Esim neden benim yerime bunu tercih ediyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım cinsellik konusundaki bi takım sorunlar hepimizin bi dönem karşısına çıkıyor heralde.bende yeni evliyim eşimle çok fazla cinsellik yaşamayışımız.yeni evliyiz ve eşim başlarda kendi kendini tatmin ediyordusonrada haftada 1 kere yapmaya başladık yeni yeni toparlanıyoruz.yani erkeklerin cinsel sorunları için evliliğin zamanı önemli değilmişş

ayy hic gulucegim yoktu yaa canim benim yaa allaha sukur benim boyle bi derdimiz yok
insallah seninde kalmiycak

neeee öğlen seks için gelenler mi varmış bunları görünce bizim durumumuz gerçekten vahim..

canım benim bu kıskandırma olayı çok süper olmuş:roflol::roflol:...devam et bu şekil..sen de çok fenasın heeeekaydirigubbakcemile3

bir psikiyatr erkek arkadaşım en güzel ve doyurucu boşalmalarının masturbasyon sonucu yaşadığını söylemişti.Bunun da bir sapkınlık olmadığını.

evlilikte cinsel mutluluk çok çok önemlii CADIARZU
umarım kısa zamanda çözersinizz :a015:

....................

evet kıskandırma olayı gercekten ıyı olmuş canım fazla usandırmadan devam et ama arada bı fazla uzatmadan nazlı nazlı sana sokulunca bırak kendını gerısı gelır zatı:lepi:
bende hamısım dıye hıc canım ıstemıyo esımle tartısıyoruz sureklı zorlada guzellık olmuyokıkaydirigubbakcemile

......................

masturbasyon bazı erkekler için bır bagımlılık, duş yaparken yanına sıvışsan, yapabılırmısın acep? evlılıkte ayıp olmaz. yada senınde kendını tatmın ettıgını söyle, sınır olsun belkı çalışmaya başlar ,ne yapıyorum ben karımı tatmın edemıyorum demek desın. o yanaştıgında kendımı yenı tatmın ettım kusura bakma dıye gerı çevırsen bırkaç kere bu duyguyu ona tattırsan nasıl olur?

öylede diyemem aslında demeyi çok düşündüm..böyle bir şey yapmasamda bunu yapıyorum sana ihtiyacım yok diyemem bunu söylemeyi bile yakıştıramam ki kendime...sabah çok erken duşa giriyor o saate de oğlum uyanmış oluyor zatii.ama bi önceki sayfada yazdığım kıskandırma oyunu tuttu...adam deliriyor...pıırrtt çok umrumda......

bak kivamina getirmissin iste aynen devam arkadasim ama sen genede cok surundurme derim adam zaten kolayina kacmaya meyilli klava:
1-2 derken bagimlin olsun kocisin cektire cektire ulas amacina kozlar artiksenin elinde

bence surundur kacan kovalanırmıs bende esıme yanassammı acep belkı kacar-tatlicadiarzu-

bak kivamina getirmissin iste aynen devam arkadasim ama sen genede cok surundurme derim adam zaten kolayina kacmaya meyilli klava:
1-2 derken bagimlin olsun kocisin cektire cektire ulas amacina kozlar artiksenin elinde

[.....................

ayy canim benim yaa fena vurmussun gercektende tamam haketti ama kas yaparken goz cikarmayasin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…