Eşim neden böyle davranıyor?

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
eşimin telefonu sürekli titreşimde ve bugün bi ayrı isteksiz davrandı telefonun neden sessiz diyorum konuyu değiştiriyo..Ve telefonunu yanındn ayırmıyo ona yanaşmak üzereyken beni geri çevirdi anlayamıyorum neden böyle davranıyor.??

Kac yillik evlisiniz?

Benimde telefonum çok çalınca sessize alıyorum normal bi durum aslında, uyuyunca alır kurcalarsın, yanlış anlıyor olma ihtimalinde var, göstere göstere aldatmaz heralde.

eşinize sorsanız ya önce belki makul bir açıklaması vardır

Sen caktirmadan takip et vardir bunda bir is ins.yokturda
Ama tel sessizdeyse bilki birseyler ceviriyorsa erkekler
Birde akluma su geldu borclu falan degil dimi kimseye belki surekli borcu icin araniyordur hepmi sessizde

bu sessize almalar telefon saklamalarda ne oluyosa çıkar kokusu böyle yapmaya yenimi başladı

Sorduğunuzda geçiştirmiyor olsa masum bakıcam ama öyle olmuyormuş insanın aklına başka şeyler geliyor

Sorup durmayın dikkate almıyormuş gibi yapıp çaktırmadan kontrol edin

Sebebi bu olabilir mi

Eklentiler

• 1393141_632416466810068_1412408444_n.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 216
benim nişanlımdada böyle bir durum vardı ama öğrendimki bi arkadaşına borcu varmış salağın. mahçup olmamak için saklıyormuş. aynı olmayabilir tabi

Benim telefonumda surekli titresimde , gecede sessizde rahatsiz edilmek istemedigim icin..

Ama madem dikkatini ceken seyler var , takibe al canim.

Telefon herşey olabilir
İşte çok kullanıyosa kafası zil sesini kaldırmıyodur titreşimde tutuyodur

İsteksizdir sorunları vardır

Ama bu ikisi birleşince soru. Var demektir

Benim telefonumun sesi ve titresimi hep kapalidir istedigim zaman bakarim arayan olmusmu diye. Titresimde olmasi normal ama eger telefonuna bakmana izin vermiyorsa o zaman kafasina agir bir cisimle vurabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…