- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
Offff amma cok biliyor bu insanlar herseyiEvet arzulu değil işte ben buna inanamıyorum böyle erkekler varmı ? Benim duyduğum bildiğim Erkekler hep duramayan 1 hafta bile eşine dayanamayan eğer bunun aksi varsa o erkeğin hayatında mutlaka başka kadın vardır demeler bunları duydukça da daha kötü oluyorum
Ya tamam sorun hormonal olabilir normaldir, ama burda problemin çözümüne yönelik davranmayan, eşinin de bir kadın olduğunu kocasına her anlamda ihtiyacı olduğunu, bu durumun normal olmadığını görüp karısının duygularını ve isteklerini önemsemeyen bir adam var.Offff amma cok biliyor bu insanlar herseyi
Valla sitkim siyrildi artik burada her erkek bir degildir demekten
Arkadasim hormon denen birsey var , belki esinizinki dusuk , her erkek kadin gorunce agzinin suyunu akitip karsisindaki kadina saldirmiyor
Sizin sahsiniza degil bu lafim ama kadinlar erkekleri daha tanimadan , cinselligi bilmeden evlenince boyle oluyor iste ( cinselligi bilmekten kastim illa sevissinler degil , egitilsinler , dogru bilgileri alsinlar vs vs )
Mesela gecen sene esimde seker hastaligi cikti , tonla tahlil yapildi , o aralar cok da isteksizdi , doktora soyledim hormonlarda problem olabilir mi onu da kontrol edin dedim , ve sorun cikti ilacla duzeldi
Kendinize dert aramayin , durumdan sikayetciyseniz doktora goturun esinizi
Hormonda sikinti yoksa da her erkek her an sevisebilir diye bir kaide yok , kafasi doluysa , derdi varsa , sadece cani istemiyorsa bile sevisemez
Siz konu sahibi misiniz oneri istiyorsunuz?Ya tamam sorun hormonal olabilir normaldir, ama burda problemin çözümüne yönelik davranmayan, eşinin de bir kadın olduğunu kocasına her anlamda ihtiyacı olduğunu, bu durumun normal olmadığını görüp karısının duygularını ve isteklerini önemsemeyen bir adam var.
Konu sahibinin yakındığı durum cinsel açlık değil ki bir şekilde kendini tatmin eder, yakınılan durum ruhsal açlık.
Adam ortada probleminin olduğunu söyleyip çözüme yönelik iletişim kursa, karısına ihtiyaçlarını karşılayamadığım için üzgünüm yoksa seni gerçekten seviyorum dese birlikte olmasa bile en azindan sarilip uyusa konu sahibi buraya konu açmazdı !
Ortada hersey normalmiş gibi davranıp arkasını dönüp uyuyan bencil bir koca var istediğin hormonu yükle insan cinsel ihyiyac duymadan da karisini anlayip sevdiğine sarılıp uyuyabilir.
İşten gelince sarilma da yok öpme de yok diyor farkindaysaniz hersey yolunda sadece sevişmiyoruz demiyor. Peki buna bi öneriniz var mı ?
Ya tamam sorun hormonal olabilir normaldir, ama burda problemin çözümüne yönelik davranmayan, eşinin de bir kadın olduğunu kocasına her anlamda ihtiyacı olduğunu, bu durumun normal olmadığını görüp karısının duygularını ve isteklerini önemsemeyen bir adam var.
Konu sahibinin yakındığı durum cinsel açlık değil ki bir şekilde kendini tatmin eder, yakınılan durum ruhsal açlık.
Adam ortada probleminin olduğunu söyleyip çözüme yönelik iletişim kursa, karısına ihtiyaçlarını karşılayamadığım için üzgünüm yoksa seni gerçekten seviyorum dese birlikte olmasa bile en azindan sarilip uyusa konu sahibi buraya konu açmazdı !
Ortada hersey normalmiş gibi davranıp arkasını dönüp uyuyan bencil bir koca var istediğin hormonu yükle insan cinsel ihyiyac duymadan da karisini anlayip sevdiğine sarılıp uyuyabilir.
İşten gelince sarilma da yok öpme de yok diyor farkindaysaniz hersey yolunda sadece sevişmiyoruz demiyor. Peki buna bi öneriniz var mı ?
Evet beni anlamışsınız sorun illa da cinsellik cinselik cinsellik değil ama cinsel olarak uzak olması beni sevmediği beğenmediği veya başka birinin varlığına mı işaret beni bu üzerVe ek olarak: adam sen evlilikten çok sey bekliyorsun diyor, kadın kocasını ruhen ve bedenen arzulamayacak da kimi arzulayacak ? Bu cümlenin kurulması normal mi ? Mesele hormon eksikliği olsa bile yanında sevgi eksikliği, kadın adamı çok seviyor adamın umrunda değil.
Mesele sadece hormonal olsa adam isten gelince sarilir öper sevişmese bile gece sarilir uyur ama siz sevildiginizi hissedersiniz. Size bunu hissettirmiyor.Evet beni anlamışsınız sorun illa da cinsellik cinselik cinsellik değil ama cinsel olarak uzak olması beni sevmediği beğenmediği veya başka birinin varlığına mı işaret beni bu üzer
En basta da boyle miydi ? Ya da ne zamandan beri durum böyle ?Mesela işten gelince bir sarılıp öpmemesi yanyana tv izlerken bir sokulmamamsı bana dokunmaması hiç mi arzulamıyor diyorum bunun altındaki sebebi merak ediyorum. Soruduğumda da aldığım cevap sen bütün evlileri hep yanyana el ele dizdize mucuk mucuk mu sanıyorsun diyor herkes böyle diyor yani sorularımı geçiştiriyor işte. Ben cinsel birliktelik yaşamayacağımı bilsem bile ona dokunmak hoşuma gidiyor dokunmadan sarılmadan durmak istemiyorm
Evliliğin ilk zamanları bu kadar değildi.hiçbir zaman bu konuda etrafımda böyle deli pervane olmadı ama iyiydi yine hissediyordum ilgisini son 5 yıldır böyle olduğunu düşünüyorum.ailesi ile alakalı 5 yıl önce büyük bir kavgamız oldu sanki o olaydan sonra soğudu benden cezalandırır gibi davrandığını düşünüyorum bu olay mı sebep diye soruyorum tabi onuda kabul etmiyor bilemiyorum başka sebep bulamıyorumEn basta da boyle miydi ? Ya da ne zamandan beri durum böyle ?
Sizin hataniz var miydi o olayda?Evliliğin ilk zamanları bu kadar değildi.hiçbir zaman bu konuda etrafımda böyle deli pervane olmadı ama iyiydi yine hissediyordum ilgisini son 5 yıldır böyle olduğunu düşünüyorum.ailesi ile alakalı 5 yıl önce büyük bir kavgamız oldu sanki o olaydan sonra soğudu benden cezalandırır gibi davrandığını düşünüyorum bu olay mı sebep diye soruyorum tabi onuda kabul etmiyor bilemiyorum başka sebep bulamıyorum
Canım sen çok gündem yapıyorsun birsürü bitkisel hap vs var bence eşini soğutuyor olabilirsin soğumuş olmasa takviye hap alırdı renk katmak işin hayatınıza bu tarz gündeme getirmelerle hiç konuyu açmamanı sabırlı olmanı tavsiye ediyorum bir müddet ısrarla onu mutlu etmeye odaklan neşe herzaman bu duyguları canlandırır biraz açık olucak ama heyecan kat misafir varken tek bulduğunda rahatsız et mesela çok yol var bilmiyorum kaçını denedin erkekler centilmenlik olarak bikere tepkisiz kalamaz ya tersler hiç istemezse yada sana ayak uydurur teslim olur ama daha çok uyku vs isteksizlik biraz hayattan zevk alamayan bunalımlı zamanlar geçiren birine benziyorEvliliğin ilk zamanları bu kadar değildi.hiçbir zaman bu konuda etrafımda böyle deli pervane olmadı ama iyiydi yine hissediyordum ilgisini son 5 yıldır böyle olduğunu düşünüyorum.ailesi ile alakalı 5 yıl önce büyük bir kavgamız oldu sanki o olaydan sonra soğudu benden cezalandırır gibi davrandığını düşünüyorum bu olay mı sebep diye soruyorum tabi onuda kabul etmiyor bilemiyorum başka sebep bulamıyorum
Hayır kesinlikle. Sadece hayır diyemediği bir konuda istemeye istemeye bir konuyu kabul etti ailesi kırılmasın diye ben en baştan kabul etmemesi gerektiğini söylemiştim ama yapamadı sonra kendide haklı olduğumu anladı yüz göz olmadım zaten ne ailesi ile ne eşimle ama olay öncesi eşimle büyük kavgamız oldu ve birbirimize çok söyledik o gün. Sonra da durulduk işte geldi geçti ama o olay benden soğuttu belkiSizin hataniz var miydi o olayda?
5 yila kadar konunun coktaaan kapanmis olmasi lazimdi.
O zaman sizin de soğumanız lazım kavga karşılıklı olmuş çünkü.Hayır kesinlikle. Sadece hayır diyemediği bir konuda istemeye istemeye bir konuyu kabul etti ailesi kırılmasın diye ben en baştan kabul etmemesi gerektiğini söylemiştim ama yapamadı sonra kendide haklı olduğumu anladı yüz göz olmadım zaten ne ailesi ile ne eşimle ama olay öncesi eşimle büyük kavgamız oldu ve birbirimize çok söyledik o gün. Sonra da durulduk işte geldi geçti ama o olay benden soğuttu belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?