Eşim mi haklı sizce

Saygısız ve çekilmez bir adam eşiniz.Allah size sabır versin.Boşanmaya boşanmazsınız anladığım kadarıylada, kendinizi bu kadarda ezdirmeyin şu adama.
 
Eşin sadece bir konuda haklı
Ben olsam bende damadima söyleyemem.
Ayrica annenin oğlu değil. Ne bu samimiyet?
Onun harici zaten rezil bir adam orası kesin.
Bence sende az değilsin ama dur bakalim..
 
Mesela köyden bseyler gelckti bizim araba vardı annemde beni aradı teli kapattım bı ton laf etti yok insan damadına der mi ben olsam diyemem. Kime dicek başka sende oğlusun dedim. Üç gün suratını aştı bana. Senede birdir annemin bsy dediği.istedigi.

Burasını beğenmedim. Istemesin.
 
Vermezmiyim her lafı sayarim

Eşinizin değişeceğini sanmam.Yazdıklarınızdan ayılık ruhuna işlemiş gibi gözüküyor.Aileniz için söyledikleri kabul edilecek gibi değil kendi yolunuza bakın bence.
 
Eşim bana göre çok aksi bencil biri. Evlenmeden önce çok anlayisliydi. Bu yüzden sevip evlendim. Bayramda ailemin yanına gidecektik arabamız yok. Ailesiyle kurbanı geçirdik öğlen iki gibi eve geldik. Köye gidicez mi bizimkilere dedim abime sorarz evine geldiginde arabasi lazım mı dedi. Bende şimdi ara sor akşama araba lazım mı diye dedim yok dedi şimdi sorup napcn dedi sinir oldum. Bizmklere haber etcm hem bileyim dedim. Yok dedisormadi.taaa akşam abisi gelince sordu inadindan.Yakın oturuyoruz ailesine. Neyse gittik köye . Norml gündelik yasamdada hep suratı kırk karış. Çocuğumuza karşı ilgili ama bana karşı değil. Herkesin içinde çok tersler çocuk yüzünden. Yok dusmesin yok ağlatma çocuğu.bagrir. elli kere bizimkilerin yanında tersleme diyorum hiç degismiyo. Boş vaktindede hemen oyun oynar çocuk uyuyunca. Bı kahve icemeyiz karşılıklı. Bizi bı yere götürür daha gitmeden hazirlanmama laf eder. Hadiiii diye. Makyaj bile yapmam. Arabamız varken annemi kardeşlerimi de alıp bı yerlere gidelim desem bı ton tartsirdik. Köpek sürüsü gibi arabaya biniyonuz kalabalik yok servis arabasimi bu. Dediği laflara.... Babam yok öLdu yıllar önce. Bende annemde mutlu olsun kardeslerimlede beraber biseyler yapalım diye düşunrum. Gidin dolmusla nereye gitcekseniz beni karıştırmayın der. Usandimmmmmm sogudugum için bende çok tersler oldum eşimi. Mesela köyden bseyler gelckti bizim araba vardı annemde beni aradı teli kapattım bı ton laf etti yok insan damadına der mi ben olsam diyemem. Kime dicek başka sende oğlusun dedim. Üç gün suratını aştı bana. Senede birdir annemin bsy dediği.istedigi.
Düşman başına böyle adam çekilecek dert değil boşa bunu boşa allahııımmm
 
Mesela köyden bseyler gelckti bizim araba vardı annemde beni aradı teli kapattım bı ton laf etti yok insan damadına der mi ben olsam diyemem. Kime dicek başka sende oğlusun dedim. Üç gün suratını aştı bana. Senede birdir annemin bsy dediği.istedigi.

Burasını beğenmedim. Istemesin.
İyide annem onunda annesi sayılır. Ne var bunda.
 
Back
X