- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İse girersem alırım bsy demez su an çocuğum küçük. Biraz büyüsün bende düşünüyorum.Konudan biraz bağımsız gibi dursada. Canım ehliyet alsan arabayı sen kullansan. Arabayı almana izin verir mi?
Vermezmiyim her lafı sayarim
Neden? Ben niye az değilim kiEşin sadece bir konuda haklı
Ben olsam bende damadima söyleyemem.
Ayrica annenin oğlu değil. Ne bu samimiyet?
Onun harici zaten rezil bir adam orası kesin.
Bence sende az değilsin ama dur bakalim..
Düşman başına böyle adam çekilecek dert değil boşa bunu boşa allahııımmmEşim bana göre çok aksi bencil biri. Evlenmeden önce çok anlayisliydi. Bu yüzden sevip evlendim. Bayramda ailemin yanına gidecektik arabamız yok. Ailesiyle kurbanı geçirdik öğlen iki gibi eve geldik. Köye gidicez mi bizimkilere dedim abime sorarz evine geldiginde arabasi lazım mı dedi. Bende şimdi ara sor akşama araba lazım mı diye dedim yok dedi şimdi sorup napcn dedi sinir oldum. Bizmklere haber etcm hem bileyim dedim. Yok dedisormadi.taaa akşam abisi gelince sordu inadindan.Yakın oturuyoruz ailesine. Neyse gittik köye . Norml gündelik yasamdada hep suratı kırk karış. Çocuğumuza karşı ilgili ama bana karşı değil. Herkesin içinde çok tersler çocuk yüzünden. Yok dusmesin yok ağlatma çocuğu.bagrir. elli kere bizimkilerin yanında tersleme diyorum hiç degismiyo. Boş vaktindede hemen oyun oynar çocuk uyuyunca. Bı kahve icemeyiz karşılıklı. Bizi bı yere götürür daha gitmeden hazirlanmama laf eder. Hadiiii diye. Makyaj bile yapmam. Arabamız varken annemi kardeşlerimi de alıp bı yerlere gidelim desem bı ton tartsirdik. Köpek sürüsü gibi arabaya biniyonuz kalabalik yok servis arabasimi bu. Dediği laflara.... Babam yok öLdu yıllar önce. Bende annemde mutlu olsun kardeslerimlede beraber biseyler yapalım diye düşunrum. Gidin dolmusla nereye gitcekseniz beni karıştırmayın der. Usandimmmmmm sogudugum için bende çok tersler oldum eşimi. Mesela köyden bseyler gelckti bizim araba vardı annemde beni aradı teli kapattım bı ton laf etti yok insan damadına der mi ben olsam diyemem. Kime dicek başka sende oğlusun dedim. Üç gün suratını aştı bana. Senede birdir annemin bsy dediği.istedigi.
Oyle hissetim . Kendini ezdirmiyormussun bu guzel birseyde her lafi sayıyormussun. Adami tahrik ediyor olabilir misin....Neden? Ben niye az değilim ki
İyide annem onunda annesi sayılır. Ne var bunda.Mesela köyden bseyler gelckti bizim araba vardı annemde beni aradı teli kapattım bı ton laf etti yok insan damadına der mi ben olsam diyemem. Kime dicek başka sende oğlusun dedim. Üç gün suratını aştı bana. Senede birdir annemin bsy dediği.istedigi.
Burasını beğenmedim. Istemesin.
Sayılmaz.İyide annem onunda annesi sayılır. Ne var bunda.
Yok o beni tahrik ediyor ... Ben kaç kere güzelce konuştum.Oyle hissetim . Kendini ezdirmiyormussun bu guzel birseyde her lafi sayıyormussun. Adami tahrik ediyor olabilir misin....
Aileleri işin içine cok karıştırmayın. Araba mevzusunu da çözün. Bosancak gibi durmuyorsun.Yok o beni tahrik ediyor ... Ben kaç kere güzelce konuştum.
Boşanacak gibi durmak için maddi olarak güçlü olmak gerekir.Bu kadinlar klübünün en sevmediğim tarafi da bir grubun sürekli boşan diyen keyfi yerinde kadinlari...Aileleri işin içine cok karıştırmayın. Araba mevzusunu da çözün. Bosancak gibi durmuyorsun.
Ben boşan demedim..Boşanacak gibi durmak için maddi olarak güçlü olmak gerekir.Bu kadinlar klübünün en sevmediğim tarafi da bir grubun sürekli boşan diyen keyfi yerinde kadinlari...