- 24 Mayıs 2019
- 2.451
- 7.631
- 158
- 29
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evet bu kaçınılmazdır zaten ki. Maalesef bizim kültürümüzde nezaket, yerini bilmek, sakin kalmak zayıflık olarak algılanıyor, kimse maşallah ne asil insan o kadar lafa rağmen duruşunu bozmadı demiyor, kafasına vurur ekmeğini alırım ben bunun diyor. Bence konusacaksaniz tam konuşun, o bagiriyosa siz daha çok bağırın o daha cok bagiriyosa siz biseyler kırın. Cirkefi nezaketle yola getiremezsiniz. Ya da tutun kendinizi tamamen susun, aylarca yüzüne bakmayın mesela, bosanacaksaniz da ya bitti bu iş deyip başka hiçbisey demeden, onun bagirmalarina aldırış etmeden eşyalarınızı toplayıp gidin, ya da direkt önüne mahkeme celbini koyup onu evden gönderin. Eğer %100 kararlı davranmaz da ona kavga etmek fırsat verirseniz her zaman olduğu gibi sizi manipüle ederEvet ama daha mı kötü olur bilemiyorum ki. Dediğiniz gibi ben sesimi çıkarmadım diye ya da bazen zamansız çıkardım diye daha çok üstüme bindi sanki
Bilmiyorum ama ruh sağlığım hiç yerinde değil yoruldum artıkSimdi bazisi onaylanmak ister onun icin hakli olmak onemlidir onun icin mevzuya sakince" haklisin fakat soyle de bir durum var "seklinde girmek gerekiyor zira onay veriliyorr adam sakinlesiyor..
Bazisi da bagirinca susuyor kardesim cirkeflikten anliyor ki senin kocan agresifse is cirkinlesir onun icin sert cikislar yapma kuzuum yerli yerinde konus ki dinlesin
Evet benim iliğimi kemiğimi kuruttu inanın. Bişey mi yaptım evde hemen yorum yapıyor böyle güçlü bir insan olmamı istemiyor çünkü ancak o zaman beni ezebilir, sindirebilir. Dediklerinizi uygulayacağım görsün bakalım bu seferEvet bu kaçınılmazdır zaten ki. Maalesef bizim kültürümüzde nezaket, yerini bilmek, sakin kalmak zayıflık olarak algılanıyor, kimse maşallah ne asil insan o kadar lafa rağmen duruşunu bozmadı demiyor, kafasına vurur ekmeğini alırım ben bunun diyor. Bence konusacaksaniz tam konuşun, o bagiriyosa siz daha çok bağırın o daha cok bagiriyosa siz biseyler kırın. Cirkefi nezaketle yola getiremezsiniz. Ya da tutun kendinizi tamamen susun, aylarca yüzüne bakmayın mesela, bosanacaksaniz da ya bitti bu iş deyip başka hiçbisey demeden, onun bagirmalarina aldırış etmeden eşyalarınızı toplayıp gidin, ya da direkt önüne mahkeme celbini koyup onu evden gönderin. Eğer %100 kararlı davranmaz da ona kavga etmek fırsat verirseniz her zaman olduğu gibi sizi manipüle eder
Böyle insanlar ne istiyor biliyor musunuz? Öyle bir eşleri olsun ki ne ederde etsinler kadın sussun. Her şeyi onaylasın. Hayatı boka da dönse kocasına tapsın. Aman beyimizin keyfi kaçmasın ama kadın delirirse delirisn. Babam böyledi. Annem boşandı da huzura erdi. Üzgünüm ama asla düzelmezMerhaba arkadaşlar. Sabah sabah canım sıkkın konu eşim bu adam ruhumu emiyor artık beni yoruyor. Bi konu yüzünden tartıştık mesela ben kendimi ifade edicem hemen bağırmaya çağırmaya başlıyor. Saygı yok tahammül edemiyor direk sinirleniyor. Yüzünü dahi görmek istemiyorum artık. Boşanma aşamasına da geldik ama anlamıyor. Sürekli onu onaylamam, dönüt vermem lazım. Azıcık aramızda anlaşmazluk olsun hemen çirkefleşiyor. Benimde dilim kötü susmuyorum üstüne gittikçe gidiyorum bunu da belirteyim yorum yapmanız adına. Ama o böyle yaptıkça ben siniyorum aman komşular duymasın aman şöyle olmasın. Halbuki kendisinin umrunda değil nerede olursa olsun utanması yok
Muhtemel son öyle görünüyor güçlü bir insan olsam mücadele eder elimden geleni yaparım. Ama hassas bi insanım daha da kötü oldum evlendikten sonra. Bu adam ruhuma iyi gelmediBöyle insanlar ne istiyor biliyor musunuz? Öyle bir eşleri olsun ki ne ederde etsinler kadın sussun. Her şeyi onaylasın. Hayatı boka da dönse kocasına tapsın. Aman beyimizin keyfi kaçmasın ama kadın delirirse delirisn. Babam böyledi. Annem boşandı da huzura erdi. Üzgünüm ama asla düzelmez
Kocanız edepsizEvet ailesinde gördüğü babası ve annesinin seviyesiz iğrenç kavgaları. Ben sesimi çıkarınca da direk sen çok fenasın diyor. Sesimi çıkarınca daha da çıldırıyor. İletişim problemimiz kesinlikle var normal konuşamıyoruz maalesef
Yok ama istiyor çokÇocuk var mj
Ailesinin hep eleştirdiği bi çocukluğu olmuş o da egosunu bende tatmin ediyor şimdi. Böyle düşünüp ona acıyıp haklı çıkarmak istemiyorum artık onu bunları yaşadı diye bana bunları yapmaya hakkı yokEşiniz onaylanmamis bir çocuk olarak mi büyüdü eksik bir yani var sanki çocukluktan kalma
Kesinlikle hele ne küfürler ediyor duysanızKocanız edepsiz
Yaşınız kaçYok ama istiyor çok
Ailesinin hep eleştirdiği bi çocukluğu olmuş o da egosunu bende tatmin ediyor şimdi. Böyle düşünüp ona acıyıp haklı çıkarmak istemiyorum artık onu bunları yaşadı diye bana bunları yapmaya hakkı yok
26 yaşındayım sağlıklı düşünemiyorum inanın bazen iyi oluyoruz diyırum pandemi vs ondan böyle oluyor normal. Ama düşününce hep sorunlarımız vardı bizim en başından beriYaşınız kaç
Cocuk olunca bu adamdan kurtulmanız daha zor olacak biliyorsunuz degil mi
Psikolojik sorunları var belli tedavi olmaya ikna edin bakalım çabalıyor mu26 yaşındayım sağlıklı düşünemiyorum inanın bazen iyi oluyoruz diyırum pandemi vs ondan böyle oluyor normal. Ama düşününce hep sorunlarımız vardı bizim en başından beri
2 senelik evliyimKendinizi tutun. Emin olun ki kendisi bıkıp duracaktır.
Başkalarının hasta ettikleri çocuklar yüzünden sizde hasta olabilirsiniz eşiniz tedavi olsun eğer ayrılmak istemiyorsa.Yok ama istiyor çok
Ailesinin hep eleştirdiği bi çocukluğu olmuş o da egosunu bende tatmin ediyor şimdi. Böyle düşünüp ona acıyıp haklı çıkarmak istemiyorum artık onu bunları yaşadı diye bana bunları yapmaya hakkı yok
Zor , sabır gerektiren bir taktik ama değer bence. Sizde de işe yaramış ne güzel2 senelik evliyimve bu dediğinizi yaparak yani umursamayarak tartışma çıkarmaya çalışsa bile dönüp dahil olmayarak düzeldi benim eşim
Yok ama istiyor çok
Ya seni çok iyi anlıyorum benimde başımda varMerhaba arkadaşlar. Sabah sabah canım sıkkın konu eşim bu adam ruhumu emiyor artık beni yoruyor. Bi konu yüzünden tartıştık mesela ben kendimi ifade edicem hemen bağırmaya çağırmaya başlıyor. Saygı yok tahammül edemiyor direk sinirleniyor. Yüzünü dahi görmek istemiyorum artık. Boşanma aşamasına da geldik ama anlamıyor. Sürekli onu onaylamam, dönüt vermem lazım. Azıcık aramızda anlaşmazluk olsun hemen çirkefleşiyor. Benimde dilim kötü susmuyorum üstüne gittikçe gidiyorum bunu da belirteyim yorum yapmanız adına. Ama o böyle yaptıkça ben siniyorum aman komşular duymasın aman şöyle olmasın. Halbuki kendisinin umrunda değil nerede olursa olsun utanması yok
Aynen öyle haklı çıkarınca yine alttan alıyorum alttan almak istemiyorum artık. Evet tartışma adapları, saygı ailesinde sıfır. Bizim aile de de tam tersi kendimizi savunmamıza dahi izin vermezdi annemgil sevmezdi çıkıntılığı herşeye boyun eğmemiz he dememiz beklenirdi. Aslında ilk yıllar böyle değildi özgüvensizdi ben daha güçlüydüm sonra beni sindirdi ezmeye başladı.Tamamen haklisiniz. Onun bunu yasamis oldugu onu hakli cikartmiyor zaten. Ona acimayin. Ama onun asil sorunun onda olmasini anlamasi lazim. Ve kendine ceki düzen verene kadar kesinlikle cocuk yapmayin. Aslinda adama terapi de lazim, gider mi bilmiyorum. Benim ailemdede tartisma adabi yok. Bir konuyu acarsin is hemen kavgaya, küsmeye ve suclamaya dönüsür. Daha geçenlerde ablamla bu yüzden tartistim. Ama ben hep kisa kesiyorum artik: Dogrudürust konusup, bir olayi cözmek istemeyen hic benimle tartismaya girmesin. Bagrip cagirip suclamak cünkü karsi tarafin sorunu benim degil. Ben gecmisimle hesaplasmami yaptim. Iyilesmeye gayret ediyorum cünkü benimde cocuklarim var. Anne baba olmak tek fiziksel olarak evlat sahibi olmak asla degildir. Pat diye kendi cocuklugun aklina gelir ve en zayif noktalarda annenden babandan yetistirme tarzi olarak gördüğün gün yüzüne cikiyor. Esiniz bunu henüz bilmiyor. Su anda kendi ailesinin toksik davranislarini evliliginde sürdürüyor. Babaligindada sürdürse o cocuk hem mutsuz bir evde, hem sorunlu bir babayla büyüyecek. Ailelerimizde olan toksik davranislari durdurmadan bir yere varamayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?