Eşim neden böyle şüphe düşüyor içime

narinela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
28
29
3
36
Merhaba. 7 yıllık evliyim 1 oğlumuz var. Eşim memur çok yorucu bir işi yok ama bana hiç yaklaşmıyor işten gelir ne sarılma ne öpüşme pek ilgili değil (sadece bu konuda cinsellik olarak ilgisiz diger her konuda bir dediğimi iki etmez bana danışmadan fikrimi almadan hiç bir iş yapmaz ) yatağa gireririz mesela yastığa kafayı koyduğu gibi uyur cinsellik ayda 2 veya 3 bazen 1 ay boyunca olmadığıda oluyor. Eşim 32 ben 31 yaşındayım sorun ne anlamıyorum cep telefonu mail adresleri sosyl med.herşeyini bilirim telefonunda şifre falan yoktur zaten banada saatlerce bırakır telefonu hep elimde mesajlarını arama kayıtlarını aylarca silmez birimi var diye düşünür oldum artık ama yanlış bişeyler hiç görmedim. İş yeri giriş çıkış saatleride standart aynı saatte çıkar aynı saatte evde olur. Kendime bekmayı severim soruyorum beğenmiyor musun diye Beni beğendiğini söylüyor güzel bulduğunu acaba begenmiyorda kırmak mı istemiyor beni

Son düzenleme:
Hakikaten bu erkekler bir garip. Giyinip suslenin belki oyle istiyordur, rutinden sikilmistir.

Nice şifreleri karısında olup yedek telefonunu arabada saklayan gördük..
Tabi şüphe düşürmek için değil ama bi sorun var belki değişikliğe ihtiyacınız vardır memursunuz haftasonu çocuğunuzu anneye yada k.valideye bırakıp bi kaçamak yapın ikinize de iyi gelir belki..

Ben olsam direkt sorardım biz neden böyle olduk diye. Açıkçası kafamda böyle konuları kurmayı sevmiyorum ve cevapları sadece eşinizde olan sorular bunlar. Ben eşimin benden uzaklaştığını hissettiğim anda hemen söylüyorum sanki benden uzaklasiyosun kafana takılan bişey mi var herşey yolunda mı vs vs

Sordum defalarca birşey yok diyor sen evlilikten çok şey bekliyorsun diyor beni tatmin edici bir cevap vermiyor sadece bir kere demişti ki ikimizde evlilikte beklediğimizi bulamadık ne demek oluyor bu demiştim neden böyle düşünüyorsun evliliği böyle hayal etmemiştim demişti düşünüyorum öyle hergün kavgası gürültüsü olan bir eş değilim dirdirci hiç değilim geriye tek şey kalıyor ben hayal ettiği gibi değilim demekki yani beni güzel bulmuyor diye düşünüyorum artık kendime olan güvenim yerle bir olmak üzere

Eşiniz arzulu biri değil tek neden bu başka sebepler aramayın kendinizi de sorgulamayın
Evet arzulu değil işte ben buna inanamıyorum böyle erkekler varmı ? Benim duyduğum bildiğim Erkekler hep duramayan 1 hafta bile eşine dayanamayan eğer bunun aksi varsa o erkeğin hayatında mutlaka başka kadın vardır demeler bunları duydukça da daha kötü oluyorum

Var canim var
Bkz. Buradaki konulara
Ilişkiler kıyası sevmez
Senin elinde bu var ya razı olur hayatına devam edersin
Ya sorun olarak gorulur çözüm ararsınız
Yada ben böyle yaşamak istemiyorum dersin
Benim gorduklrim duyduklarim
Kabullenme oluyor genelde

Beğenmese ayda iki veya 3 dediğin ilişkiye hıc girmez belki sana yansıtmıodur belki bı derdi sıkıntısı vardır erkekler sıkıntıları olunca genelde cinsellikten bı ara uzak kalırlar

Normalda uyurken ince hafif geceliklerle uyumayı çok severim bunu eşimden ziyade kendime yakıştırdığım ve sevdiğim için yapıyorum dolabım birbir çeşit gecelikle doludur o yollardıda denedim yani belirtmek için yazıyorum giyer girerim yataga yine döner yatar çoğu zaman uyumayı benimle birlikte olmaya tercih eder.

Ben de katılıyorum, adamın aldattığını falan düşünmüyorum hımbıl sadece
Çok duyuyorum bu problemleri adamlar cinsellikten uzaklaşıyor
Adamlardaki yeni evrim süreci olmasın
Takılırız kanka misali
Yada ilerde tacize uğrayan erkek vakaları olabilir
Konu sahibi kusura bakma ağlanacak halimize gülüyoruz işte

Evliliği böyle hayal etmemiştim dediğine göre demekki mutlu değil , ama bu sizin güzelliğiniz veya başka bişeyle ilgili olduğunu sanmıyorum , bazı erkekler böyle işte , neyle mutlu olacağını bilmiyor .. Eşinizin hayatında şuan biri olduğunu sanmıyorum ama eğer ki sizinle cidden mutsuzsa karşısına kendisini etkileyecek biri çıktığında başka şeyler olabilir ..

Bu GDO lu gıdalar sanırım erkekliği yok etti.

Evlilikten beklediğimizi bulamadık diye açıkça söylemiş işte. Daha sebep aramaya gerek YÖK sebebi söylemiş çünkü. Ben olsam bu konunun üzerine giderim. Mutsuzluk enerjiyi düşüren ilk etkendir zaten. Konuyu tekrar açıp sorarım açıkça bekleyip de bulamadığın nedir?

İş streside etkiliyor böyle durumlarda. Azarlanma vs. Oluyorsa. Erkek sonuçta onur gurur meseleside yapmış olabilir. Kafaya takıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…