EŞİM NEDEN BÖYLE??

mihrimah13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
121
58
48
32
Kızlar size bişi sormak istiyorum eşim çok iyi normalde gayet iyi anlaşıyoruz ama ben hastalandığımda basit bi gribal enfeksiyonda bile bana bakamaz ne bileyim ne bitki çayı ne çorba o kadar beceriksiz ki zençefil çayı yapmak içim mutfağa gittiğimde bulamadım patates zannedip sebzeliğe koymuş o kadar beceriksiz ne yapmalıyım??

Kızlar size bişi sormak istiyorum eşim çok iyi normalde gayet iyi anlaşıyoruz ama ben hastalandığımda basit bi gribal enfeksiyonda bile bana bakamaz ne bileyim ne bitki çayı ne çorba o kadar beceriksiz ki zençefil çayı yapmak içim mutfağa gittiğimde bulamadım patates zannedip sebzeliğe koymuş o kadar beceriksiz ne yapmalıyım??
Yani buna ne söylenir ki. Beceriksizse öyledir yapacak bişey yok:)

Mutfağa sokma.Yardimi olmaz dağıtır is cikarir.Annesi de sokmamis demek.Su saatten sonra siz de ugrasamayacaginiza göre hiç bulastirmayin

Bende aynı durumdayım hiç bisey beceremiyor dışardan soyleyim deyip duruyor o yüzden konuyu takipteyim

Bide aşılama için uğraşıyoruz şu an yarın öbür gün Doğum yaptığımda nasıl olcak die düşünüyorum açıkçası ailemde uzakta resmen Allah’a emanetim😂

Ben beceriksiz olduguna hic inanmiyorum. Benim esimi de annesi oglusum diye her seyi agzina vermis. Esim evde yemek yapiyor ve bazi seylerde benden daha iyi ve becerikli. Esiniz bence yapmak istemiyor bahanesi de bu.

Sen ne yapacaksın anası yapıcakmış zamanında

Bide aşılama için uğraşıyoruz şu an yarın öbür gün Doğum yaptığımda nasıl olcak die düşünüyorum açıkçası ailemde uzakta resmen Allah’a emanetim😂
Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum koronadan dolayı hastane islemleri sonrası annemlere gidemiyorum babam kronik hasta çünkü. Işlem yapılacaksa birgün önceden yemeklerimi yapıyorum ilk gün annesi geliyor sonraki günler yaptığım yemekleri yiyoruz yada hazır falan biseyler söylüyoruz çünkü hic bisey yapamıyor çok kötü bir durum gıcık oluyorum ama elimden bisey gelmiyor

Hasta olmadığın zamanlarda görev olarak yani rutinde bu tarz işleri öğretip yaptırmalısın niyeti iyiyse yapar bir kısım kötü niyetliler beceriksiz rolü yaparak işten kaytarırlar bu da bilgine

çorba yapmayı beceremiyorsa dışarıdan söyleyin şöyle en şifalısından kelle paça, işkembe. bol sarımsaklı. İyi de gelir doğal antibiyotikli.

Kv dağıtıyor diye hiç mutfağa sokmamış ,dün eşim kekli tiramisu yaptı ve süper oldu. Ben her boşlukta gösterdim. Mutfağı katletti,olur canım o kadar dedim temizledim. Bir sürü şey çöpe gitti ,ben neler neler attım merak etme edim. İlk evlendiğimizde sandviç yapamayan eşim 4.5 yıl sonra dolma yapıyor. Değişik tarifler deniyor, eli de lezzetli, yiyoruz. Yine ben temizliyorum ama eskisine göre çok daha düzgün çalışıyor.

Yani 2 yol var; ya bırakacaksın herşeyi sen yapacaksın. Yada katlanıp öğreteceksin 2-3 sene sonra sefasını süreceksin. Yemeye ilgisi varsa öğret yoksa boşver 😊

Nasıl büyük dert aman yarabbi
24E301DD-B39A-4C00-A7CA-49BA15E2AE04.webp

Eşi hastalanınca çorba yapan erkek sayısı sayılıdır oyüzden bu konuda çokda beklenti içinde olmamak gerek bence.

benimki de becerir ama mutfaga hic girilmez😬
bunlari gördükce ogullarimi ona göre yetistircem diyorum hep.🙄

Ev işlerine dahil edin ama içinde yoksa bu saatten sonra ancak kendinizi yipratirsiniz anasından ne gördüyse o. Ancak hiç bişey bilmese bile İnternet denen bi dünya var herşeyin videolu anlatımı var istese gayet de yapabilir. Zannedersin üstün zeka gerektiren bişey

Benim eşim de bilmezdi yemek yapmayı vs.
Ben yemek yaptıkça gel karıştır.
Şunu doğra içine at, suyunu çek altını kıs gibi şeyler söyledikçe baktı hoşuna gidiyor.
Artık mutfakta %40 etkin.
Birlikte yapıyoruz yemekleri.
Ben yemek yaparsam o salata pilav yapar.
Hatta dün pasta yaptı adam :D
Alıştırın.
Mutfak kirlenecek diye mutfağa sokmamazlık yapmayın alt tarafı bir beze bakar temizlenmesi.

Back
X