Gayet ilişkileri güzelGerçekten çok üzücü bir durum . Destek yerine hep köstek ve iğneleme yapıyor eşiniz . Bence geçmişinde yaşadığı bir durum var . Aile yapısı nasıl eşinizin. ?
Acaba eşinizin geçmiş ilişkilerinde mi bişey oldu .. sanki mutsuz ve sizi de hep mutsuz etmeye çalışıyor gibi geldi .Gayet ilişkileri güzel
Bilmiyorum ama ben kompleks yaptığını düşünüyorumAcaba eşinizin geçmiş ilişkilerinde mi bişey oldu .. sanki mutsuz ve sizi de hep mutsuz etmeye çalışıyor gibi geldi .
Kaos dan besleniyor ellamAcaba eşinizin geçmiş ilişkilerinde mi bişey oldu .. sanki mutsuz ve sizi de hep mutsuz etmeye çalışıyor gibi geldi .
Evet ama zaten evin kredisini ben veriyorum geriye kalanla da eve çocuklara kendime harcıyorumMaaş kartını eline verseniz rahatlar eşiniz.
Derdi o çünkü.
Öylesi çok var be canım .. bide çoğu da asla değişmiyorKaos dan besleniyor ellam
Eşinizin fikri kaos yönetimine çalışıyor..Bilmiyorum ama ben kompleks yaptığını düşünüyorum
Onun gözünde aynı sey değil ama.Evet ama zaten evin kredisini ben veriyorum geriye kalanla da eve çocuklara kendime harcıyorum
Mutsuzluk ile yaşamayı seviyor ve herkes mutsuz olsun istiyor...Öylesi çok var be canım .. bide çoğu da asla değişmiyor
Hayat çekilmez ya öyleMutsuzluk ile yaşamayı seviyor ve herkes mutsuz olsun istiyor...
Seni kendine benzetmeye calısıyor anlamadın mı? Onun gibi ol bak bakalım herşey nasıl değişiyor.Dün yeğeninin doğumgünü idi ona pasta yaptırdım bi de bi kazak aldım hadi gidelim genç kız sevinir dedim
Yani genel olarak bu yapıda biriyim neden bana kötü biriymişim gibi davranıyor bilmiyorum
Hala ağlıyorum üzüntüden
Ailesiyle sık görüşmez hatta ben aratmasam aramaz bileSiz eşinizden fazla kazanıyorsanız bunu hazmedemiyor olabilir. Diğer ihtimal ailesi falan dolduruyor olmasın? Bi diğer ihtimalde nankör mutsuz kedinin teki?
Erkeklerin geneli öyle maleseff yediremezlerAilesiyle sık görüşmez hatta ben aratmasam aramaz bile
Evet ben daha çok kazanıyorum bu ihtimal bana da daha mantıklı geliyor çünkü bn ev hanımı iken gayet hoş kibar bi adamdı
Şimdi tarlamın ortağı gibi davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?