eşim odun mu ki :)

busraerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
157
2
26
İstanbul
Kizlar benim bir esim var dunyada birdaha rastlamazdim sanirim.. beni cok sewdgini biliyorum hareketlerinden sozlerinden anliyorum.evde temizligime yardim eder evi toplar coraplarini cikardiyssa kirliye atar.kiskancligi cok ideal derecededir.alisberise gideriz ben ucuz birsey baksam hayatta aldormaz en iyisini alir aksam disards yemek yiyelim desem hic bir zaman kirmaz.bebegimiz var smdi 3 aylik harika da bir baba. Amaa ozek gunlerimizde romantik birseyler yapamiyor .mesela dogum gunumde bana telefon almis 1 milyar kusure benim derdim telefin degildiki bi msj atsa yeter bana he diyeceksinizki elinde oldugu icin almistor oyle cok bi zenginligimiz yok orta dercede yasiyori z amaci bni sewindirmek ondan cok raziyim her konuda ama bi gundrn bi gune çiçek almamistir:) simdi benkm kocam odun mu yoksa utangacmi :)

Aranmayalım Büşracığım lütfen
maaşallah eşine. herkes don juan olacak diye bir şey yok.
ben de unuttu sandım doğum gününü. bence onu böyle kabul et. ya da sen ona yap taklit eder belki :)

dert mi bu?

insanlar cidden aranıyor ya, arkadaşım maşallah eşine...

adam daha ne yapsın, her çiçek alan romantik almayan da sizin tabirinizle 'odun' olmuyor !!!

ayrıca eşine (özelliklede seni düşünen bir eşe) 'ODUN' demek ne kadar doğru?

bence sen kendini sorgula.

töbe töbe buldun da .....:)
anacığım öp te başına koy deli misin sen ne güzel ideal bir eş bulmuşun seninkine rahat batıyo derler :)

bence sen ona bir buket çiçek yaptır ve senin için yaptığı şeylere de teşekkür ettiğin onu çok sevdiğine dair bir not koyup işyerine yolla da sevinsin....

belki bu sayede adamın odun kalan kısmını da romantik bir vatandaşa çevirebilirsin:)

güzelim şaka bir yana eşinin kıymetini bil çünkü gerçekten ideal bir eş bulmuşsun Allah hep daim etsin mutluluğunuzu

hem de odunun dik alası.ne o öyle çiçek almayan erkek erkekmidir.isterse pırlantalarla donatsın,çiçek almamışsa biter benim için

kız benim kocamda aynısını yapmış borcumuz varken doğum günümde tektaş yüzük almış tam bir hafta konuşmadım adamla, şimdide diyorki sana bundan sonra bişey yok mesajla yada öpücükle yetinecen dedi.vay ben nerelere gidem başımı nereler vuram adam borc benim avrat benin sen ne istiyorun dedi ye iç yat rahatmı batıyo dedi senin gibi oldum aynen.

benim ki de böyle
gelir doğum günümde ne alim diye bana sorar
çiçek aldığını da bilmem daha
ama çok zariftir gece birde işten gelir sahurluk sofra hazırlar öyle beni uyandırır
evi temizler çoğu zaman yemek yapar
böyle odun olunuyosa ben bu oduna bayılıyom ya
çok aşığım benim oduna

ahh canım inşallah hep böyle giderde tek derdin de çiçek olur :) maşallah de.arada çiçek istediğini çaktır bari belki düşünememiştir.

Kaşıntının bu kadarı

Amin canm allah razi olsun cumlemizin mutlulugu daim olsnn

:)) amann çiçeğim izde eksik kalsn diyorumda kadin ruhu istiyo sanirim

Aynen aynen valla var demekki ornekleri ben dusundumki elinde cicekle apartmana grmeye utaniyor sanirim ailesiyle ayni binada oturuyoruz cnku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…