Eşim nefret ettirdi.

Her yolu denediğinden emin olman lazım boşanma işi için ama ailen ne kadar uzakta bilmiyorum ama en azından kısa bir süre git tatil yap özleyin birbirinizi belliki çok bunalmışsınız ikinizde

Adam kolayini bulmus nasil olsa konuya komsuya rezil olmayalim diye sesinizi cikartmayacagini biliyor

öncelikle eşiniz yüksek sesle konuşmaya, bağırıp çağırmaya başladığında bulunduğunuz yeri terk edin. ve bunu yapmadan önce ilk baş onu uyarın. eğer bu böyle devam edecekse buradan gidiyorum diye ve buna rağmen bağırırsa -ki ilk üç dörtte bağıracaktır.- başka odaya gidin.bağırarak konuştuğu sürece cevap vermeyeceğinizi, bu durumun normal olmadığını söyleyin. ve her bağırdığında gerçekten konuşmayın ve oda değiştirin. eğer bulunduğunuz odaya gelip bağırmaya devam ederse de cevapsız kalın. bir kaç kez bu kavgalar sonucsuz kaldığında eğer anlama kabiliyeti yüksekse kendinin ne kadar agresif davrandığını anlayacaktır. ve sonraki kavgalarda eğer bağırırsam sonuca varılmayacak ve ilk bağırmamda eşim konuşmayıp, gidecek algısı oluşur.
bence bir deneyin. bir arkadaşım benzer sorunu bu önerimle çözebilmişti

O bagirip hakaret etmeye basladiginda ben gidiyorum boyle birbirimize saygimiz bitiyor cunku, sen bagir cagir sakinlesince gelirim deyip cikin evden. O da duvarlara bagirsin.
Bosanmak istiyorsaniz da onun onayina gerek yok bunu belirtiyim. Bir avukata gidip dilekce ile basvurmaniz yeterli. Dilekce eline gecince ogrenir zaten beyefendi de is isten gecer o zaman da.
Bosanin demiyorum ama kendini duzeltmeyen, hic alttan almayan, caba sarfetmeyen bir insam icin caba harcamak ne kadar dogru bilmiyorum.

ayni kaderi paylasiyoruz bende bikiyorum bazen harbiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…