Esim ne zaman gelsın

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.973
13.923
448
Ankara
merhaba kızlar
uzatmadan konuya gırmek ıstıyorum bılenler bılır esım yurtdısında gorevlı ben rabbım ızın verırse 25 mayısda sezeryan ıle dogum yapacagım 2 kızım var ıkısıde okula gıdıyor bırı sabahcı bırı oglencı esımın yasal ıznı tamda benım dogum zamanıma denk gelıyor 6 ayda bır ve 15 gunlugune gelebılıyor kendısı dogal olarak doguma gelmek ıstedı bende dedım kı zaten ıznın 15 gun ben dogum yapmıs olacagım agrım sızım olacak yataktan kalkamayacagım kızlarım okula gıdıp gelıyor olacak ne bır yere cıkabılecegız ne bırsey 15 gun durup gıdeceksın onun yerıne sen bır kac ay gec gel okul kapanmıs olur ben toparlanmıs ayaga kalkmıs olurum ınsallah ve kızlarla tatıle gıderız cunku kac yıldır onsuz tatıl yapıyoruz kızlar artık onunla tatıl yapmak ıstıyorlar bu arada benım dogumum ıcın kv dem gelecek kı aramızda hıcbır sorun yok hamdolsun...ıste ben boyle dusundum ama o bebegın dogumunda gelmek ıstıyor bızı ozlemıs bebegın kulagına ezanını kım okuyacak dıye de sorun yaptı hep kendısı okur bılmıyorum kafam karıstı sızce hangı fıkır mantıklı esım ne zaman gelsın karar veremedık

Önce bırak gelsin ağrın sızın tabi olacak yardımı olur bebeğe bakar, sana bakar diye düşündüm. Hatta eşin bu sorumluluğu almalı dedim Ama sonra "kızlar ve babaları ile tatil yapmak" bölümünü okudum, nasıl olacak dedim.

Son kararım ise :)) Ömür boyunca babaları ile tatil yaparlar ha bir eksik ha bir fazla, bence doğumda yanında olmalı.

Çoluğum çocuğum yok evli falan da değilim fakat ben de doğumda gelmesinden yanayım.Kim ister ki çocuğunun doğduğu ilk zamanı kaçırmak?
En büyük hakkı bana göre bebeğini ilk gün görmek,koklamak,ezanını okumak...Bir kaç günlük bebeğin kokusu da apayrı güzel oluyor:34:
Eşiniz doğuma gelsin siz de tatilde eşinizin yanına gidin çocuklarla öyle olamaz mı?:49:

Son düzenleme:
Önce bırak gelsin ağrın sızın tabi olacak yardımı olur bebeğe bakar, sana bakar diye düşündüm. Hatta eşin bu sorumluluğu almalı dedim Ama sonra "kızlar ve babaları ile tatil yapmak" bölümünü okudum, nasıl olacak dedim.

Son kararım ise :)) Ömür boyunca babaları ile tatil yaparlar ha bir eksik ha bir fazla, bence doğumda yanında olmalı.

haklısın canım ya bende dusundukce sankı oyle olması gerekıyor dıye hıssedıyorum esım artık o kadar alıstı kı herseyı tek basına halleden yapabılen bır karısı oldugundan emın (tabıı once rabbım yardım edıyor her daım hamdolsun) yanı ıste su 9 ay da ona bır tek naz bıle etmeden gecıyor bırde kendı basına dogumuda yaparsam artık.....zaten arada ramazan ayı var sonrasında yegenının dugunu var sonrası daha karısık gorunuyor bılmıyorum nasıl olacak

Çoluğum çocuğum yok evli falan da değilim fakat ben de doğumda gelmesinden yanayım.Kim ister ki çocuğunun doğduğu ilk zamanı kaçırmak?
En büyük hakkı bana göre bebeğini ilk gün görmek,koklamak,ezanını okumak...Bir kaç günlük bebeğin kokusu da apayrı güzel oluyor:34:
Eşiniz doğuma gelsin siz de tatilde eşinizin yanına gidin çocuklarla öyle olamaz mı?:49:

bulundugu yerde yanı turkmenıstanda goreve yenı basladı aralık ayında gıttı orayı hıc sevmemıs hıc guzel degıl dıyor memnun degıl o sebebten bende tatıle dıye oraya gıtmem galıba canım cunku hıc hos seyler anlatmadı zaten kendısı santıyede kalıyor ama doguma gelmesı mantıklı degıl mı oyle yapsın barı:)

bulundugu yerde yanı turkmenıstanda goreve yenı basladı aralık ayında gıttı orayı hıc sevmemıs hıc guzel degıl dıyor memnun degıl o sebebten bende tatıle dıye oraya gıtmem galıba canım cunku hıc hos seyler anlatmadı zaten kendısı santıyede kalıyor ama doguma gelmesı mantıklı degıl mı oyle yapsın barı:)

Evet en mantıklısı doğuma gelmesi:34: Şu tatil meselesini de düşündüm yazın bebeğiniz zaten miniminnacık olacak hem siz tatil yapamamış hatta bebekle ilgilenirken evinizin rahatını bulamadığınız için sıkıntıya düşmüş olacaksınız hem de bebiş isilik olacak vs.
Düşündüm dedim ya aklıma şöyle birşey geldi eşiniz altı ayda bir gelebiliyormuş şimdi doğuma gelsin bir dahaki gelişini büyük çocuklarınızın şubat tatiline denk getirsin kışın gidin tatile.Bebiş de biraz büyümüş olur hem:nazar:
Bi de kşın oteller daha ucuz olduğundan mıdır bilmem ben kış tatili severim:9: Aşırı sıcak yok havuzda yüzerken çocukların kafasına güneş geçme derdi yok kapalı havuz ohh mis:9::9:

Son düzenleme:
doguma gelmesı daha mantıklı sanırım gercekten hem kendısıde dıyor akrabalar yanlıs anlayacak gelmezsem dıye falan ne dıyelım hayırlısı rabbımden tesekkur ederım sızlere
kıs tatılı hıc yapmadım bılmem kı nasıl olur:1:

doguma gelmesı daha mantıklı sanırım gercekten hem kendısıde dıyor akrabalar yanlıs anlayacak gelmezsem dıye falan ne dıyelım hayırlısı rabbımden tesekkur ederım sızlere
kıs tatılı hıc yapmadım bılmem kı nasıl olur:1:

Kış tatili güzel olur.Tatil deyince insanın aklına hep yaz geliyor ama kışın dediğim gibi güneş geçmesidir,fazla yandım efendim yoğurt süreyim durumları olmaz:9: Yazın o sıcakta saunadır buhar banyosudur insanın canı istemez ama kışın sadece yüzmekle kalmayıp bunlardan da yararlnırsınız.Hem yazın herhangi bir otele vereceğiniz parayla kışın çok daha lüks bir yere gidebilirsiniz.
Seyahat acentası gibi konuştum bugun epey farkındayım:51::9:

merhaba kızlar
uzatmadan konuya gırmek ıstıyorum bılenler bılır esım yurtdısında gorevlı ben rabbım ızın verırse 25 mayısda sezeryan ıle dogum yapacagım 2 kızım var ıkısıde okula gıdıyor bırı sabahcı bırı oglencı esımın yasal ıznı tamda benım dogum zamanıma denk gelıyor 6 ayda bır ve 15 gunlugune gelebılıyor kendısı dogal olarak doguma gelmek ıstedı bende dedım kı zaten ıznın 15 gun ben dogum yapmıs olacagım agrım sızım olacak yataktan kalkamayacagım kızlarım okula gıdıp gelıyor olacak ne bır yere cıkabılecegız ne bırsey 15 gun durup gıdeceksın onun yerıne sen bır kac ay gec gel okul kapanmıs olur ben toparlanmıs ayaga kalkmıs olurum ınsallah ve kızlarla tatıle gıderız cunku kac yıldır onsuz tatıl yapıyoruz kızlar artık onunla tatıl yapmak ıstıyorlar bu arada benım dogumum ıcın kv dem gelecek kı aramızda hıcbır sorun yok hamdolsun...ıste ben boyle dusundum ama o bebegın dogumunda gelmek ıstıyor bızı ozlemıs bebegın kulagına ezanını kım okuyacak dıye de sorun yaptı hep kendısı okur bılmıyorum kafam karıstı sızce hangı fıkır mantıklı esım ne zaman gelsın karar veremedık

sen de haklısın o da haklı.. off çok zor bir durum ya. o da ister doğumda yanında olmayı sen de istersin yanınızda olmasını.. ilk anlar ne kadar özel... bir duygulandım ki sorma..sen de haklısın yazın güzel vakit geçirmek istersin. peki yazın sizin gitme durumunuz yok mu? hem değişiklik olur? kalacak yer sorunu yoksa belki tamamen yazı geçirmek için gidebilirsiniz. nerede ki eşin?

ah senamm doğumda gelmek istiyorsa engel olma gelsin ne güzel bi duygu!
hem ne kadar sonra gel desen de senin de bi tarafın onu arar
bu mutluluğu birlikte yaşamanızdan mahrum etme onu...

sen de haklısın o da haklı.. off çok zor bir durum ya. o da ister doğumda yanında olmayı sen de istersin yanınızda olmasını.. ilk anlar ne kadar özel... bir duygulandım ki sorma..sen de haklısın yazın güzel vakit geçirmek istersin. peki yazın sizin gitme durumunuz yok mu? hem değişiklik olur? kalacak yer sorunu yoksa belki tamamen yazı geçirmek için gidebilirsiniz. nerede ki eşin?

Sağol canım Türkmenistan da kendisi gitmem herhalde güzel bîr yer değilmiş kızlar bunalırsa üzülürüm bîz alıştık galiba yaşayıp gidiyoruz hamdolsun:)

Bence de eşin doğumda yanında olsun. Tatili daha sonraki bir zamanda da yapabilirsiniz. Ama doğum bence daha önemli, hem ona ihtiyacınız olduğu bir dönem.

o bebeğin ilk doğduğu zamanı görmeye onunda hakkı var..onunda çocuğu sırf diğer çocukların tatile birlikte çıksın diye bunu es geçip ne zaman gelsin diye düşünmek gereksiz bence ya..önünüzde yıllar var Allah aşkına çocukların sizinle kocankla birlikte tatile daha çok çıkar..ama bu bebeğin doğumu tek..ilk ve son..niye böyle düşünüp kendine gebe gebe sorun yaratıyosunki anlamadım!..eşim alıştı tek başına halledebilir diyebiliyosunda..adam ztn senin yanında doğumda olmak istiyo yani..gereksiz bi sorun bence..sen anasıysan o da babası..bırak gelsin en doğal hakkı....!!:20:

senamm, başkası olsa gelsin doğumda derdim ama sen de biliyorsun, eşin ideal bir eş değil, agresif ve şiddet eğilimleri var. lohusalık gibi senin çok hassas bir döneminde gelip de sorun filan çıkartmasın hiç, mümkünse doğumda gelmesin.

senamm, başkası olsa gelsin doğumda derdim ama sen de biliyorsun, eşin ideal bir eş değil, agresif ve şiddet eğilimleri var. lohusalık gibi senin çok hassas bir döneminde gelip de sorun filan çıkartmasın hiç, mümkünse doğumda gelmesin.
Canım forumlara son yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum olumlu şeyler yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor bir evim var artık tapusu benim bana ait eşim senin olsun dedi bunu hiç beklemezdim dahası konuşmaları vs çok değişti sanırım Rabbim bana merhamet etti gerçekten sihirli bir el değiştirdi herşeyi... Kazakistan da olduğu dönemlerde ne yaşadı ne oldu ne bitti İnan bilmiyorum hatırlamak istemiyorum 3. Kızım geliyor rabbime güveniyorum herşey iyi olacak hissediyorum inşallah

Doguma gelmesi hem sizin hem kizlarinizin psikolojiniz acisindan daha iyi olur,
hemde siz vaktinizi hastanede gecireceginiz sürede esiniz kizlarinizla ilgilenir.
Bir kadin icin esinin dogumda szaryanda baygin dahi olsa yaninda olmasi cok önemli bence.
O an diger arkadasin dedigi gibi terkar yasanamayacak bir an.
Hem ben olsam, annem hastanedeyken yanimda en azindan babamin olmasini isterdim.
Kizlariniz icinde bu önemli olmali.
Ve agriniz siziniz olacak tabiki, birakinda en azindan o an size yardimci olsun..

benim eşimde Türkmenistanda.. üstelik yeni gitti..doğuma gelmezse çok kırılırım heralde..yıkılırım falan.. üstelik ömrü boyunca kaçırdığı bir doğum olacak vizcdan azabı çeker insan..eşine bunu yapma derim..hem bu sene tatil zor el kadar bebekle..
onu bunu bırak biz seniinle türkmenistana gidelim ağustos başında:))
hayırlısı olsun:)

benim eşimde Türkmenistanda.. üstelik yeni gitti..doğuma gelmezse çok kırılırım heralde..yıkılırım falan.. üstelik ömrü boyunca kaçırdığı bir doğum olacak vizcdan azabı çeker insan..eşine bunu yapma derim..hem bu sene tatil zor el kadar bebekle..
onu bunu bırak biz seniinle türkmenistana gidelim ağustos başında:))
hayırlısı olsun:)
gıdelım canım ama senın esın begenmıs mı oraları bızım kı hıc begenmedım dıyor bılmıyorum ne yapacak hayırlısı artık yoksa ınan gıderdım sureklı yasamak ıcın cunku boyle ayrı zor oluyor hayırlısı rabbımden

gıdelım canım ama senın esın begenmıs mı oraları bızım kı hıc begenmedım dıyor bılmıyorum ne yapacak hayırlısı artık yoksa ınan gıderdım sureklı yasamak ıcın cunku boyle ayrı zor oluyor hayırlısı rabbımden

Eşim gideli çok olmadı ama beğenmiş görünüyor..evler güzelmiş birde türklerin olduğu ortam da varmış..okulda mevcut..tabii aşkabattan bahsediyorum.. bir aksilik olmassa ben gitmek istiyorum..bakalım yinede hayırlısı tabii..

Back
X