Eşim misafirlerin yatılı olduğunu, onlar geldikten sonra söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ferb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle mi dersiniz? Ben neyi yanlış yapıyorum? Ya da onda olup ben de olmayan nedir? Onun yaptığını ben yapsam eşim çok farklı tepki verirdi. Kaynım gibi yemeği de ablamda yiyin demezdi
Kayniniz çok mu aşık karısına..

Akşam kv bu ev sıcacık. Burada kalalım diyor şakayla karışık 😳
Sabah bir kalktık. Kardan yollar kapanmış 🤦🏻‍♀️ KV "Uuuyyy nasıl gidicük, kaldık başına ferb demez mi"🤯 Allah'tan kayınbirader iş pc'ni evde bırakmış da mecbur gideceklermiş

Sabah bir kalktık. Kardan yollar kapanmış 🤦🏻‍♀️ KV "Uuuyyy nasıl gidicük, kaldık başına ferb demez mi"🤯 Allah'tan kayınbirader iş pc'ni evde bırakmış da mecbur gideceklermiş
çok şüşükr gididyor

Kadın fena ,kendini akıllı sanıyor

Seni ayrı,şakanı ayrı ….öperim😒diyesim geldi kusura bakmayın🥲🤗

Gözünüz Aydın☺️

Merhaba. Şuan eşime çok kızgınım. Üç haftadır hastayım. Öksürmekten içim dışıma çıktı. Kendi sorumluluklarımı zor halleder durumdayken hafta sonu kayınbirader, kayinbirederin iki çocuğu ve kayınvalidenin bize geleceğini söyledi. Hastayım, halim gücüm yok ama eltim annesine bakmak için memleketine gittiği için tamam gelsinler dedim. Çocukların sevdiği şeyleri hazırlamamı rica etmişler. Tabii bana söylenmiyor. Eşime söylüyorlar, o da bana iletiyor. Vicdan yapınca birşey demedim. Eşime bana yardım et. Birlikte halledelim, herşeyi bana yıkma dedim. Bu dediğim pek hoşuna gitmedi ama kabul etti. Geldiler. Şimdi evdeler. Aynı memleketin içinde meğer yatıya gelmişler. Adam bunu bana şimdi söylüyor. İnsan yerine konulmadığıma mi yanayım, yoksa yatak yorgan ayarlamadım, ona mı yanayım, yoksa bu adamla 20 yıldır evli olduğuma mı? Siz söyleyin a dostlar!
20 yıllık bir iletişim sorunu var. Ben insanlardan bir şeyi anlamalarını beklemiyorum o yüzden her şeyi söylüyorum. Eşiniz bir ayarı hak ediyor eğer o ayardan sonra hala aynı şekilde misafir cagirirsa ben de misafirin geldiği gün. Sizin geleceğinizden haberim yoktu eşim geç haber verdi ama benim erteleyemeyecegim bir planım var. Siz lütfen rahatsız olmayın eşim en güzel şekilde ağırlar sizi der hazırladığım çantayla ben de rahat edebileceğim bir yere yatıya misafirliğe giderim

20 yıllık bir iletişim sorunu var. Ben insanlardan bir şeyi anlamalarını beklemiyorum o yüzden her şeyi söylüyorum. Eşiniz bir ayarı hak ediyor eğer o ayardan sonra hala aynı şekilde misafir cagirirsa ben de misafirin geldiği gün. Sizin geleceğinizden haberim yoktu eşim geç haber verdi ama benim erteleyemeyecegim bir planım var. Siz lütfen rahatsız olmayın eşim en güzel şekilde ağırlar sizi der hazırladığım çantayla ben de rahat edebileceğim bir yere yatıya misafirliğe giderim
Bu kadarını yapamayabilirim. Ama bıçak kemiğe dayanırsa benimde ortalığı yakıp yıkma kapasitem var. Ama şuan onlar gittikten sonra "Bundan gayrı gelmek isteyenleri bana haber vermeden kabul edersen hizmetlerini sen yaparsın" diyeceğim. Gerçi anladı o beni. İki gündür fıldır fıldır geziniyor ortalıkta

Nasıl geldiysen öyle gidicuk deseydiniz keske

Öyle mi dersiniz? Ben neyi yanlış yapıyorum? Ya da onda olup ben de olmayan nedir? Onun yaptığını ben yapsam eşim çok farklı tepki verirdi. Kaynım gibi yemeği de ablamda yiyin demezdi
Keramet tabii ki eşte. Yontulmamış kütüğe ne yapsan boş.

Herkesin evliliğinin dinamiği farklıdır, siz bence kendi tarzınız nasılsa öyle yapın.

Sinirlenmekte haklısınız ama bu biraz da sizin suçunuz.
Eşiniz hasta olduğunuzu bile bile misafir kabul ediyor, özel yemek siparişi veriyor, surat asarak iş yapıyor ve siz bu aşamaların hiçbirinde "hoop orada dur bakalım" demiyorsunuz.
Bu kişi 2 aylık ya da 2 yıllık kocanız değil ki. 20 yıldır evliymişsiniz. Adam çözmüştür tavrınızı, tarzınızı. Nasılsa her şeye tamam diyorsunuz, eşinizin size haber vermeye zahmet etmemesi çok normal.

Back
X