Esim mi haklı, ben mi?

O ertelenemiyor malesef.Yatmazsa Iptal oluyor. Idare edecegiz bir sekilde

100 lıra ıdare edılebılır bı mıktar bence ısrarcı olmyn 100 lıra heryerden kısılabılır ufak tefek ama mac kanallarını kapattrmak adıl olmaz ben esınıze hak verdım

Ayda 100 yılda 1200 yapar maç için çok para
Kapatın onu netten canlı yayın yapanlar var ordan izlesin bedava ( biz öyle izliyoruz)

Elektrik suyun fazla geldi bana makinaları hızlı yıkamamı yapıyosun öyle yapıyosan yapma ekoda çalıştır hepsini .

Off bir ok desem eşim bağlattıracak. Ara ara gündeme geliyor maddiyattan dem vurup "dışarıda izliyorsun zaten ne diye her ay bir ton para verelim boşver" deyip susturuyorum. Direnmeye devam..

100tl bana göre çok bir rakam gerçekten. Ama eşin de haklı. Evde adamın sevdiği bir aktivitesi olmasın mı? İki tarafta haklı bilemedim..

Aslinda tek mac degil bazi programlari da izliyor.Biraz once yine aramislar,Iptal ettirmeyin kredi kartiniz varsa 1yillik toplam cekelim ayda 80 olsun demisler. O da bana sordu. Ayni kalsin kpattirma dedim.Yine kandik yani
Ya ben makineyi cok calistiriyorum yiginla kirlimiz ve utumuz cikiyor. Dedigin gibi hizli da yikaniyor 15dk olan degil ama 1 saat olanda. Eko da yikarsam 2bucuk saat surer.Fiyata cok farki oluyor mu?

4- 5 ay öncesine kadar bizim evde de vardı maç,sinema ve belgesel kanalları açıktı asıl anaç tabiki maçtı.Bende ne gerek var deyip die söyleniyordum, aynı sizin eşiniz gibi sigaram Yok alkolüm Yok dışarı çıkmam vs vs savunması hazırdı kendi haline bıraktım tuttuğu takıma kızıp kapattırdı. Tamam bi süre maç Yok hayatımız da derken,bu defada dayanamadı her hafta dışarı çıkıyor maç izlemeye, vardiyasını bile ona göre ayarlıyor adam:)

bana da saçma geliyor,
adam maç günü işten izin alıp eve erken geliyor yahu

bir de bizim evde tv hiç izlenmez gibi bişey, maç günü özel bir hava oluyor o sebeple, çocuklar bile o günü hevesle bekliyorlar, o yüzden ondan kısmıyoruz, kısamıyoruz.

oyum eşine

Bi de yukarıdaki arkadaş söylemiş, maç izlemeyi seviyorsa dışarda izlemek isteyebilir. Evden kıstığınız 100 lirayı dışarda 2 gecede çay parası olarak harcayabilir
Evet hem masraf olacak hem evde yanibasinda izlemesi varken bu sefer esim maca kahveye gidiyor gibi problemler olusacak

Bir kaç ay idare edin bence.
Sonuçta uzun sürecek bir sıkıntınız yokmuş,bir kac ay dediniz,bırakın kapattırmayın.
Ha eşinizin ekstra masrafları olurdu,alışveriş,dışarda fazla harcama vb gibi müdahale edilirdi zorluk çekiliyorsa ama bu durumda ben eşinize sorun çıkarmayın derim.

2 çocuğun var 4 boğaz var kira veya kredi oduyorsaniz sizin için en az 5 bin gerekli ki krestir taksit kredi yol zorunlu giderler karsilasin
Bunun altına dusemezsiniz ki zaten
Tek luksunuz 100 TL TV bilmem ne şeysi . İnanın 100 TL birşey değil aslında depresyona girersiniz kızlara çeyiz hesabı veya bankada aylık birikim bunu iyi dusunmussunuz
Siz kendinizi zorladikca sizden daha çok para çıkar bereketi kalmaz . Yeteri kadar az harcamaniz var zaten

ayol adamın sigarası yokmuş içkisi yokmuş,maçını da evinde izliyor daha ne istiyorsun. ayda 100 liraya adamı bütün akşam evde tutuyorsun işte bundan daha karlı ekonomi mi olur.

bence boşver hayatta zevk alabileceğimiz şeyler kısıtlı zaten. biz kadınlar herseye dikkat ediyoruz. boşver 100 lirayla ne fakir ne de zengin olursun

Siz o malum sirketi arayin kapattiracaz deyin bakin o 100 tl lik faturayi nasil dusuruyorlar. Bizimki de 40 tl lik faturaydi kapattiracagiz deyince 9 tl ye dusurmuslerdi. Ama biz yine de kapattirdik cunku israrlarina gicik olmustuk ve biz hic tv izlemiyorduk.

Aynen 100tl için adamı keyfinden etme, bir pazar dışarı çıkmazsınız ne biliyim bunun gibi birşeyden kısarsınız o 100 tlyi

En son 80 olmus,esim bugun konusmus ama kredi kartla 1 yili pesin odersek. Eski duzende devam edecek artik

Gidip eşimin aklından öpeyim evde tv istemiyorum dediğimde sen bilirsin diyebildi
10 yıldır evimizde tv yok
Tabiki buna sadece siz karar veremezsiniz beraber kara verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…