• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mason olmak istiyor:(

Insanin birseyleri saklamak icin cok sey yapabilecegini dusunuyorum ben de. Neyse ben bu konuya fazlaca dalamicam, gece karanliginda yine illuminatinin gözünü uzerime uzerime geliyo gibi hissederim sonra allah muhafaza:)

Saklamak değil de kendileri bile bilmiyor olabilir
DÜşünsenize çevrenize her dinden her inançtan ve milliyetten insan toplamak istiyorsunuz dünya çapında o zaman der misiniz hepiniz yahudi olmalısınız diye..
demezsiniz bir yüce varlık zaten müslümanlıkta da yahudilikte de hıristiyanlıkta da var
ona inanın ama ne olduğunu tam tanımı yok ne olduğunu neye inandıklarını aslında üyeler de bilmiyor bence..Şeytan mıdır Allah mıdır Tanrı mıdır...herkesi serbest bırakıyorlar ki ayrılık çıkmasın Bir'e inan yeter..
Bence böyle..

yorumları okumadan direk daldım konuya.Masonluk teklifi mi?Bu durumda maddi durumunuz gayet iyi olmalı.Her önüne gelene gelmez o teklif.Ayrıca sen buradan ifşa et et bekle olur eşin mason.Daha ilk basamağa alınamaz peehh.Ayrıca masonluğun ne olduğunu araştırdınız mı hiç onay vereyim mi diyorsunuz?

Bu arada masonluk vs dinle alakalı görünüyorsa gözünüze söyleyeyim alakası yok kökeni taaaa tapınak şövalyelerinden eskiye ilk çağa yanlış hatırlamıyorsam ibranilere dayanan şeyin bana söyler misiniz 3 büyük dinle nasıl bağlantısı olabilir?

Son düzenleme:
Bu arada masonluk vs dinle alakalı görünüyorsa gözünüze söyleyeyim alakası yok kökeni taaaa ilk çağa yanlış hatırlamıyorsam ibranilere dayanan şeyin bana söyler misiniz 3 büyük dinle nasıl bağlantısı olabilir?

Biliyorum Kabala öğretisine dayanıyor... Ben söylenene gösterilene inanmam kendi mantıksal çıkarımımı yapıyorum sonuçta ne oldukları belli değil herkes başka bir şey söylüyor haklarında
net açık ortada olsalar tamam inanırım ama cıkks

yoo. çok iyi tanırım. onlar benden bayağı büyüktür. onlarda kaldığımda olmuştur. öyle gösterrmelik her ramazam oruç tutulmaz

Arkadaslar her sey tamam da, islamla masonlugun cok zit oldugu kanisindayim cunku siz soylediniz masonlukta seni yukseltiyorlar falan diye, malum bu insanlar dindar ise, haksiz bir yukselmeyi kabul etmemleri lazim degil mi? Kazandiklari para ne kadar helaldir? Helal olmayan bir seyin islamla alakasi olmamasi lazim bence

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Konu sahibi Allah yardımcın olsun. Eşinin gözünü para hırsı dolmuş anlaşılan. Masonluk mu Allah muhafaza tam bir islam düşmanı. İnternette iyi gibi gösteren bazı yazılar var yok kardeşilk yok insanlığa yardım aman diyim sakın inanma bu laflarla insamları kandırıp dinsiz olmalarına sebep oluyor. Masonluğun en temel prensibi kendini gizlemekmiş madem kardeşilk insanlığa yardım deniyor neden ozaman dünyanın en gizli örgütlenmesi. Sapkın bir inanca inanıyorlar. İnternetten yaz mason locası şeytana tapma ayinleri var. Allah muhafaza .Eşin din yönünden Eksik ise kandırılmaya müsait demek ki , ki anladığım kadarıyla sanada toz pembe gibi anlatmış. Rabbim sana yardım etsin, eşin inşallah doğru yolu bulur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu kadarını söyleyeyim masonluğu illuminatiyi subliminal mesajları nette araştırın.jordan maxwell ve david ickeyi izleyin okuyun.

Bakın bakalım o kadar masum mu bu oluşumlar.Amaçları bunlara ulaım şekilleri kesinlikle masum değil.Ha birde girip çıkmaya kalkan ünlüleri araştırın başlarına neler gelmiş.Eminem i britneyi vs.Michael jacksonun bunlar tarafından öldürüldüğü ise çok aşikar çünkü adam reddetti bunlara katılmayı.

masonluktan ayrılmak yok biliyorsun değil mi? internette belgeselleri filan var izleyin bi ve kesinlikle müsade etmeyin.

yurtdışı mevzusuna gelince, adam benden izinsiz ilçe değiştirse sürekli kıyamet kopartıyordum. Allah kolaylık versin.

Kökeninin nereden geldiği ne kadar önemli bilmem de tapınak şövalyelerinin zamanındaki mantığın aynen korunduğunu düşünmek zamana meydan okumak gibi olsa gerek. Her şey değişiyor, bu nasıl kendini korusun ki aynen, çok komik.

Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacak:( bi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de:(
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı:(
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem:(
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz

bence masonluktan önce çok daha ciddi sorunlarınız var sen doğum yapmak üzeresin nasıl senin yanında olmaz şaşırdım, ayrıca mason olursa zaten haftaiçi haftasonu zor gelir eve zira toplantılar gizzli ve oldukça sık oluyor.

Tek sorun masonluk olsaymış yine iyiymiş bence aranızda iletişim yok. birbirinizin düşüncelerine önem vermiyorsunuz gibi duruyor. böyle şeyler alo ben üye olcam haberin olsunlarla olmaz. Oturulur tartışılır, edilir. Ki ben eşinin öyle bir topluluğa girebileceğine inanmıyorum, zor..

Bence de asıl sorununu masonluk değilken son cümlenizde onu da pat diye belirtmişsiniz değişik geldi nedense :ssz:

Masonlugu dert etmelisin bence…hic mi kurtlar vadisi izlemiyorsunuz yaa???

bu toplantıların yevmiyesi kaç paraymış iyi para veriyolarsa sizde gidin çift maaş gibi yol parasını yemek parasını veriyolar demi yoksa gitmeyin :)

Herkesi masonluga almıyorlar.belirli bir servetinin olması lazım.2 masonlukta derece vardır yükseldikçe iblise tapma ayinleri vardır.büyülerle ilgilenilir.

Back
X