Esim mi haklı, ben mi?

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Selamlar,
Evdeki bir durumu anlatacagim kizlar,yanlis mi dusunuyorum siz soyleyin.
Spor,mac yayinlari yapan malum bir dijital platform var,basim agrimasin diye adini yazmiyorum siz anlayin.7 yildir uyeyiz ama ben artik kapattirmak istiyorum.Cunku mart ayina kadar esim eksik maas alacak,faturalardan harcamalardan kisalim istiyorum.Kizimin kres masrafi var,mutfaktan da kisamayiz. (Aslinda aylik sabit odenen giderleri mi yazsam bilemedim)
Neyse esime soyledigimde 'aynen kapattiralim' demisti.Bu bahsettigim yayin da her zamanki gibi 'iptal ettirmeyin,size aylik şu kdr ucret olsun.' baska bir gun 'Suanki ucrete ek sinema paketleri ucretsiz olsun'diye kafa karistiriyor.Is arkadaslarimdan da duymustum yakamizi zor kurtardik demislerdi,taahhut verdirip kandiriliyoruz.Ben artik yemiyorum ama esim benim aksimi dusunuyormus.Dun 'benim sigaram yok,alkolum yok bir mac keyfim var ona da karisiyorsun'dedi. Aylik tutari suan 100 veriyoruz,sinema kanallari belgesel kanallari vs.kisitli,onceden kaydi durdurma oynatma bilmem nesine de para veriyordu esim,benim soylememle iptal ettirip tutari dusurtmustu. Ya sizce bos mu vereyim?
Bana genelde ulusal kanallari izledigimiz icin havaya odenen para gibi geliyor ve dedigim gibi bir kac ay kisitli gelirimiz olacak.

Eşiniz bu sefer maclari disarida seyreder evde acik kalsin daha iyi

Ceyzcim merhaba,
Genelde seni haklı bulurum ama adamcağızın da hiç özel harcaması yok gibi. O kadarcık hakkı olsun :)

Dışarda yemek yiyorsaniz ondan vazgeçebilirsiniz mesela. 1 kez yeseniz 100 lira rahat gider. Bir gun eksik çıkabilirsiniz dışarı. Yada kıyafet harcaması olabilir. Bunlar geldi aklima

evde olmayınca kahveye gidermi izlemeye. giderse boşuna kapatmanın anlamı yok

Birkaç ay için değmez bırakın izlesin , bu durum sürekli olsaydı tabıkıde ilk kısıtlanması gereken platform ki ben futboldan nefret ederim şahsen ama bizim evdede var aynısı maç oldugunda tv iptal ...

Masrafı aşırı değilmiş bu seferde dışarı kaymasın

giyim kuşam alışverişi, dışarda yemek gibi aktivitelerden kısabilirsiniz ama eşin haklı 100 tl için bir maç keyfini kısma eşinin derim.

100 lira çok değil calisip para da kazanıyor sanırım. Ayrıca onu kapattirsaniz eşiniz maç izlemeye dışarı çıksa daha fazla para harcayacak.

televizyon vakit kaybıdır bana göre.
maddi açıdan bakmıyorum olaya aslında 100tl çok değil
onun yerine çocuğumla ilgilenmeyi yada kitap okumayı müzik dinlemeyi yeğlerim hatta müzik dinlerken dünyanın işini yaparım.
çok şükür evde internetimiz bile yok yaşayıp gidiyoruz

O maçlar her türlü seyredilir, o günlerde cafeye bara gidilir daha çok para harcanır, bence hiç ellemeyin

sadece tuttuğu takımın ya da 4 büyüklerin maçlarını alabilir. ama genel olarak eşiniz haklı.

Havaya para gidiyor kime göre Siz izlemediğiniz için size öyle geliyor. Bende eşinizi haklı gördüm.

Eşiniz haklı. Ne güzel evinde oturup maçını izliyor işte .Kapattırsanız bu seferde dışarıya gidecek. Hem maliyet daha artacak hem de dışarıda diye buna takılacaksınız bir de.

İçkisi yok sigarası yok bi keyfi oysa haklı tabiki. Boşuna sıkmayın canınızı kötü birşey yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…