- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Ahh banada bunları söylüyor nankörsün diyor. Ya bi insanı sürekli baskılamaya çalışıp sonra her dediğini yapsan ne ki insan en sonunda patlıyor. Allah yardımcımız olsun gerçektenYa seni çok iyi anlıyorum benimde başımda varmeselaaa dün hastaneye gittik bebeğimizin ilk ultrasonu için birax bekledik yüzüme sinirli sinirli bakınca neden öyle bakıyosun dedim bakmak yasakmı dedi bende evet dedim bir anda bağırmaya başladı hastanede seninle uğraşcam bir ömür seni çekemem diye... ama sorsan çok seviyor ölüyor bitiyor benim için bir dediğimi ikiletmez bir ihtiyacım olsa asla geri çevirmez ama hep bir şeyler eksik gibi çok seviyorum ama içinde hep bi buruk ne yapcam bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ediyor zaten şuan hiç normal hissetmiyorum. Kendime güvenim kalmadı bu adam yüzündenBaşkalarının hasta ettikleri çocuklar yüzünden sizde hasta olabilirsiniz eşiniz tedavi olsun eğer ayrılmak istemiyorsa.
Aynen öyle haklı çıkarınca yine alttan alıyorum alttan almak istemiyorum artık. Evet tartışma adapları, saygı ailesinde sıfır. Bizim aile de de tam tersi kendimizi savunmamıza dahi izin vermezdi annemgil sevmezdi çıkıntılığı herşeye boyun eğmemiz he dememiz beklenirdi. Aslında ilk yıllar böyle değildi özgüvensizdi ben daha güçlüydüm sonra beni sindirdi ezmeye başladı.
Evet aslında yıllardır ailesinden hep baskı görmüş ezilmiş. Evlendikten sonra benden sinirini çıkarmaya başladı ben de durumun vahametini anlayamadım maalesef. Dediğim gibi silik bi karaktersin sonuçta kendimi savunamıyordum dahi kendine çeki düzen vermezse sonumuz hayırlı değil zaten çünkü psikolojik olarak beni çok yıprattıEsinizin evlilik anlayisi bu. Iki taraf birbiri ile catisir. Kim daha cok ses cikartirsa o hakli. Esiniz büyük ihtimalle bunlari farkinda bile degil yaparken. Aslinda istese bunlarin üstesinden gelebilir ve daha saglam bir evlilik kurabilir. Ama bunun ilk adimi sizinle degil, dönüp kendine bakmasiyla baslar. Bazi insanlar sıkı sıkı öfkelerine sarilir, cünkü o öfkenin altinda yatan kirginliklari ve aciyi hissetmek istemiyorlar. Ama onlarda böyle agresif bir sekilde gün yüzüne cikiyor. O böyle devam ederse evliliginizi yikacak bunu anlamasi lazim. Benim annem bizi de böyle yetistirdi. Dediginiz gibi "Basima is acma. Sessiz olun" felan. Hakkimizi savunamiyorduk..bu da cok kullanildi sonra baskalari tarafindan. Ben bu konuda cocuklarimdada cok dikkat ederim. Basi bos yetistirmiyorum, ama onlari da bastirmamaya calisiyorum. Kendi cizgilerini cizip koruyabilsinler diye
Evet aslında yıllardır ailesinden hep baskı görmüş ezilmiş. Evlendikten sonra benden sinirini çıkarmaya başladı ben de durumun vahametini anlayamadım maalesef. Dediğim gibi silik bi karaktersin sonuçta kendimi savunamıyordum dahi kendine çeki düzen vermezse sonumuz hayırlı değil zaten çünkü psikolojik olarak beni çok yıprattı
Merhaba arkadaşlar. Sabah sabah canım sıkkın konu eşim bu adam ruhumu emiyor artık beni yoruyor. Bi konu yüzünden tartıştık mesela ben kendimi ifade edicem hemen bağırmaya çağırmaya başlıyor. Saygı yok tahammül edemiyor direk sinirleniyor. Yüzünü dahi görmek istemiyorum artık. Boşanma aşamasına da geldik ama anlamıyor. Sürekli onu onaylamam, dönüt vermem lazım. Azıcık aramızda anlaşmazluk olsun hemen çirkefleşiyor. Benimde dilim kötü susmuyorum üstüne gittikçe gidiyorum bunu da belirteyim yorum yapmanız adına. Ama o böyle yaptıkça ben siniyorum aman komşular duymasın aman şöyle olmasın. Halbuki kendisinin umrunda değil nerede olursa olsun utanması yok
Anlıyorum seni her soruya aynı cevabı yazmakta istemiyorum ama ben eşimi kaybettim şuan o ettiğim kavgalar bilmem neler o kadar boş geliyoki. Çok haklısın. Bende haklıydım ama adam inattı seviyorumda yol iki ya boşanacaktım ya böyle devam edecektim. Ben boşanmadım eziksin siliksin para kazanıyorsun bak hayatına dediler ama ben kendimce böyle yol buldum. Ve gerçekten sustuğumda mutlu oldum zamanla zamanla alttan alttan kendi fikirlerimi işlemeye başlamıştımki ömrü yetmedi. Demek istediğim değişmiyorsa kavga edip hastalanmak yerine ya boşanacan yada onun gittiği yerden gitmeyi deneyeceksin. Bence tabi.Susmak çözüm belki ama kendimi neden savunmayım bunu düşünüyorum o sinirini çıkarsın etsin ben ne yapıcam içime atmaktan dert sahibi oldum artık
Ahh banada bunları söylüyor nankörsün diyor. Ya bi insanı sürekli baskılamaya çalışıp sonra her dediğini yapsan ne ki insan en sonunda patlıyor. Allah yardımcımız olsun gerçektenöyle
İğrenç. Siz ne yapıyorsunuz peki susup sonra beyefendinin (beyefendilerden özür dilerim) keyfi gelince barışıp bir de yatağına mı giriyorsunuz.Kesinlikle hele ne küfürler ediyor duysanız
Valla yanımdan kovuyor um yanıma geliyor sonra daha beter sinirleniyor gönlünü almaya çalışıyorum yine aynısını yapıyorsun diye. Konuşmuyorum bi kaç gün yüzüne bakmıyorum zevk almıyorum ama aklım durdu artık yoruldum gerçekten. Ölse diyorum bazen beni uğraştırmadan çıksa hayatımdanİğrenç. Siz ne yapıyorsunuz peki susup sonra beyefendinin (beyefendilerden özür dilerim) keyfi gelince barışıp bir de yatağına mı giriyorsunuz.
Çocuk istiyormuş bir de haspam, yapın da çocuk her ağladığında bir çocuğa bakamadın diye küfretsin bir de.
Yani bilemiyorum ama onca küfre hakarete karşılık okkalı bir s.tir çekip boşamıyorsanız sizin de bu patolojik ilişkiden zevk aldığınızı düşünüyorum.
Emin olduğu çekindiğimi biliyor gürültüden. Defalarca uyardım artık ne yapabileceğimi bilmiyorum inanın. Ailem bulunduğum şehirde olsa giderim kalıtım ama en fazla parkq çıkıyorum bunalınca. Olmaz çünkü özelleştiri yapabilen bi insan değilEşiniz sizden çok emin ondan rahatça bağırabiliyor size. Bir daha yaptığında hiç kaale almayın görmezden gelip hatta çantanızı alıp çıkın arasın dursun başka türlü yola gelmez. Sizde bağırarak karşılık verince yüze geliyordur (dayak yiyerek alışan çocuklar gibi) yapmayın öyle. Baktınız hiç düzelmiyor şart koşun gitsin öfke kontrolü tedavisi olsun onuda yapmıyorsa yol verin gitsin. İlerde çocuk olunca çok zor oluyor çünkü benim babamda çok bağırıp çağıran bir insandı çocukluğumuz onun travmalarıyla geçti
Canım sen bu evliliği devam ettirmek istiyomusun istiyosan kocanı al karşına net bi şekilde konuş bencdeMerhaba arkadaşlar. Sabah sabah canım sıkkın konu eşim bu adam ruhumu emiyor artık beni yoruyor. Bi konu yüzünden tartıştık mesela ben kendimi ifade edicem hemen bağırmaya çağırmaya başlıyor. Saygı yok tahammül edemiyor direk sinirleniyor. Yüzünü dahi görmek istemiyorum artık. Boşanma aşamasına da geldik ama anlamıyor. Sürekli onu onaylamam, dönüt vermem lazım. Azıcık aramızda anlaşmazluk olsun hemen çirkefleşiyor. Benimde dilim kötü susmuyorum üstüne gittikçe gidiyorum bunu da belirteyim yorum yapmanız adına. Ama o böyle yaptıkça ben siniyorum aman komşular duymasın aman şöyle olmasın. Halbuki kendisinin umrunda değil nerede olursa olsun utanması yok
Bunu bilmiyorum benim yaklaşımımda da sıkıntılar vardır belki ama çoğunluk problem onda. Çok net uyuşmuyoruz. Bazen diyorum herkes çok mu mutlu? Ama sürekli huzursuzluk yaşamakta canımdan bezdiriyorCanım sen bu evliliği devam ettirmek istiyomusun istiyosan kocanı al karşına net bi şekilde konuş bencde
İkilemde kalıyorsun bence aile terapistine gidin elinizden geleni yapinBunu bilmiyorum benim yaklaşımımda da sıkıntılar vardır belki ama çoğunluk problem onda. Çok net uyuşmuyoruz. Bazen diyorum herkes çok mu mutlu? Ama sürekli huzursuzluk yaşamakta canımdan bezdiriyor
Aynen öyle ve süreklilik göstermesi bu ilişkinin. Kafamı da bu kurcalıyor zaten böyle kavgalar normal değil biliyorum kesinlikle. Ama iyi zamanlarda da insan göz ardı ediyor bu kavgaları. Önce kendim gitmek sonra eşimi ikna etmek istiyorumİkilemde kalıyorsun bence aile terapistine gidin elinizden geleni yapin
Şu hayatta en zor şey iki insanın bir evde anlaşıp uyumlu şekilde yaşaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?