• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim misafirlerin yatılı olduğunu, onlar geldikten sonra söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ferb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinirlenmekte haklısınız ama bu biraz da sizin suçunuz.
Eşiniz hasta olduğunuzu bile bile misafir kabul ediyor, özel yemek siparişi veriyor, surat asarak iş yapıyor ve siz bu aşamaların hiçbirinde "hoop orada dur bakalım" demiyorsunuz.
Bu kişi 2 aylık ya da 2 yıllık kocanız değil ki. 20 yıldır evliymişsiniz. Adam çözmüştür tavrınızı, tarzınızı. Nasılsa her şeye tamam diyorsunuz, eşinizin size haber vermeye zahmet etmemesi çok normal.
Kendime de kızıyorum. Bu kadar iyi niyet, fedakarlık biliyorum benimle ilgili. Aman kimseyle kötü olmayayım diye birçok şeye "he" dersen böyle tepene binerler. Bizim nesile hakkını aramayı, hayır demeyi öğretmediler. Şimdi ne kadar bilinçli olsak da doğru davranış kalıplarını kullanmak zor geliyor. Eşimde maşallah kendi ailesiyle kötü olmamak için benimle kötü olmayı göze alabiliyor. Onlar gittikten sonra söyleyeceklerimi söyledim. Üste çıkmak için beni sinirlendirecek bir düzine laf etti uyudu. Yok benim ailem misafir sevmiyormuş falan filan. Konunun misafirlik değil beni insan yerine koymadığını söylüyorum duymuyor bile.

Hasta insanın evine bize de bulaşır mu acaba demeden geliyorlar bu 1.
Aynı şehirde gelip kalmak kadar saçma bir şey yok bu 2.
Kayınvalideniz eltiniz gitti diye çocukları kayını size baktırmak yerine kendi evine davet etseymiş bu 3.
Hasta hasta kendinizi paralamayın bu da 4.

Kendime de kızıyorum. Bu kadar iyi niyet, fedakarlık biliyorum benimle ilgili. Aman kimseyle kötü olmayayım diye birçok şeye "he" dersen böyle tepene binerler. Bizim nesile hakkını aramayı, hayır demeyi öğretmediler. Şimdi ne kadar bilinçli olsak da doğru davranış kalıplarını kullanmak zor geliyor. Eşimde maşallah kendi ailesiyle kötü olmamak için benimle kötü olmayı göze alabiliyor. Onlar gittikten sonra söyleyeceklerimi söyledim. Üste çıkmak için beni sinirlendirecek bir düzine laf etti uyudu. Yok benim ailem misafir sevmiyormuş falan filan. Konunun misafirlik değil beni insan yerine koymadığını söylüyorum duymuyor bile.
Ben olsam hiç birşey yapmadan yatardim siz hizmetçi misiniz size ne yemek yapacağınızı soyliyorlar falan ben sinirlendim hele o kaynanin gereksiz şakaları başıma kaldiysan bana da bak ben hastayım deseydinuz

Öyle mi dersiniz? Ben neyi yanlış yapıyorum? Ya da onda olup ben de olmayan nedir? Onun yaptığını ben yapsam eşim çok farklı tepki verirdi. Kaynım gibi yemeği de ablamda yiyin demezdi

Kadinlarla alakali degil bu erkeklerle alakali.
Kaynim eltimi eskiden dövmüş mesela, eltimin lafini sözünü de pek dinlemez, takmaz ve acayip annecidir. Ne zaman eltimlerle kaynanamin evinde bir araya gelsek eltim hizmet etmekten kvnin işlerini yapmaktan oturamaz dogru durust.

Boyle bir adamla evlenmeyi tercih edip, cocuklar dogurup hala evli kalmak kendi kerameti o ayri.

Walla ben sizi çok dişli gördüm bir gün İçin bile bu kadar trip attınız size çok bi şey yapamazlar bence

Merhaba. Şuan eşime çok kızgınım. Üç haftadır hastayım. Öksürmekten içim dışıma çıktı. Kendi sorumluluklarımı zor halleder durumdayken hafta sonu kayınbirader, kayinbirederin iki çocuğu ve kayınvalidenin bize geleceğini söyledi. Hastayım, halim gücüm yok ama eltim annesine bakmak için memleketine gittiği için tamam gelsinler dedim. Çocukların sevdiği şeyleri hazırlamamı rica etmişler. Tabii bana söylenmiyor. Eşime söylüyorlar, o da bana iletiyor. Vicdan yapınca birşey demedim. Eşime bana yardım et. Birlikte halledelim, herşeyi bana yıkma dedim. Bu dediğim pek hoşuna gitmedi ama kabul etti. Geldiler. Şimdi evdeler. Aynı memleketin içinde meğer yatıya gelmişler. Adam bunu bana şimdi söylüyor. İnsan yerine konulmadığıma mi yanayım, yoksa yatak yorgan ayarlamadım, ona mı yanayım, yoksa bu adamla 20 yıldır evli olduğuma mı? Siz söyleyin a dostlar!
Ben oĺsam yatak döşek yatar hizmet beklerdim kv den 💁‍♀️ bence deneyin..

Hasta olmasanız sorun değil,çocukların annesi yokmuş yanlarında değişiklik olsun vs diye düşünmüşlerdir. Yabancı değiller sonuçta. Gelmişler artık sıkmayın canınızı,misafirler sonuçta. Onlar gittikten sonra sorarsınız hesabını eşinize. Buradaki tek düşüncesiz eş kişisi. Geçen hafta hasta oldum,tuvalet ihtiyacı hariç yerimden kalkmadım desem yeridir. Eşim çocuklarada baktı,banada baktı.

Walla ben sizi çok dişli gördüm bir gün İçin bile bu kadar trip attınız size çok bi şey yapamazlar bence
Dediğiniz gibi dişli olmayı çok isterdim. O zaman benden onay alınırdı. Mesele birgün kalma olayı değil. Kalma konusunda bana emrivaki yapılması. Tribi sadece eşime attım. O da şimdilik pek etki yapmadı.

Hasta olmasanız sorun değil,çocukların annesi yokmuş yanlarında değişiklik olsun vs diye düşünmüşlerdir. Yabancı değiller sonuçta. Gelmişler artık sıkmayın canınızı,misafirler sonuçta. Onlar gittikten sonra sorarsınız hesabını eşinize. Buradaki tek düşüncesiz eş kişisi. Geçen hafta hasta oldum,tuvalet ihtiyacı hariç yerimden kalkmadım desem yeridir. Eşim çocuklarada baktı,banada baktı.
Dediklerinize aynen katılıyorum. Ama eş kişisine karşı sinirim geçmedi

Back
X