• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim normal mi ben mi müdahale ediyorum

Konu eşimse kendi tercihine bırakmazdım. Çünkü abartılı paylaşımlar hem cok komik duruyor hem de arkasindan donen nice dedikodular barindiriyor. Kendim de abartili paylaşımları saçma buluyorsam bunun uzerinden dalga konusu olmak istemezdim eşe dosta karşı.
Bir arkadasim seccadenin uzerine tesbih Kuran falan koyup bugün de Rabbimize görevimizi yerine getirdik yazıyor. Az sonra neredeyse bikinili fotografini paylasip altina Beyzacigim bak sordugun otel burasiydi canim diye paylasim yapiyor. Yani paylasiyorum ama biri sormustu o yuzden 🤣🤣🤣 E özelden yaz sorulduysa kurban oldugum🥲
Hamile kalmaya çalıştığı bir donem de esiyle whatsapp konuşmasını paylasmisti aşkım midem bulaniyo gelirken limonlu bir seyler alirmisin yazmis o da tabiiki bitanem demisti 🤣🤣 Hamile de değilmis üstelik.. Arkadaslarla gruptan yazdik güldük Allah affetsn🥺

Söyle tabii ki. Birbirine saygılı olmakla alakası yok bunun. İnsanın yediğini içtiğini paylaşması zaten çok yanlış, sosyal medyaya bu kadar bağımlı yaşaması da sağlıklı bir şey değil. Muhtemelen çoğu aktiviteyi sırf paylaşmak için yapıyordur, anı yaşamak için değil. Bu durumda insanın hayat arkadaşını önce onun iyiliği için, sonra kendi huzuru için uyarması gerekir zaten.

Merhaba kk.

Direk konuya giriyorum
Eşim bir yere gidelim bir şey yiyelim hep paylaşım yapıyor.
Sinema ya gidiyoruz filmin afişini çekip paylaşıyor.

Bir şey yiyip içiyor kendi paylasmasa bana çekip paylassana diyor.

Bir tatil gezi bir yere gidelim paylaşıyor da paylaşıyor altına birde özlü söz yazıyor WhatsApp dan paylaşım yapıyor bu arada bende hiç sevmem.Aslinda çok rahatsız oluyorum ama söylemiyorum sizce söylesem mi yoksa banane mi öyle işte yine paylaşmış sinir oldum catmamak için buraya yazın dedim
Yiyip içtiği şeyi çekip atmiyorsa sorun olma bence bilemedm. Ya bana tuhaf geliyor bu konular bence herkes özgür olsun sosyal medyada ben yiyip içtiğimi atmam ama kesfetim yemek dolu. Gittiğim mekanı atarım ordada ne yenilip içildiği bellidir bilmiyorum işte garip 😂

Yani adam paylasmak istiyosa paylssin sizi ilgilendiren dokunan bisey yokki bukadarda herseye karismak bana tuhaf geliyor

Bunun daha üst versiyonları da var. Ailesiyle arası bozuk olur paylaşır, birine kızar paylaşır, hatta boşanma durumu olur ona buna suç bulup paylaşır..

insanlar evlendiler diye hayatı birbirlerine göre yaşamamalılar. Sosyal medyayı seviyorsa buna devam etmeli. Hobilerimizi sevdiğimiz şeyleri karşımızdaki kişiye göre şekillendirmeye başlarsak o kişiden soğuruz

Ya ben de ev hanımı arkadaşlarımın herrr gün kahve fotosunun üzerine "anne saati☺️, ev işleri bittiyse demek ki☺️, kocamla keyif vakti🤗, kahvesiz aslaaaaa☺️" yazıp paylaşmalarıyla alay ediyorum.
Bizim millet kadar kahveyi yücelten var mı? Çok bi anlam yüklüyorlar yaaa alt tarafı kahve yani 🤦🏻‍♀️🤣

Yaptığı bence de komik, ama bundan hoşlanıyor. Beni böyle bir şey rahatsız bile etmez. Paylaşırsa paylaşsın hoşuna gidiyorsa, neyine karışayım bunun? Bunun bi tık ilersi “günde 1 defadan fazla tuvalete girmenden hoşlanmıyorum çünkü bence böyle olmalı” mantığıyla eşdeğer. Çatacak yer aramayın adama

Malesef cagimizin hastaligi galiba bir arkadasim vardi ayy hergun kahvesini paylasirdi bir cafeye giderdi hergun ayni Cafe ayni masa eee yaninada marka cantasini koyup instadan özlü sözlü paylasirdi. Valla engelledim bazen sinir oluyordum beni ilgilendirmez ama görmek zorundada degilim degilmi. Bir zaman sonra bikar bellkide. Uyarmissin biraz zaman gecsin birdaha uyar baktin orali olmuyor ozaman biraz sert cikis paylasim yapmasi degil ama seni ciddiye almamasi biraz SIKINTI.

Bence yapı farkı diye tanımlayabilirsiniz.
Normal/anormal bir durum yok.
Günümüzde sosyal medyayı sürekli paylaşım yaparak kullanannlar olduğu gibi hiç paylaşım yapmadan takip edenler de var.

Back
X