Merhaba arkadaşlar
Eşimle zaman zaman maddi manevi olaylar üzerine tartışmalarımız oluyor eşim hep bana “kötü sinsi kadın” muamelesi yapıyor
Aksine cebimde 20 liram olsa markete uğrar hiçbir ihtiyaç yoksa bile elim boş gelmemeye çalışırım eve,hatta son 5 yıldır düzenli çalışmama rağmen hala cebim 100 lira görmüş değil hep evime çocuklarıma harcarım..
Ama eşime tek tek söylemediğim için bana paranı ne yaptığını bilmiyorum gibi laflar ediyor
Ya da manevi olarak kötü hissettiğim bir durumu anlatsam o anlattığımı başka bi durumda bana koz olarak kullanır
Canımı çok acıtıyor bu halleri,ben kötü biri değilim neden bunu bana yapıyor anlamıyorum
Misal geçen yıl ev aldık giriş katta oturuyorduk 4. Kata taşındık aynı binada..Bir sorun yaşayınca bana “sen istedin diye taşındık” diyor.Halbuki beraber karar verdik hatta bn evde yokken eski eve emlakçı gelip bakmış satmıştı bn yoktum bile
Çok kırılıyorum,söylüyorum inatla öyleydi diyor
Maddi manevi fark etmiyor beni hep karşı cephe olarak görüyor
Ben çalışmaya başladıktan sonra böyle biri oldu
(Bazı arkadaşlarım çalışıp gizliden gizliye birikim bile yaptıklarını söylüyor,ben beş yıldır bir çeyrek almış kadın değilim ama bana hep işgüzar gözüyle bakıyor)