- Konu Sahibi busraerdem
-
Yok unutmaz oyle seyleri de bi cicek alsaydi fena olmazdi hani :))
Kaşıntının bu kadarı
Kaşıntının bu kadarı
töbe töbe buldun da .....:)
anacığım öp te başına koy deli misin sen ne güzel ideal bir eş bulmuşun seninkine rahat batıyo derler :)
bence sen ona bir buket çiçek yaptır ve senin için yaptığı şeylere de teşekkür ettiğin onu çok sevdiğine dair bir not koyup işyerine yolla da sevinsin....
belki bu sayede adamın odun kalan kısmını da romantik bir vatandaşa çevirebilirsin:)
güzelim şaka bir yana eşinin kıymetini bil çünkü gerçekten ideal bir eş bulmuşsun Allah hep daim etsin mutluluğunuzu
:)) amann çiçeğim izde eksik kalsn diyorumda kadin ruhu istiyo sanirimkız benim kocamda aynısını yapmış borcumuz varken doğum günümde tektaş yüzük almış tam bir hafta konuşmadım adamla, şimdide diyorki sana bundan sonra bişey yok mesajla yada öpücükle yetinecen dedi.vay ben nerelere gidem başımı nereler vuram adam borc benim avrat benin sen ne istiyorun dedi ye iç yat rahatmı batıyo dedi senin gibi oldum aynen.
benim ki de böyle
gelir doğum günümde ne alim diye bana sorar
çiçek aldığını da bilmem daha
ama çok zariftir gece birde işten gelir sahurluk sofra hazırlar öyle beni uyandırır
evi temizler çoğu zaman yemek yapar
böyle odun olunuyosa ben bu oduna bayılıyom ya
çok aşığım benim oduna
ahh canım inşallah hep böyle giderde tek derdin de çiçek olur :) maşallah de.arada çiçek istediğini çaktır bari belki düşünememiştir.
hem de odunun dik alası.ne o öyle çiçek almayan erkek erkekmidir.isterse pırlantalarla donatsın,çiçek almamışsa biter benim için
Aynen aynen valla var demekki ornekleri ben dusundumki elinde cicekle apartmana grmeye utaniyor sanirim ailesiyle ayni binada oturuyoruz cnku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?