Eşim ne yapacağımı bilmiyorum

Benhurrem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.459
4.353
53
Belki buraya hep olumsuz yorumlar yapılıyor belki hep olumsuz konular açılıyor ama hic böyle bir konu açacağım aklima gelmedi esimle cinsel isteksizlik problemimiz vardi çözdük fakat.. Eşim çok asiri duygusal her sözü gecmisi kafasina takiyor çocukluğunu bile dalip gidiyor daha yeni tv izlerken ağladı onu farkedince oturup bende ağladım derdin ne dedim iyi ki seninle evlenmisim yok gönül dagi izledim duygusallaştım israr ettim vallahi öyle diyor aşırı ince düşünceli bir adam herkese karşı üzülüyorum o üzülünce psikoloğa gidelim dedim abartacak birsey yok dedi napcam yardim edin

Yapı gereği duygusal ve hisli biri olabilir. Bazı şeyler huydur. Bu duygusallığı çift olarak sizi etkiliyor mu? Cinsellikte sıkıntı yoksa bence üstüne gitmeyin.

Eşiniz yapısal olarak duygusalsa sen niye duygusalsın hadi psikoloğa gidelim denmez ki evliliğinizde sıkıntı yaratmıyorsa kurcalamayın bence. O ağlıyor diye herhangi bir anısına Sizin ağlamanız falan gereksiz o zaman sizde çok duygulsal olmuş oluyorsunuz

Bazi filmlerde oturur biz de aglariz ailecek, bilemedim aslinda sorun nedir
Erkekler aglamaz mi diyorsunuz?
O üzülünce bende üzülüyorum ne bileyim çare ariyorum kendimce

Ben de öyleyim, izlediği şeylerde hayatını etkileyen bi anıyı görüyordur belki. Ne kadar sık oluyor ki bu dert ettiniz
Cok sık degil genelde cok ince düşünceli duygusaldır ama bende asiri duygusalim o üzülünce bende üzülüyorum ortalik salya sümük oluyor

Büyük ihtimal arkadaş ortamında böyle biri değildir. Benim eski sevgilim benim yanımdayken pamuk prenses gibiydi. Kendi mahallesinde komşusu akrabası arkadaşları onu böyle öküz, odun biliyordu.

Arkadaş ve kendi aile ortamında nasıl davranışları?

Hayir o boğa ben yay ama annesi gecmiste cok acı cekmis uzerine kadin getirmişler kuma ondan çocuğu olmus esinin ve esim 8 kardes biri diger kadindan babam annemi döverdi falan diyor yasim cok kucuktu yedi sekiz yaslarinda annemi kurtaramadim diyor fazlaca kadın konusunda hassas ben ince fikirli olunca ona karsi bu zamana kadar herkes farkli düşündü sen benimle aynı gibisin iyi ki Allah nasip etmis diyip agladi yani ben ilk defa bir erkegin göz yaslarina sahit oluyorum evlendikten sonra bende aşırı duygusal olunca salya sümük ağlıyoruz bilemedim uzulsun istemiyorum ısrarla birseye mi uzuldun diye usteliyorum

Ayni degisiklik yok aile ortaminda da ayni aşırı duygusal ince fikirli biri arkadas ortaminda da öyle dunya gerçekten hassas kalpler icin cehennem

Çok üzerine gitme. Belli ki çocukluk travmaları var. Ama şöyle düşünme babasından görmüş ders almış yapmaz. Bu duruma ne kadar üzülsede gidip aynısını yapabilir. Çünkü benin eski eşimin babası da annesini defalarca aldatmış. Eski eşim bu duruma çok üzülmüş. Utancından okula gidememiş falan. Ama bana aynısını yaptı. Yani erkeklerin göz yaşlarına fazla inanma.

Çocukluk travması var ve psikologla çalışması gerek belki de inşallah kabul eder psikoloğu ben gittim benimde varmış yaralarım... Şükür biraz iyileştim....

Birakin el kaldirmayi birsey yaparken beni incitecek diye korkuyor dedim ya fazla ince düşünceli iki senedir hayatımda iki senedir böyle

Buda dert mi şimdi bende filmlerde ağlayabilen biriyim ne var yani tabiatı bu. Buzdolabı gibi adam olsa ne yapacaktınız? Odun mu diyeceksiniz idare edin işte.

Buda dert mi şimdi bende filmlerde ağlayabilen biriyim ne var yani tabiatı bu. Buzdolabı gibi adam olsa ne yapacaktınız? Odun mu diyeceksiniz idare edin işte.
Ay haklısınız da bende duygusalim o ağlayınca bende ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…