Eşim neden böyle şüphe düşüyor içime

Valla bu benim eşimde de var
Dibimden ayrılmaz yan koltuğa otursam yanıma gel der
Otururken bacaklarımı sever karnımı sever
Evde bile iş falan yaparken hep kendi kendine konuşarak beni sever
Bana evine bağlı efendi biri
Dışarı çıkmaz zaten evcimendir

5 senelik evliyiz
İlk başlarda böyle değildi sonra hımbıllastı

Yani 10 günde bir anca birlikte oluyoruz bazen 15 gün bile olur
Çok yorulduğunu söylüyor cidden işi çok yorucu
Sorumluluklarının çok oluğunu eskisi gibi kafasının boş olmadığını bunların da istekte azalma yaptığını söylüyor

Valla ben de hiç bu tür bi erkek duymadım

Benim aynı sorunu yaşamış bir arkadaşım var. Hatta o sorun var iken sizin yaşlarınızdaydılar. Kocasıyla konuşması hiç işe yaramadı, en sonunda eşinin aile büyüğü bir ablaya bile anlattı. Ben bir hastalığı olabilir üstüne gitme demiştim ki üzerinden 6 ay geçmeden durum anlaşıldı. Adam ağır kalp hastasıymış. İşyerinde bir gün yere düşmüş. Neyse ki hastanede çalışan biri. Hemen ameliyata aldılar. By-pass ameliyatı geçirdi. Şimdi problemleri yok.

Evlilik sevgi bunlar fiziksel unsurlara bağlı değerler değil . Eğer yaşanan sorunlara rağmen anlayışlı yaklaşımlar sergiliyorsaniz sorun yok. Zaman zaman evlilikler de tam tabirini bulamıyorum ama boşluk diyeyim . Boşluk haline düşebilir sonra toparlarsiniz eğer toparlamak isterseniz

Bahsettiğiniz durumun benzerini yaşadım. Yaşadım diyorum çünkü sanırım yeni yeni çözdük. Cinsellik hariç aşırı ilgili mükemmel ama o konuda gariptik biraz. En son bi cinnet geçirdim mevzu çözüldü gibi. Ondan önce 20 kere 3 4 saatlik konuşmalar yapmıştım sonuçsuz kalmıştı. İlla ki çirkefleşmek mi lazım ki? Hiç yüz göz olmayayım demiştim ama dayanamadım, ayrılacağım sanmış öyle bir niyetim de yoktu ama sonra normale döndü işte

Eşiniz mutsuzum, evlilik hayalim böyle değildi derken size somut sebepler sunmuyorsa, muhtemelen cinsel sorunu var.
Çünkü cinsellikle alakalı sorun yaşayan (ereksiyon, isteksizlik vb) her erkek doktora gitmek yerine, eşini suçlamayı tercih ediyor.

Önce doktora gitmeyi teklif edin, kabul etmezse olay çıkarın. Yine de işe yaramazsa mutsuz olduğunuzu, ayrılmayı düşündüğünüzü söyleyin.
Bunların hiçbiri işe yaramazsa evliliğiniz sevgi değil alışkanlıkla sürüyor demektir.

Aynen, bende öyleyim canım
Hiç kafa yormuyorum
Konuşuyor derdimi söylüyorum

Yorylulmayi bi gec bacim Bazi insanlar iliski de soguktur hep kadindan bekler adimi sen bilirsin ztn esinin neyi sevdigini ya da nelerden hoslandigini ona gore davranirsan problem kalmaz gb serrt girmisim duzenledm.linc yemeyeyim

Canım sana ne desem. Seni güzel bulmamasıyla alakası yok. Çünkü güzellik sadece baştan çıkaran bir unsur. Cinsellikte güzellik umurlarında mı adamların? Sen geceliğini giyip yatağa yatıp eşini beklersen yanaşmayabilir, normal. Öyle şeylerde sen yanaş, baştan çıkarmaya çalış. Eğer o zaman da bir reddeder iki reddeder üç reddederse artık sağlam bir kavganın vakti gelmiş demektir.
Her şeyin rutin, can sıkıcı olduğunu düşünüyor olabilir, değişiklik yap. Yemeği mutfağa değilde, oturma odasında güzel bir sofra kurup hazırla. Ve ya bir gece de, gece lambası yerine, minik, renkli romantik mumlardan yak. Yani adamı baştan çıkarmak çok basit bana göre, tabi benim henüz bebeğim doğmadı, sizin kadar yorulmuyor olabilirim bu yüzden tüm enerjim eşime kaldığı için bana kolay geliyor olabilir. Ama inanın eşim de bende gencecik insanlarız ve bazen ben yanaşmasam belki bende buraya konu açmış olabilirdim

Her erkek aynı degildir ki. Sizce bütün kadınlar aynı mı? Çok istekli değil eşiniz zamanla rutine binmiş hersey. Bence altından birsey aramayın. Yapacak olan adam çok güzel de olsanız yine yapar, o kötü düşünceleri bir kenara bırakın.

Can cikar huy cikmaz

memurum.yorgunluktan hepsi.iş yoğunluğu olmasada vatandaş ve sureklı pc başı yoruyor gerçekten.bizde aynı durumdayız ve hiç şikayetçi değilim.yanaşmasın yeter.

Sormadınız mı, hayalindeki evlilik nasılmış?

Bazen olabiliyor isteksizlik kafasina takilan bisey falan varsa ondanda olabilir bende bile oluyor o aralarda hatta esimle tartisiyorum ki isteksiz oldugumu anlayip sıkılmasin diye nezmandir boyle bi doktora filan gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…