyun kanı içiyorlar yazmış. :60::60:

Ay canım benim o şerefsiz dinemi hizmey ediyo sanki din düşmanı o adam. Bak youtube de masonlukl a ilgili videolar var onları izle orda her şey anlatılıuor . Banada sorarsan masonluk için eşine asla izin verme canım . Yazını pkuyunca çok üzüldüm . İnan varya parayla imsanları kandırıuorlar paranız az olsun helal olsun canım dedikleri yanlış anlams tatlım ben senin iyiliğin için yazdım lib by

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adnan Oktar bunu görmesin. Adam avukat ordusuyla geziyor, mahkemelerde sürünürsünüz. :1:

Baba adayı bir erkek doğacak çocuğu için heyecanlanmıyorsa, zırt pırt bahnelerle karısını yalnız bırakıp en ufak nazını çekmiyorsa, o adam ister mason olsun, ister misyoner çok da önemi kalmıyor bana göre.

Doğuma ne kalmış şurada Amerika sevdasına düşmüş şimdiden ayıp ya. :47:

Aradığında soğuk konuşuyorum dünden beri ' bi soğukluk var ama anlamadım 'diyor ben de bişey demedim sitem etmedim ama sanırım yarın geldiğinde çok derin mevzular konuşulacak.. Amerikaya gidemicek xaten açıkça söylicem
36 haftalık ingilterewye gittin kusura bakma lohusalıkta burdasın dicem

Ama Değişti..

Masonluk ile ilgili İnternet üzerinde birçok olumsuz haber ve bilgi var. Masonların web sitelerinde masonlar.org da anlatılanlar ise o yönde değil ve bana daha mantıklı geliyor. Hiç kimseyi bu mason din düşmanı gibi ithamlarla suçlamak kimsenin haddi değil. İçine girmeyen kimse masonluğu tam olarak bilemez. Bilmeyenin yorum yapması da çok saçma. Allah ile kul arasına da kimse giremez.

Canım eşinin masonluk seçimi kendine kalmış bir şey onu bir kenara bırakıyorum. Ancaaak, sana karşı olan tutumu çok rahatsız edici. Hamile halinle sana bu kadar ilgisiz davranıyor olması hayra alamet değil. İnsanın aklına garip garip sorular geliyor. Başka biri mi var? Psikolojisi mi bozuldu? Senden neden uzaklaştı? Son dönemde onu psikolojik yönde etkileyecek ani ölüm vs bir durumla karşılaştı mı? Belki çocuk sorumluluğundan da korkuyor olabilir bilemiyorum onu. Allah sana kolaylık versin ve eşinin aklı başına gelsin sana eskisi gibi ilgi göstersin inşallah.

Cevapları okurken gülmekten geberdim. :60: Buraya 'Kaynanamı sevmiyorum' ya da 'Evli erkekle birlikteyim' temalı konudan başka konu açmayacakmışsın, bunu anladım. Biri de koyun kanı içiyorlar yazmış. :60::60:

Adnan Oktar bunu görmesin. Adam avukat ordusuyla geziyor, mahkemelerde sürünürsünüz. :1:

Nam-ı diyar mehdiden bahsediyorsun sanırım. :ssz:
Artık tamamen kendini ortaya koydu o adam. TV açmadan en azından kitaplarıyla az buçuk kotarıyordu onları yazdığından da şüphelerim var da neyse..
O adamın rengi zaten son derece belli ki..
Bence bu örnek teşkil etmez.

Masonluktan bi meslek gibi bahseden arkadaslar beni cok guldurdunuz valla Allah da sizi guldursun:9:

Bu arada herkes mason olamaz, dereceleri var, kendi aralarinda isaretlesmeleri var, ayinlere de her derece katilamiyor.
Napicak, esin para falan mi alicak?
Bastaki adamlar pis islerini yaptirmak icin boyle kandiriyorlar insanlari. Esin de ne safmis ya.

Son düzenleme:
Masonluk ile ilgili İnternet üzerinde birçok olumsuz haber ve bilgi var. Masonların web sitelerinde masonlar.org da anlatılanlar ise o yönde değil ve bana daha mantıklı geliyor. Hiç kimseyi bu mason din düşmanı gibi ithamlarla suçlamak kimsenin haddi değil. İçine girmeyen kimse masonluğu tam olarak bilemez. Bilmeyenin yorum yapması da çok saçma. Allah ile kul arasına da kimse giremez.

Canım eşinin masonluk seçimi kendine kalmış bir şey onu bir kenara bırakıyorum. Ancaaak, sana karşı olan tutumu çok rahatsız edici. Hamile halinle sana bu kadar ilgisiz davranıyor olması hayra alamet değil. İnsanın aklına garip garip sorular geliyor. Başka biri mi var? Psikolojisi mi bozuldu? Senden neden uzaklaştı? Son dönemde onu psikolojik yönde etkileyecek ani ölüm vs bir durumla karşılaştı mı? Belki çocuk sorumluluğundan da korkuyor olabilir bilemiyorum onu. Allah sana kolaylık versin ve eşinin aklı başına gelsin sana eskisi gibi ilgi göstersin inşallah.
Psikoloğa gidiyor antidepresan da kullanıyor ilaç da çok rahatlattı sanırım bilmiyorum tanıyamıyorum eşimi kendine döndü daha çok:(

Artık tamamen kendini ortaya koydu o adam. TV açmadan en azından kitaplarıyla az buçuk kotarıyordu onları yazdığından da şüphelerim var da neyse..

Onları yazan o değil zaten, telifi bana ait değildir dedi. Örnek teşkil edip etmemesiyle ilgilenmiyorum, hakaret etmiş arkadaş. Ben de uyardım.

O kitaplari talebeleri yaziyormus İpekcim. Bikac sene once 50 60 kitabini okumustum, vay ne guzel anlatmis falan diyordum da megerse 30 kisilik bi ekip yaziyormus kitaplari:27:
Evde duruyor kitaplar, isteyen varsa ucretsiz gondereyim:1:

Back
X