Esim normal mi?

Yani hadi diğerleri konuşularak belki halledilebilir de !
fAKAT ayna karşısında yada banyoda size seslenme olayı tedirgin etti beni açıkçası korkardım ben

Bence Eşinizin içinde yaşadığı sorunları var yardım almak şart olmuş

Sürekli isminizi söylemesi ve hatta işyerinde bile bunu kısık sesle yapması duşündürdü beni ve akrabalarında şizofreni teşhisi almış kişiler var.

Takıntı yapılan şeyler altta yatan baska daha ciddi sorunların görünen kismı da olabiliyor ve onemsenmezse zamanla ilerleyebilir de.

Yani bunlari siz bir uzmana anlatsanız ondan fikir alsanız ortada bir sorun yoksa siz de rahat edersiniz ama belki esinizin de bir psikiyatristle görüşmesi gerekebilir.

Hayatta her sey bizler icin korksak bile ki bu cok normal her derdin de bir caresi var. Onemli olan vaktinde müdahale etmek ya da dert yoksa da rahat bırakmak :)

pek çekilecek birine benzemiyor açıkçası. yani itip düzgün yetiştirilememiş birine benziyor. ama ayna karşısında konuşması vs normal değil. sormadınız mı hiç?

Telefon bagimliligi normal.

Ayna karsisinda ve is yerinde surekli sizin isminizi tekrarlamasi anormal.

Psikiyatriste gidin.

Dayısı ve uzaktan bir akrabası şizofren demişsiniz, şimdi okudum. Şizofreni genetiktir, eşinizde var mı bilemem ama bir doktorla konuşun bence.

Merhaba Evremx. Benimde eşimde aşağı yukarı aynı belirtiler var ve psikiyatrist e gitmesi için ikna edemiyorum. Böyle sorunların var dediğimde büyütüyorsun abartma ben iyiyim diyor.Aile danışmanlığına gidelim diyor. Siz nasıl ikna ettiniz?

Esin ailenı sevmıyor usttekı sorunların kaynagı bu, esın telefon bagımlısı altındakı sorunların nedenı bu, banyoda seysını bende yapıyorum tekten psıkologum onermıstı ona bısı dıyemıcem

edit: ben sarkı soylemek gibi algıladım konusmayı banyo yaparken , ayna karsısında kendı kendıne konusma bıraz garıp olmus, enteresan

Ailenle otururken ayrı oturmasını boşver zaten varlığı seni geriyormuş.
Yalnız öteki konuları anlatamadım. Kendi kendine konuşması koşması gercekten tuhaf değil mi?

Üzmek istemedim ama aklıma bu gelmişti ilk.
Bence eşiniz ikna olmuyorsa siz psikiyatriste gidip olanları anlatın. Bakalım Dr ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…