Eşim neden böyle?

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Bir aylık evliyim eşim benimle çok ilgisiz işten geliyor yüzüme bakmıyor şakalaşmıyor öpmüyor, sadece cinsel yönden bana yaklaşıp güzel sözler soyluyor öpüyor buda benim zoruma gidiyor ne yapmalıyım aynı seyi yasayanlar var mı çok üzülüyorum. Sevgiliyken nasıldı diyenler olacak görücu usulu evlendik, severek evlenseydim durum farklı mı olurdu

Bir aylık evliyim eşim benimle çok ilgisiz işten geliyor yüzüme bakmıyor şakalaşmıyor öpmüyor, sadece cinsel yönden bana yaklaşıp güzel sözler soyluyor öpüyor buda benim zoruma gidiyor ne yapmalıyım aynı seyi yasayanlar var mı çok üzülüyorum. Sevgiliyken nasıldı diyenler olacak görücu usulu evlendik, severek evlenseydim durum farklı mı olurdu
Ne kadar süre nişanlı ve sevgili kaldınız ?

biz çok severek evlendik ama öyle herkesin evliliğinde de hergün aşk meşk konuşulmuyor emin ol...Bazen eşim günde 10 defa arar müasitse uzun uzun konuşur ama ben işim gereği müsait olamam bu aralar arayamıyor hep ben arıyorum işte çok önemli değilse ben seni arasam der ve akşam eve gelene kadar arayamaz çok yoğun çalışıyor onu da anlıyorum ve kırılmıyorum sık boğaz etmeyi hele hiç istemem.Bende çocuklarla yada ev ile ilgili bişey varsa arar söyler kapatırım hemen...Eve gelince mutlaka öper mutfakta isem gelir yardım eder günün nasıl geçti diye sorar çocukla ilgilenir... ama bazende yoğun yorgunsa çok ilgi göstermez bende çok takılmıyorum sevildiğimi biliyorum bu bana yeter çok ilgi de sevmem zaten...Bu arada ben 16 yıllık evliyim..

Bi kac senelik evli olsaydınız normal derdimde şimdiden böyle olması can sıkıcı

Yaşınız küçük belki kaynaşırsınız. Ama sırf cinsellik için yaklaşan erkek çekilmez.yeni evlisiniz çıkın gezin vakit geçirin birlikte.çocuk yapmayın 2 3 yıl. sevgililiğinizi evliliğinizde yaşayın.

Bazı erkeklerin doğasında yok. Yazık hata etmişsin, sen ilgi ve sevgi görmek isteyen bi kadın, o ilgisiz bi erkek. Onu böyle kabulleneceksin sonuçta evlenmişsin. Ben mesela hiç uzak duramam sarılır öperim sürekli :-) kocam da öyledir, durur durur yanıma gelir özledim bi öpeyim karımı der öper gider 3,5 yıllık evliyiz. Sen de söyle ilgiden yakınlıktan hoşlanıyorum de, uzak durduğunda üzülüyorum de. Görücü evliliği yani birbirinizi evlilik içinde tanıycaksınız isteklerinizi konuşarak öğreniceksiniz. Sen de uzak durursan adam nerden bilsin ne istediğini

Öncelikle daha çok yeni evlisiniz.
Birbirinize ve evliliğe alışma sürecindesiniz. Hemen moralinizi bozmayın, görücü usulü evlendiğiniz için birbirinizi tanıma aşaması biraz daha uzun sürebilir.

Herkesin karakteri, sevgiyi hisssetme ve gösterme şekli farklı bir kere bunu kabul etmek lazım.
Erkekler ile kadınlar arasında da bu konuda fark var.
Evlilik öncesi nasıl bir ilişkiniz vardı? Bilmediğimiz için daha genel yorum yapacağım.

Mutlu ve huzurlu bir evlilik sürdürmek istiyorsanız duygu ve düşüncelerinizi eşinizle paylaşmaktan çekinmeyin.
Kocanızın aklınızı okumasını, kalbinizden geçenleri hissetmesini de beklemeyin.
Hafta sonu güzel bir kahvaltı sonrası yapın kahvelerinizi, oturup konuşun.
Beklentilerinizi, sevgi dilinizi anlatın.
Ona da aynı şekilde beklentisi ne? Sevildiğini nasıl hisseder? Sorun.
Mesela benim sevgi dilim hediye;
almayı da vermeyi de çok severim.
1 paket çikolata bile alıp gelse eşim, 'sen seversin diye aldım' dese çok mutlu olurum.
Eşimin bana sevgisini gösterme şekli ise hediye değil, hizmet davranışı ve ince düşünce.
İşten gelirim; eşim işe gitmeden bulaşık makinesini boşaltmış ,çiçeklere su vermiş, epeydir beklettiğim çıktılarımı benim için kırtasiyeden alıp masaya bırakmış...
Buna mutlu olmayı zamanla öğrendim.
Yıllar içinde birbirimizi tanıdıkça ortada buluştuk.
Size 'Sevginin 5 Dili' adlı kitabı okumanızı eşinize de okutmanızı tavsiye ederim.

Bende yeni evliyim.
Beyim ilgili bir beydir zaten ama ben cilve yaparım genelde. Mesela yemeğe çağırırken içerden seslenmem elinden tutup kur yapa yapa masaya götürürüm.
Sizde bu tarz şeylerle gönlünü yapabilirsiniz.

Böyle açtığınız baska konulariniz da var.

Hatta bu ilgisizliginden nisan atip sonra dayanamayip geri donmussunuz.

Yani adamin karakteri bu demek ki
Ailesine karsi nasil
Genelde ilgisiz bir insansa artık oldugu gibi kabullenmekten baska birsey kalmıyor.

Böyle açtığınız baska konulariniz da var.

Hatta bu ilgisizliginden nisan atip sonra dayanamayip geri donmussunuz.

Yani adamin karakteri bu demek ki
Ailesine karsi nasil
Genelde ilgisiz bir insansa artık oldugu gibi kabullenmekten baska birsey kalmıyor.
Evet geri dondum ama aile baskisi

Evet geri dondum ama aile baskisi

Konunda sevdigimi farkettim falan yazıyordu ama öyle hatırlıyorum .

Tekrar bakacaktim ancak konuyu silmissiniz.

Silmek yasaktir.
Yani yaptığınız hatalari gercek hayatta da yok sayinca düzeliyor mu
Konu silme gerekcenizi anlayamadim ,neyse iyi forumlar.

Yönlendirmeyi siz yapın madem. Gidin sarılın öpün mıncıklayın. Zamanla o da size yapıcaktır. Evliliğimizde odun olan taraf bendim. Sırnaşan da eşim. Eve geldiği andan itibaren sürekli temas halinde olmak isterdi, gerçi hala daha çocuklardan fırsat kaldıkça dipdibe olalım ister. Zaman içinde bende ona benzedim :) siz konuşmadan eşiniz ne istediğinizi bilemez.

Back
X