• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim normal mi ben mi müdahale ediyorum

O da öyle seviyor demek ki.
Siz sevmiyormuşsunuz paylaşım yapmayı mesela eşiniz size gelse hadi şunu da paylaş,hadi yemeğe gittiğimizi paylaş vs deyip karışsa hoşunuza gider mi?

Bir şey yiyip içiyor kendi paylasmasa bana çekip paylassana diyor.

Bir iki söyledim oralı olmadı

Bir daha size teklif ettiğinde bu kadar her şeyi paylaşmaktan rahatsızlık duyduğunuzu dile getirin ve paylaşmayın. Yeni evlisiniz sanırım. Kırılmasın diye saklamanın lüzumu yok. Belki rahatsızlığınızı görürse o da azaltır.

Genelde tam tersi olur. Erkeğin bu kadar paylaşmasına şaşırdım.

Bazı kişiler özlü sözler falan paylaşıyor. Bazen o sözler yanlış taraflara çekilebiliyor. Eğer bu tarz bir şey değilse karışmayın bence.
Köye gidip, dağın resmini çekiyorsa veya bir cafeye gidip kahve resmini paylaşıyorsa yani sizin evliliğinizi yansıtacak bir şey değilse sorun yok bence.

Karşımızdaki insanı tamamen kendi kalıplarımıza sokamayız.

Neden rahatsız olduğunuzu anlamadım açıkçası. Eşinizin sosyal medya hesabı bence kendisini ilgilendirmeli. Herkes kendi sosyal medya hesabını dilediği şekilde yönetmekte özgür. Bu konuda müdahalede bulunmak doğru gelmedi bana.

Neden rahatsız olduğunuzu anlamadım açıkçası. Eşinizin sosyal medya hesabı bence kendisini ilgilendirmeli. Herkes kendi sosyal medya hesabını dilediği şekilde yönetmekte özgür. Bu konuda müdahalede bulunmak doğru gelmedi bana.
Müdahale de bulunmuyorum zaten bir kaç defa rahatsız ligini dile getirdim imâ ettim sadece..

Bana sonradan görmezlik görgüsüz Luk gibi geliyor.indan rahatsız oluyorum sanirim

Benim esim de öyledir hemen telefonu cıkarır şak şak ceker atar.Gecenlerde yemeğe gittik yemekler geldi yiyeceğiz aa dur dur fotoğraf cekelim ellemeyin dedi güldürdü beni.Ben ise gittigim yerin tadıni çıkarmayı yemeği o an bir yerde paylasmaya gerek duymadan yiyip huzur dolmayı daha cok severim.Arada tabii ki cekerim ama genelde aklıma gelmez kimisi bir kahve icse hemen atar mesela arkadaslarıyla bulussa falan kırk yıl düşünsem aa hadi fotograf diyip cekmem ortamda birinin aklina gelirse poz veririm o kadar her insanın anı yaşaması farklı sonucta ne diyelim

Müdahale de bulunmuyorum zaten bir kaç defa rahatsız ligini dile getirdim imâ ettim sadece..

Bana sonradan görmezlik görgüsüz Luk gibi geliyor.indan rahatsız oluyorum sanirim

Rahatsızlığını dile getirmek zaten müdahalede bulunmak demek. Bence arada fark yok. Ben de hoşlanman her şeyin paylaşılmasından ama paylaşana da karışmam. Sosyal medya kişiye özgü bir alan çünkü.

Merhaba kk.

Direk konuya giriyorum
Eşim bir yere gidelim bir şey yiyelim hep paylaşım yapıyor.
Sinema ya gidiyoruz filmin afişini çekip paylaşıyor.

Bir tatil gezi bir yere gidelim paylaşıyor da paylaşıyor altına birde özlü söz yazıyor WhatsApp dan paylaşım yapıyor bu arada bende hiç sevmem.Aslinda çok rahatsız oluyorum ama söylemiyorum sizce söylesem mi yoksa banane mi öyle işte yine paylaşmış sinir oldum catmamak için buraya yazın dedim
Bence söylemelisiniz aşkım bırak telefonu yediğin içtiğini de paylaşmazsın ya,anın tadını çıkar vs demelisiniz belki

Ben saygı duy diyenleri gerçekten takdir ediyorum. Ben önce soğurum ondan sonra saygı duyarım tabi sonrası kolay 😂
İşte olay orda soğuyorsa bitirecek.
İçinde like canavarı olan birini paylaşma sevmiyorum demekle durdurmak zor.
Tamam paylaşmayım dese bile kendisi bir yemek yaptığında falan sunumla paylaşacak ya da yapanı paylaşacak birinin yanında olduğunu,o canavarın hala içinde yaşadığını bileceksin yani. Paylalmaktan zevk alan birini durdurmak saygısızlıktır onun için. Kendi sevmiyorsa kendisine saygı duyup bırakacak ya da kabul edecek.
Sosyal medya kişiye özeldir tutup sadakati alan şeyler yapmadığı sürece.
Adam ya da kadın bu yani göstermeyi seviyor hamurunda var.

Fotoğrafın altına özlü sözler falan yazmak bana çok cringe geliyor fakat seven insanlar da var bence karışmayın mutlu oluyor demek ki adam. Size bir zararı yok.

Benim kv öncesinde resim çektirmezdi yaşlandım diye şimdi kendi ve arkadaşları da son iki senede başladı saçma sapan paylaşımlar ve yorumlara. Böyle peruklarla turuncu da çok yakıştı gibisinden. Ben de sevmiyorum. Toplum olarak çok aptal şeylere alıştık olmadı

Offf bana o kadar gereksiz geliyor ki. Evde içtiği Türk kahvesinden robot süpürgeye, bina asansöründen yeni aldığı çantaya kadar paylaşım yapanlar var. Hikayelerini sessize alıyorum rahatlıyorum valla. Kocam sağolsun diyerek elinde kahve, çalışan robot süpürgeyi çekmiş olanları gördü bu gözler 😂

Ben izin vermezdim. Kimseye bir şeyi kanıtlamaya ihtiyacımız yok allahtan sevgilim de aynı görüşte benimle. Özellikle gelen çiçeği paylaştıktan 10 gün sonra boşandıklarını öğrendiğim bir tanıdığım vardı ondan sonra anladım ki insanların çoğu fake bir hayat yaşıyor orada. Bence direkt söyleyin bu kadarı da biraz abartı değil mi bana anlamsız ve saçma geliyor deyin.

O da öyle seviyor demek ki.
Siz sevmiyormuşsunuz paylaşım yapmayı mesela eşiniz size gelse hadi şunu da paylaş,hadi yemeğe gittiğimizi paylaş vs deyip karışsa hoşunuza gider mi?
Karışıyormuş zaten. Konu sahibine de hadi çekip paylaş diyormuş. Bu tarz bir şeyi yapmamak ile yapmak aynı şey değil bence. Kadın kocasının saçma sapan paylaşımlar yapmasından rahatsız. Bu hiçbir paylaşım yapmamakla aynı şey olabilir mi? O kadar çok anlamsız şeyler paylaşırsa her özellerini yansıtırsa rahatsız olması çok doğal bence. Şahsen benim aldığı her nefesi paylaşan sevgilim olsa utanırdım. Kesin kavga çıkardı bu anlamsızca davranışlarından dolayı. Konu sahibi sabırlı bile.

Merhaba kk.

Direk konuya giriyorum

Bir tatil gezi bir yere gidelim paylaşıyor da paylaşıyor altına birde özlü söz yazıyor WhatsApp dan paylaşım yapıyor bu arada bende hiç sevmem.Aslinda çok rahatsız oluyorum ama söylemiyorum sizce söylesem mi yoksa banane mi öyle işte yine paylaşmış sinir oldum catmamak için buraya yazın dedim
kendisine karısmazdim ama beni bu kadar paylassın istemezdim. Ben kendim paylasmayi sevmiyorum. Ama sürekli paylasım yapanları da irite bulmuyorum. Tabi ger faliyette paylaşımdı fotografti derken odev gibi bir hal aldiysa tepki gosterir biraz da anin tadinı çikart derdim

Eşimle sosyal medyada birbirimiz ekli değiliz.Dolayısıyla kim ne paylaşıyor, kim kimi takip ediyor bilmiyoruz. Bence günümüzün hastalığı sosyal medya. Herkesin kendine ait özel alanı olmak zorunda. Güven esastır.

Karışıyormuş zaten. Konu sahibine de hadi çekip paylaş diyormuş. Bu tarz bir şeyi yapmamak ile yapmak aynı şey değil bence. Kadın kocasının saçma sapan paylaşımlar yapmasından rahatsız. Bu hiçbir paylaşım yapmamakla aynı şey olabilir mi? O kadar çok anlamsız şeyler paylaşırsa her özellerini yansıtırsa rahatsız olması çok doğal bence. Şahsen benim aldığı her nefesi paylaşan sevgilim olsa utanırdım. Kesin kavga çıkardı bu anlamsızca davranışlarından dolayı. Konu sahibi sabırlı bile.
Karıştığını okumadım ben.Okusam farklı bir şey derdim.
Paylaşmak veya paylaşmamak tercih sonuçta ikisi de aynı şey aslında.
Düşünceleri farklı işte.
O adamın içinde paylaşma,gösterme aşkı yatıyor. Ben dedim diye paylaşmayı bıraksa bile ben özünde nasıl biri olduğunu bileceğim sevmiyorsam her türlü soğuma sebebi zaten.
İnsanları değiştirerek tarzıma uyacağına tarzıma uyanları seçmek mantıklı diyorum.
Ben de özellikle yeni aldığı şeyleri paylaşanları vs sevmiyorum ama onlar adına utanıp kendime pay çıkarmıyorum.

Merhaba kk.

Direk konuya giriyorum

Bende eskıden oleydım ama yedımı ıctımı koymazdım. Gezdıgım yerlerı herkes görsün ısterdım. Ama yıldızım düşük. Tepe takla oldum ay. Konuş tabı bu görgüsüzlük de

Back
X