Esim mi haklı, ben mi?

Acikcasi elinize gecen geliri bilmeden ne desek bos. Konustugumuz para 100 tl ama neye gore bakalim?

Asgari ucretle kirada oturanin 1 haftalik market masrafidir bu. Kimine goreyse iki kokteyl icip yarim saatlik keyfin parasidir.

Adamin tek keyfiyse bozmayin ama iste kesilecek baska seyiniz yoksa bisey diyemem.
Cunku masraflariniza sadece fatura sut balik yazmissiniz.

Ben olsam kendimden keserim 3 5 ay icin abonelik iptali vs ugrasmam esimin de keyfini kacirmam.

Allah hayirli gecimler versin.

Bizde tam tersi. Eşim birkaç ayda bi şu dijital platformu kapatalım diye geliyo asla diyorum. Belgeseli filmi reality si herşeyini seviyorum kayıt olayı da elim ayağım. Giysiden dışarda yemekten keserim onu kapatmam. Televizyonum yok kitap okuyorum diyen arkadaşlar biz de okuyoruz ama o başka bu başka.

İptal ettirmeyin, bu sefer maç bahanesiyle dışarıda takılacak, o daha masraflı

Çok iyiymiş yaa:)))
Güzel bir ani olmuş size:))

Canım benim bulaşık hergün çamaşır 2sefer çalışıyo enyüksek elektrik su faturam 50 ki 50yi görünce gözlerim döner

Hızlı yıkama yapma sık yıkama bebek diğer programları kullan birde sıkmayı 1000 yapma 600 de sıktır mesela öylede kuruma süresi aynı böylede

Bulaşığı gece çalıştır ekoda süresi önemli mi onun? Nasıl olsa içindekiler sıcak ve soğuması için bekliyceksin

Ütüye gelince ütü masasının içine boydan boya alüminyum folyo kapla hem daha çabuk ütüleniyo hem üst tarafı ütülerken alt tarafta kendiliğinden açılıyo :)

Ben yzun vadeli hesap yaparım ayda 30 düşse yılda 360 yapar iyi bi kar :)

Biz aylık 300 lirayı sigaraya bağışlıyoruz.100 liranın lafını etmeyin bence

Mantıken boşa verilmiş para gibi oluyor evet ama erkekler için genelde mac önemli maddi anlamda kendine guveniyorsa karismayin yanınızda izliyor en azından.

Eşiniz haklı gibi adam çalışıyor yüz liralık keyfi de mi olmasın. Eve bağlıyordur o onu sonra dışarı kaçabilir.

Sonra kocam eve gelmiyor diye konu açma burada

ben öyle bir şey izlemiştim ama yılını hatırlamıyorum,sarışınmıydınız o zaman:))

Başka şeylerden kısmaya çalişin bence de
Çunkü bazi erkekler futbol maç aşiği
Evde olmasa disarda izleyecek ki bu daha büyük külfet
Siz hatti maç varken rahat ettirin
Kuruyemiş meze filan hazirlayin
rahat etsin

Bana da elektrikle su az geldi. Hatta hangi sehirde yasiyor acaba dedim. Benim 70 den asagi du 120 den asagi elektrik gelmez.

Sana özel mesaj yazıyorum Ceyz...

Edit: Mesaj kutun kapalı atamıyorum... Başka bir yol önereceğim, bana yaz lütfen...

Abidik gubidik iki mac izleyecek diye aylik 100 lira verilir mi ya
Futbol safi zarar resmen
Hiç sevmem, spordan bile saymiyorum hatta
Bence sen haklisin konu sahibi
Ne demek ickim sigaram yok
Pardon da zaten olmasin bi zahmet?
Artik cocuk da varsa baba olmanin fedakarlik gerektirdigini bilmeli

ya kusura bakmada eşin haklı, aylık 100 liralık bi eğlencesi oluversin yani, kafana takma derim

Eşim interneti kapattırır onu kapattırmaz, bir şey diyemiyorum o yüzden.
Ama faturanız ek bir şey yoksa çok yüksek geldi bana.
Biz ne kadar ödüyoruz bilmiyorum ama kesinlikle o kadar değil.
Biz genelde yıllik taahhüt verip ilk 3 ay ücretsiz veya 10 lira gibi bir şey ödüyoruz, sonra da 70 olabilir bu yıl.
İptal talebi verince "asssla o fiyattan veremeyiz" dedikleri fiyata veriyorlar her sene :)

Esiniz hakli bence eger kapatirsaniz kahveye yonelecek birakin o kadarda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…