- 12 Haziran 2020
- 2.155
- 7.484
- 158
Rabbim onları bildiği gibi yapsın inşallah Rabbime havale ettim ben....onun tek derdi diğer kızlarında dediği gibi maaş kartını ele geçirmek verecen maaş kartını eline ama hesap sormican etmicen o kafasına göre alacak satacak harcayacak sanada verecek ayda 100 tl harçlık o onu ıstıyor o zaman senden iyisi olmaz bu hayatta....senın markete gırmen eve mutfak alışverısı yapman hedıye alman çocuklarına kıyafet alman ...vb bunları onun gozu gormez soylesen kac kurus harcıyorsun der bırde uste cıkar .sakın aman sakın herseyı her aldığınızı soylemeyın eksık soyleyın zammı aldınız soylemeyın paranın adını bıle agzınıza almayın bırakın delırsın.ben ılk evlendıgım zamanlar etrafımdakı olgun bayanlar bana dedıkı aman maasının hepsını soyleme kurusu kurusuna bılmesın tabı benım o zamanlar bulutlarda uctugum donemler bir aç adama aşık olmuşumkı değmeyın keyfıme dınlermıyım hıc bırde o soyleyenlerı suclamıstım ınsan kocasından paramı saklar yalanmı soyler dıye ...sodexom pırım bayram harclıgı kurusu kurusuna aıle gecımıne kendımı feda ettım cok guzel teesekkuru oluyor emın ol seneler sonra ....
GÖZÜ AÇ OLAN İNSANIN KARNINI AŞLA , NEFSİ AÇ OLAN İNSANIN YUREĞİNİ AŞKLA DOYURAMAZSIN ....
GÖZÜ AÇ OLAN İNSANIN KARNINI AŞLA , NEFSİ AÇ OLAN İNSANIN YUREĞİNİ AŞKLA DOYURAMAZSIN ....