Al benden de okadar nekadar normal diye düşünürken ????İlk okurken normal diyordum ki sonlara doğru fikrim değişti.nasıl kendi kendine konuşuyor senin adını söylüyor.ilginç valla
Eskiden bir donem boyleydi yine. Cok konustum o zaman cozum olmadi. Kendi haline birakmistim. Azalmisti. Simdi yine abartti. Kendisi diyor bu aralar. Tamamen birakacagim telefon islerini. Kitap okumam faydali isler yapmam lazim diye. Yemek yerken bile elinde.Ne desem bilemedim.ailenin yanında rahat ni değil yoksa genel karakterimi bu?telefon olayını konuştunuz mu ?
Keske gitse ama bir problem oldugunun farkinda degil. Hatta oyle normalki hayatimizda bu anlattiklarim ben bile emin degilim ki size soruyorum dusunun esim normal mi diye. Isyerinde de ismimi soyluyormus surekli. Kisik sesle seslenme gibi.Senin adını tek başınayken söyleyip durması.. hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum, aynada mimik yapıp kendiyle konuşması da çok garip. Telefona zaten bağımlı olmuş orası kesin, artık biz de kapılıp gidiyoruz sosyal medyalara ne yazık ki. Ama bu telefon mevzusundan önce bence önceki yazdığım daha mühim. Psikiyatriste gitseniz çok iyi olur..
Ooo büyük sıkıntıKeske gitse ama bir problem oldugunun farkinda degil. Hatta oyle normalki hayatimizda bu anlattiklarim ben bile emin degilim ki size soruyorum dusunun esim normal mi diye. Isyerinde de ismimi soyluyormus surekli. Kisik sesle seslenme gibi.
Isin kotu yani dayisi ve uzaktan iki akrabasi sirofreni hastasi. Beni en cok endiselendiren de bu.
Yok hayir telefonda konusmuyor. Banyo kapisi acikkan dus alirken konusuyor. Guc vermek yani manevi anlamda yanimda olman iyi oluyor gibi bir aciklama yapmisti. Iliskiyle cinsellikle alakali degil kesinlikle. Madde kullanmadigina adim gibi eminim. O konuda bi problem yok ama psikolojik sorunlari oldugunu dusundugum icin actim konuyu zaten. Belki bir bilen yasayan vardir.Tuhaf gercekten....emin misin banyoda Tel de biriyle konusmadigna? Gercekten sürekli kendi kendine konusuyorsa ya isin icinde madde olabilir yada piskolojik bir rahatsizlik.
Ben olsam korkardim galiba..hem adini söylemek güc veriyorda ne demek, sorry ama iliski icin hazirlik mi yapiyo?
Ilginc gercekten insan artik neye inanacagini bilemiyor ;-)
Kendi mimiklerine bakiyor gibi geliyor bana. Yani bir baskasiyla konusurken karsidan nasil gorundugune bakiyor olabilir diye dusundum.Ay çok korkunç aynada ne görüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?