- 16 Ağustos 2016
- 1.082
- 2.788
- 133
Selam kızlar. Yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama aklımı kemiriyor artık bu konuyu sürekli düşünmek. Rahatlamak biraz da farklı bakış açısı görmek istiyorum. Eşimle sevgiliyken en yakın arkadaşım gibiydi. Uzak şehirlerdeydik ama sürekli mesajlaşma veya telefonlaşma halindeydik Her şeyimizi her ânımızı anlatır saatlerce konuşurduk esprili hoş muhabbet bir insandı. Sonra evlendik ve olan oldu eşimin evlendiğimizden beri gerekli şeyler dışında konuşma muhabbete girme gibi bi çabası yok. Sadece benimle değil annesi babası kardeşleri ile de böyle. Sadece hal hatır sorar ve gerekli konularda fikir beyan eder. Ama dışarıda arkadaş ortamında çok farklı. Çok geniş bir çevresi var ve çok sevilen popüler bi insan. En çok kafama takılan da şu ki, konuyu açma sebebim, eşim 2 işi birden yürütüyor ikisi de kendi işi. Fiziksel değil ama zihinsel olarak çok yoğun bi insan. Aynı zamanda siyasetin de içinde. Ve benim kafama taktığım şu, eşimin iş ve dışarı hayatı asla eve gelmiyor. İşle ilgili veya ev dışında ne yaşarsa yaşasın pozitif veya negatif dışarıda kalıyor. Asla bana bir kelime dahi anlatmaz. Ben olanları hep arkadaşlarının eşlerinden falan duyuyorum veya üstünden baya bi zaman geçtikten sonra öğreniyorum ve bu beni çok üzüyor. Nedenini sorduğumda da ben zaten bunalıyorum bi de seni nşye bunaltıyorum diyor. Ben de tam tersi özel alanlar harici eşlerin herşeyi birbiriyle paylaşması gerektiği taraftarıyım. muhabbetehli bi insan olmadığını evlendikten bir süre sonra kabul ettim ama hayatıyla ilgili hiç bişey anlatamamasını ve bu konuda bu kadar mesafeli olmasını anlayamıyorum. Yanlış mı düşünüyorum