Ne kadar kolay bosan demek. İnsan biraz moral verici yapıcı bişey yazar. Çok sinir bozucu yaptığınız. Moral bulmak dertlesmek akıl almak için yazmış kadın buraya.Bosan .
Ne kadar kolay bosan demek. İnsan biraz moral verici yapıcı bişey yazar. Çok sinir bozucu yaptığınız. Moral bulmak dertlesmek akıl almak için yazmış kadın buraya.
Tabiki benden icaze alacak değilsiniz ona lafim yok. Ama bazen insan çözüm bulamasa bile dertlesmek istiyor herşeyin bi üslubu var yani tek kelime bosan yazmak gerçekten okuyunca bile rahatsızlik veriyor ayrıca meydan okuyacak bi durumda yok yani yarış haline getirmeyin durumuNe diyim o kadar cozumsuz duruyor ki ...
Ne yapsin bosanmasin da ..
Adamin duzelmeye niyeti varmis gibi duruyor mu?
Ben objektif davrandim
Yorum yaparken sizden icazet isteyecek degilim.
Alintilama yapmayin ..
Siz verin bakalim nasil moral vereceksiniz
Hodri meydan ...
Erken boşalma problemi varsa sen doğum kontrol hapı kullansaydın, spiral taktırsaydın, cilt altı implant taktırsaydın, kondom her markette satılan bir şey.. Allah verdi oldu diye bir şey yok ki.. dikkat edersen olmaz. Bu kadar kadın nasıl korunuyor.simdi diyeceksiniz bu adamdan niye cocuk yaptin diye.. Eşim de erken boşalma problemi var zaten o problemde ayri bi sikinti hic sormayın.... iste kaza ile kaldım esim korunmadi hemde adetimin bittigi gün ve dogustan tek tüpüyüm.. yani Allah illa kısmet edecekmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?