Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim ve 2 aylık hamileyim. Yoğun bir iş temposunda çalışıyorum ancak eşimin işi daha rahat. Eve geldiğimde eşim televizyonun veya bilgisayarın başına geçiyor bense evi toplamakla meşgul oluyorum. Daha sonra yemek derdine düşüyorum. Tamam bunları yine yaparım ancak bir de eşim kendi eşyalarını bile toplamıyor. Dün maçtan geldi halısaha tortuları yerde formalar yerde kıyafetler çıkardğı yerde. Hiç acımıyor bana bense onun peşinden evi toparlıyorum. Bir kere bile yardıma ihtiyacın var mı demiyor. Yap dediğimde o işi yapana kadar ben tüm işimi bitirmiş oluyorum. Ayrıca hamileyim ve dün rahatsızdım biraz. Buna rağmen sadece bir kere sormakla yetindi. Çok seviyor çok iyi biliyorum ve güveniorum ancak bu tavırları beni ona karşı soğutuyor ve konuşmuyorum. Bıktım artık onun dağıttıklarını toparlamaktan. Hamileliğim bile umurunda değil bir kere canın ne istiyor demiyor sanki hamile değilmişim gibi. Ben böyle olmasını istemiyorum ve birşeyler mutlaka değişmeli. Sizce ne yapmalıyım