Eşim narsist olabilir mi? Bu evlilik mi? Ne yapmam gerekiyor? Gitmek de kalmak da çok zor..

Canım sende hem adam böyle diyorsun hemde ayrılamam diyorsun ne istiyorsan onu yap,sen burda dertleşmek istemişsin sadece. Allah yardımcın olsun zor.

Canım sende hem adam böyle diyorsun hemde ayrılamam diyorsun ne istiyorsan onu yap,sen burda dertleşmek istemişsin sadece. Allah yardımcın olsun zor.
Konu sahibinin anlamadığı bir şey var. Her adam böyle değil. Böyle olsa ne olacak zaten, erkeksiz yaşanmıyor mu?

Sevgili konu sahibi.Bu hesabı yıllar önce açmıştım giriş yapmadan okuyordum yazılanları ilk kez uzun zaman sonra sizin konunuz için hesabıma girdim size yazmak için.Oncelikle lütfen lütfen böyle birinden aslaa çocuk yapmayın,onun günahına girmeyin..
Siz ileride ayrılsanız bile onun hep babası olacak.. Asla değişir demeyin çünkü kişilik bozukluğu var eşinizde yardım alması lazım ki o bile yeter mi bilmem.Yasadiklariniz,yani size yaşattıkları normal değil,yaşadığınız hayat normal kadınların,normal ailelerin yaşadıklarından çok farklı.Hepimiz eslerimizle fikir ayriliklari veya taviz verecegimiz ufak tefek seyler yasıyoruz ama sizinkileri okuyunca sok oldum.Kusura bakmayın sizi incitmek istemem ama dank etmesini de isterim.Kimseye böyle birşey kolay kolay söylemem ama ayrılın.Dünyaya bi kez geliyoruz neden böylesine kapana kısılmış gibi bi hayat yasayasınız ki,bunu hiç haketmiyorsunuz kimse haketmez.Allahtan size sabir ve cesaret diliyorum.

Teşekkür ederim sizede, herkese de. Her okuduğum yorumda daha dik duruyorum artık çok şükür. Bana destek lazımmis sadece konuştukça kararlarım netleşiyor..

Arkadaşım bitmesini istememen için bir neden söyler misin?? Bu kadar şeye bitmesini istemiyorum yazıyorsun, sana nasıl yardımcı olacak insanlar bir söyler misin? Doktor olmasına gerek yok teşhis için eşin ruh hastası. Ancak hastalık nedir onu bir psikiyatrist çözer. Eşinin iyileşmesi yüzde seksen kendinin hasta olmasını kabullenip doktora gelmesi ile mümkün ki bu da yıllar sürer. Hadi onu geçtim zaten gelmez doktora. Siz, ben düzeltirim moduna girmeyin boşuna asla değiştiremezsiniz. Çocuk istiyorsun birde Allah korusun. Kız psikopat bu adam görmüyor musun allasen?

İlk görüşmemi yaptım. Kendimi biraz daha iyi hissediyorum inşAllah zamanla daha iyi olucam . Şuan çocuk mocuk yada iyi davranmak umrumda değil kimse aferin çok iyi eş çok iyi evlat çok iyi abla olmuşsun demiyor büyük ihtimalle evladım olsa oda kıymet bilmez banane çekmeseydin der. O yüzden suan yapmak istediği gayet normal her kadının yaşadığı hayatı yaşamak önceliğim bu gerisine sonra bakcam artık inşAllah. Önerdiği buydu uzmanın. Yapmak istedigin günlük hayatta ki şeyleri yap sonra eşinin bunlara ne tepki verdiğine bak ve kendini iyi hissetmeye başladığın zaman bak hayata nasıl gidiyor kararıni ver dedi. Tabi görüşmeye devam edicez yine inşAllah uzmanla . Şimdilik istediklerini yap dedi. Onun istediklerini değil kendi istediklerini.

Herif paranoid şizofren bildiğin ama sen de normal değilsin, Stockholm sendromu var heralde sende de.
Konu gerçekse tabii.
Narsist değil kesinlikle çünkü narsist dışarıda çok çok iyi davranır , kendisini iyi gösterir bu adam öyle değil . Elinin ailesine kendini ve evliliği iyi gösterir bu hiç görüşmüyor . Kesin tanıyı psikiyatrist koyar ama ben de paranoid şizofren diye düşündüm . Kesinlikle normal değil , ve aynı evde yaşaya yaşaya konu sahibi de normal değil ki kalamaz zaten . En önemlisi böyle bir aileye çocuk gelirse o çocuk da normal olmayacaktır . Ne yapıp edin ama hamile kalmayın konu sahibi lütfen . Kendinizi kurtarabilirsiniz boşanıp ama çocuk olursa babasıyla bir ömür mecbur görüşecek.

Sana kafayı yedirmeden o evden canını kurtar
Ve baba evine kaç ve bir daha onunla yüz yüze gelme, eşin çok tehlike ve psikolojik olarak ağır hasta, çocuk yapmayı da unut

Sırf anne olacağım diye umarım bu adama çocuk vermezsin.. İsteyen herkese çocuğu olsun diye dua ederim ama bu adama vermesin diye dua edesim var. Rabbim her çocuk isteyene değil hak edene versin deyim en iyisi..
O yapıda biri çocuğunu da alır size göstermez..

Islam bu anlattiklarinizi emretmiyor.
Islam da hz fatima tuccar di. Is kadiniydi. Ve kocasi Rasulullah calismasina asla engel olmayip yardimci olmustu.

Carsafli bir kadinin perde konusnda dikkatli olmasi bana gayet mantikli geliyor. Bu demek degildir ki guneslik fon kapali otursun.

Benim dinimde, Rasulullah ev de supururmus, kizi odaya girdignde kizina hurmeten ayaga kalkarmis, karisini elleri ile yedirirmis, koşu yarisi yaparmis vs vs..

Kocasnin din le alakasi yok, gercekten yok.

Daha önce biri daha sormuştu ben de merak ediyorum, eşiniz bu kadar kısıtlamalar getiriyorsa nasıl bu saatte internete girebiliyorsunuz ?

Daha önce biri daha sormuştu ben de merak ediyorum, eşiniz bu kadar kısıtlamalar getiriyorsa nasıl bu saatte internete girebiliyorsunuz ?

İnternet var evde sınırsız. O evdeyken veya yanındayken girmiyorum buraya görmüyor. Evde tv var ama kanallar yok sadce netten sohbet kuran veya çizgi film açıyoruz

Kesinlikle çekilecek dert değil bu nasıl bir hayat, bence kesinlikle eşin düzelmez. Ara aileni kurtarsınlar seni bu zulümden. Çocuk falan da olmaz umarım, o çocuğa da yazık. Eğer olursa onu nasıl büyüteceğini hayal edebiliyorsundur sanırım.

Bir dizi var unorthodox diye okudukça o dizi gözümde canlandı maalesef o dizide sonunda kurtuldu esas kızımız dilerim siz de kurtulun çünkü bu bir hayat değil bu bir esaret...

sevilmek değer görmek özel hissetmek bir eş bunları hissettirir güvenmiyorsa evlenmeseymiş ayrıca nasıl ailen senin evine gelemez? O an çıkacaktın o evden sakın hamile kalma bu ortamda bebeğe yazık olur hayatını karartma hiçbir şey için geç değil

Islam dini ile ilgili olduğunu dile getirmedim. Bu yüzden özellikle inanış kelimesini kullandım. İnandıkları (inanmak istedikleri) bir şeyler var ve bu gitgide sapıyor. Ancak belli sapkın bir kesimde bunlar olması gereken diye yayılıyor, işlerine öyle geliyor kısacası. Kendi çerçevelerini belirliyorlar, mantık devre dışı kalıyor. Eminim siz de en az benim kadar farkındasınız. Bu gibi topluluklarda ise kadın oyle bir baskilaniyor ki, birakin 2. Sınıfı, herhangi bir becerisi olmayan bir zavallı olduklarına inandiriliyorlar.

Çok üzül

çok üzüldüm arkadaşım allah yardımcın olsun en kısa zamanda yol göstersin inşallah. Bilmiyorum sadece içimden geçen şu ailen anlayışlıysa nolur ailenin evine dön eziyet olmasın daha fazla, çünkü inan eşin asla düzelmeyecek. Çocuğun olursa daha da eziyet olacak sana yaptıklarını ya çocuğuna da yaparsa daha çok üzülmez misin ki bu kadar merhametsiz biri çocuk istemeyen biri evladına baba sevgisi verebilir mi sence?

Yaşadıklarınızı yazdığınız ilk kısmı okuduğumda sizin adınıza çok üzülmüştüm. Daha sonra diğer yorumlarınızı okuduğumda üzüldüğüm için kendime kızdım. Aşırı takıldığım bi kaç düşünceniz oldu. Birinde demişsiniz ki gerekli durumlarda itaat ediyorum tabiki (tarzında bir şey) bu ne demek yahu ne münasebet? Sizin ikili ilişkilerden beklentiniz zaten yaşadıklarınızla gayet doğru orantılı. Bir de evde internet var gizli kullanıyorum demişsiniz. Eşiniz size yasak(!)lıyorsa interneti o evde internet neden var, kendisinin kullanması için mi? Bu ne ikiyüzlülük? Bizim güzel dinimiz İslam’da kadın erkeğe hizmet etmek zorunda değil,içinden gelerek yaparsa Allah rızası için yapar. Hayat müşterek. Ve lütfen bu zihinde bi eşten bu dünyaya sevgisiz büyüyecek çocuklar getirmeyin.
Anladığım kadarıyla bir adım atıp destek almaya başlamışsınız. İşiniz rast gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…