- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Valla bu benim eşimde de varEvet arzulu değil işte ben buna inanamıyorum böyle erkekler varmı ? Benim duyduğum bildiğim Erkekler hep duramayan 1 hafta bile eşine dayanamayan eğer bunun aksi varsa o erkeğin hayatında mutlaka başka kadın vardır demeler bunları duydukça da daha kötü oluyorum
Evet arzulu değil işte ben buna inanamıyorum böyle erkekler varmı ? Benim duyduğum bildiğim Erkekler hep duramayan 1 hafta bile eşine dayanamayan eğer bunun aksi varsa o erkeğin hayatında mutlaka başka kadın vardır demeler bunları duydukça da daha kötü oluyorum
Evlilik sevgi bunlar fiziksel unsurlara bağlı değerler değil . Eğer yaşanan sorunlara rağmen anlayışlı yaklaşımlar sergiliyorsaniz sorun yok. Zaman zaman evlilikler de tam tabirini bulamıyorum ama boşluk diyeyim . Boşluk haline düşebilir sonra toparlarsiniz eğer toparlamak istersenizSordum defalarca birşey yok diyor sen evlilikten çok şey bekliyorsun diyor beni tatmin edici bir cevap vermiyor sadece bir kere demişti ki ikimizde evlilikte beklediğimizi bulamadık ne demek oluyor bu demiştim neden böyle düşünüyorsun evliliği böyle hayal etmemiştim demişti düşünüyorum öyle hergün kavgası gürültüsü olan bir eş değilim dirdirci hiç değilim geriye tek şey kalıyor ben hayal ettiği gibi değilim demekki yani beni güzel bulmuyor diye düşünüyorum artık kendime olan güvenim yerle bir olmak üzere
Aynen, bende öyleyim canımBen olsam direkt sorardım biz neden böyle olduk diye. Açıkçası kafamda böyle konuları kurmayı sevmiyorum ve cevapları sadece eşinizde olan sorular bunlar. Ben eşimin benden uzaklaştığını hissettiğim anda hemen söylüyorum sanki benden uzaklasiyosun kafana takılan bişey mi var herşey yolunda mı vs vs
Yorylulmayi bi gec bacim Bazi insanlar iliski de soguktur hep kadindan bekler adimi sen bilirsin ztn esinin neyi sevdigini ya da nelerden hoslandigini ona gore davranirsan problem kalmaz gbMerhaba. 7 yıllık evliyim 1 oğlumuz var. Eşim memur çok yorucu bir işi yok ama bana hiç yaklaşmıyor işten gelir ne sarılma ne öpüşme pek ilgili değil (sadece bu konuda cinsellik olarak ilgisiz diger her konuda bir dediğimi iki etmez bana danışmadan fikrimi almadan hiç bir iş yapmaz ) yatağa gireririz mesela yastığa kafayı koyduğu gibi uyur cinsellik ayda 2 veya 3 bazen 1 ay boyunca olmadığıda oluyor. Eşim 32 ben 31 yaşındayım sorun ne anlamıyorum cep telefonu mail adresleri sosyl med.herşeyini bilirim telefonunda şifre falan yoktur zaten banada saatlerce bırakır telefonu hep elimde mesajlarını arama kayıtlarını aylarca silmez birimi var diye düşünür oldum artık ama yanlış bişeyler hiç görmedim. İş yeri giriş çıkış saatleride standart aynı saatte çıkar aynı saatte evde olur. Kendime bekmayı severim soruyorum beğenmiyor musun diye Beni beğendiğini söylüyor güzel bulduğunu acaba begenmiyorda kırmak mı istemiyor beni
Canım sana ne desem. Seni güzel bulmamasıyla alakası yok. Çünkü güzellik sadece baştan çıkaran bir unsur. Cinsellikte güzellik umurlarında mı adamların? Sen geceliğini giyip yatağa yatıp eşini beklersen yanaşmayabilir, normal. Öyle şeylerde sen yanaş, baştan çıkarmaya çalış. Eğer o zaman da bir reddeder iki reddeder üç reddederse artık sağlam bir kavganın vakti gelmiş demektir.Sordum defalarca birşey yok diyor sen evlilikten çok şey bekliyorsun diyor beni tatmin edici bir cevap vermiyor sadece bir kere demişti ki ikimizde evlilikte beklediğimizi bulamadık ne demek oluyor bu demiştim neden böyle düşünüyorsun evliliği böyle hayal etmemiştim demişti düşünüyorum öyle hergün kavgası gürültüsü olan bir eş değilim dirdirci hiç değilim geriye tek şey kalıyor ben hayal ettiği gibi değilim demekki yani beni güzel bulmuyor diye düşünüyorum artık kendime olan güvenim yerle bir olmak üzere
Her erkek aynı degildir ki. Sizce bütün kadınlar aynı mı? Çok istekli değil eşiniz zamanla rutine binmiş hersey. Bence altından birsey aramayın. Yapacak olan adam çok güzel de olsanız yine yapar, o kötü düşünceleri bir kenara bırakın.Evet arzulu değil işte ben buna inanamıyorum böyle erkekler varmı ? Benim duyduğum bildiğim Erkekler hep duramayan 1 hafta bile eşine dayanamayan eğer bunun aksi varsa o erkeğin hayatında mutlaka başka kadın vardır demeler bunları duydukça da daha kötü oluyorum
Can cikar huy cikmazMerhaba. 7 yıllık evliyim 1 oğlumuz var. Eşim memur çok yorucu bir işi yok ama bana hiç yaklaşmıyor işten gelir ne sarılma ne öpüşme pek ilgili değil (sadece bu konuda cinsellik olarak ilgisiz diger her konuda bir dediğimi iki etmez bana danışmadan fikrimi almadan hiç bir iş yapmaz ) yatağa gireririz mesela yastığa kafayı koyduğu gibi uyur cinsellik ayda 2 veya 3 bazen 1 ay boyunca olmadığıda oluyor. Eşim 32 ben 31 yaşındayım sorun ne anlamıyorum cep telefonu mail adresleri sosyl med.herşeyini bilirim telefonunda şifre falan yoktur zaten banada saatlerce bırakır telefonu hep elimde mesajlarını arama kayıtlarını aylarca silmez birimi var diye düşünür oldum artık ama yanlış bişeyler hiç görmedim. İş yeri giriş çıkış saatleride standart aynı saatte çıkar aynı saatte evde olur. Kendime bekmayı severim soruyorum beğenmiyor musun diye Beni beğendiğini söylüyor güzel bulduğunu acaba begenmiyorda kırmak mı istemiyor beni
Sorsak 70 yasindaki dede de mutsuzum der. Tatminsizluk var bu erkeklerdeEşiniz mutsuz belli ki. Evlilik istediğim gibi çıkmadı diyen biri mutsuzdur çok net. Nasıl düzelebilir diye buna yoğunlaşın.
Sormadınız mı, hayalindeki evlilik nasılmış?Sordum defalarca birşey yok diyor sen evlilikten çok şey bekliyorsun diyor beni tatmin edici bir cevap vermiyor sadece bir kere demişti ki ikimizde evlilikte beklediğimizi bulamadık ne demek oluyor bu demiştim neden böyle düşünüyorsun evliliği böyle hayal etmemiştim demişti düşünüyorum öyle hergün kavgası gürültüsü olan bir eş değilim dirdirci hiç değilim geriye tek şey kalıyor ben hayal ettiği gibi değilim demekki yani beni güzel bulmuyor diye düşünüyorum artık kendime olan güvenim yerle bir olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?