- Konu Sahibi kibirli
-
aynen öyle cnm...ama ondan uzaklaşınca da zoruna gidiyor..ooohh olsun diyorum...
geçen akşam gene bi film izliyoruz sevişme sahnesi vardı kısa sürelii.adamında dudakları çok çekiciydi gerçekten.vay be dedim adamdaki dudaklar tam öpülesii.buda yanaştı yanıma..ben artık çok kızıyorum bu söylediklerine dedi.dudaklarını uzattı burda benim dudaklarım vaar dedi.umrumda değil dedim banyoda sağ da tam köşede oraya alayım seni dedim..gerçi sen iyi bilirsin oranın yolunu ama hatırlatayım dedim.sonrada tartıştık ben artık yapmıyorum neden bana inanmıyorsun dedi.ısıtıp ısıtıp önümede koyma artık unut bunları dedi...bende çook zoor dedim...
yuhhhhhhh vallahı ıyı cesaret ben adamın dudakları tam öpülesı dıcem yemın edıyorum esım agzımın ortasına bırtane carptımı agzımdan burnumdan kan fıskırır hamılelıgıme bıle bakmaz:1shok:
valla adam sabreder sabrı tastımı daha elınden kurtulamazsın bu sefer benım gıbı bıkkınlık gelırkaydirigubbakcemile3
ezelcim yazın için çok teşekkür ederim...kıskandırma yöntemim tabiiki uzun sürmeyecek..her şeyin
fazlası zarar.ama böyle yaparak öcümü almış gibi hissediyorum...benim bu kıskandırma yöntemim
eşimi fazlasıyla kızdırıyor.kızmakla kalıyor daha ileri gidemiyor çünkü hatasının farkında.ben haftada 5
gün olsun 3 gün olsun demiyorum.eğer seks isteği var ise bunu benimle yaşasın istiyorum
sadece.benimle haftada yada 15 günde bir birlikte olup 3 günde mast yapması beni çileden çıkarıyor.
ergenliğe yeni girmiş abazalar gibi yaa.bu nedemek haftada 3 kez mast yapıp bir kezde benimle birlikte
olması.neden haftada 1 mast değilde benimle 3 kez olmuyor..bonyoya girip ona eşlik etmem olmaz
dediğim gibi oğlum o saate uyanıyor.kahvaltısı falan oluyor.ben ona ne istediğini bana açık açık söyle
diyorum...hoş demesine gerek yok yapılması gerekenleri fazlasıyla yerine getiriyorum zaten...en iyisi
kendi haline bırakmak.bir daha bu konuyu açmayacağım.vee isteksiz olacağım isteksiz olunca hatunlar
kocaları daha çok koşuyor peşlerinde.zaten bu davranışıyla beni iyiden iyiğy soğuttu bu cinsellikten.
Ben demiyorum ki konun uzmanları diyor, bence boşu boşuna kendini yiyip bitirmişsin, boşuna üzülmüşsün bunun senle bi alakası yok bence, yani seni başka bişeye tercih etmiyor, o başka bu başka gibi bir durum.
Bi uzmana danış buna benzer şeyler söyleyecektir sana.
Bence bunun içinde ne kendini ne eşini üz.
Dilim varmıyor ama başka kadın olsaydı asıl o zaman başka şeyi tercih etmiş olurdu. Şu halde bi tercih durumu yok bence
Bence bu konuyu bu kadar kafana takarak evliliğini yıpratmana değmez
forgacım iyi güzel yazmışsında..aynı şeyi senin eşin yapsa neler hissedersin..kesinlikle bu bir tercihtir.evet bu konun açıklamasını psikolok arif verimli yaptı..bir programda cinsellik işleniyordu..bi kadın bağlandı programa arif verimliye şu soruyu sordu.eşim benimle haftada bir kez seks yapıyor.onun dışında 2 yada 3 kez mast yapıyor.hoca sordu bunu nereden anladınız?eşim evde olduğunda ben dışarı çıktığım zamanlar eve geldiğimde banyoda kirli çamaşırların bir kaçında sperm izleri gördüm.bunu bir çok kez gördüm dedi.hocanın cvp:?bazıı erkekler için bu alışkanlık halini almış hastalık derecesine kadar ulaşmıştır.mast olayı çok normaldir erkekler için çok ayrı bir zvktir fakat sizinle girdiği ilişki sayısından çok ise bu bir hastalıktır.erkekler ayda bir 3 ayda bir her ne ise mast yaparlar bunu her erkek yapar bu çok normaldir.ama iş tercih meselesine kadar gelmiş ise sizinle seks yapmak yerine mast yapmayı tercih ediyor ise bu kişinin mutlak suretle tedavi olması şarttır.aksi halde bu erkeklerin cinsel yaşantıları çok erken yaşta biter.aynen bu şekilde söyledi.
hııımmm evet doğru aslında..bu dozunda olduğu sürece normal.ama iş tercih meselesine gelmiş ise hiç normal değil.....allah sabır versin.a.s.
yukardan bir kac yorum okudum cok enteresan seyler yazmis arkadaslar butun sayfalari okuyup yorumumu yazacagim cok sasirdim forga arkadasimizin yazdiklarina
haftada 1 ilişki normalmi sizce.....
haftada 1 yada 3 degil onemli olan 2 haftada 1 defada olabilir canim ama onemli olan gecirdiginiz o dakikalarin kalitesi yani esin sadece kendini rahatlatmak icinmi ugrasiyor yoksa senin aldigin zevten zevmi aliyor ilk once buna dikat et iliski aninda nasil davraniyor !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?