- Konu Sahibi busraerdem
-
Amin tatlim.. caktiriyor valla soyluyorim direk bi cicek almadin bana diye ama hic bir kimildama yok :) saksida çiçek aliyim istersen diyo :)
Bak iste bu da baska bir bakis acisi valla :)
niye farklı bir bakış açısı olsun ki,seninle aynı fikirdeyim.çiçek olmazsa olmaz
Kizlar benim bir esim var dunyada birdaha rastlamazdim sanirim.. beni cok sewdgini biliyorum hareketlerinden sozlerinden anliyorum.evde temizligime yardim eder evi toplar coraplarini cikardiyssa kirliye atar.kiskancligi cok ideal derecededir.alisberise gideriz ben ucuz birsey baksam hayatta aldormaz en iyisini alir aksam disards yemek yiyelim desem hic bir zaman kirmaz.bebegimiz var smdi 3 aylik harika da bir baba. Amaa ozek gunlerimizde romantik birseyler yapamiyor .mesela dogum gunumde bana telefon almis 1 milyar kusure benim derdim telefin degildiki bi msj atsa yeter bana he diyeceksinizki elinde oldugu icin almistor oyle cok bi zenginligimiz yok orta dercede yasiyori z amaci bni sewindirmek ondan cok raziyim her konuda ama bi gundrn bi gune çiçek almamistir:) simdi benkm kocam odun mu yoksa utangacmi :)
benim eşim ilk evlendiğimiz aylarda iş dönüşü alırdı ben kızardım hem çok pahalı hemde iki gün sonra soluyor, hani derler ya çiçek dalında güzeldir diye aynen öyle.saksıda alması daha güzel bence.hergün bakımını yapıyorsun büyüdüğünü görüyorsun hemde evin miss gibi çiçek kokuyor :) gardenyayı öneririm :)
kocanın çiçek almasına ne gerek var ayol..kocan kendisi bir çiçek bahçesi:119:..ondan iyi çiçek bulamazsın sana kendini veriyor..iyi bir eş iyi bir baba sana yardımcı..e daha ne istiyorsun?kıymeyini bil kızım..
Eşin gayet normal bence, normal olmayan biz kadınların beklentileri...
Filmler izliyoruz oradaki erkekleri kalıba koyuyoruz sonra da bu kalıba eşimizi sokmaya çalışıyoruz.
Oysa ki sevgi, aşk farklı farklıdır, her insana özeldir.
Kimi erkek dışarıda yemek yese boğazından geçmez eşine de alır yediğinden bu onun sevgisini ifade ediş biçimidir...
Kimi de eşine ev işlerine yardım eder anlayışlıdır, eşini düşünür.. Bu da onun sevgisini ifade ediş biçimidir...
En iyisi biz kadınlar sevgiyi kalıplarla yaşamayalım, kendimize özgü yaşayalım...
Eğer çiçeği de çok istersek bunu ifade etmeliyiz, yoksa nerden bilsin adamcağız içimizden geçeni ?
Kizlar benim bir esim var dunyada birdaha rastlamazdim sanirim.. beni cok sewdgini biliyorum hareketlerinden sozlerinden anliyorum.evde temizligime yardim eder evi toplar coraplarini cikardiyssa kirliye atar.kiskancligi cok ideal derecededir.alisberise gideriz ben ucuz birsey baksam hayatta aldormaz en iyisini alir aksam disards yemek yiyelim desem hic bir zaman kirmaz.bebegimiz var smdi 3 aylik harika da bir baba. Amaa ozek gunlerimizde romantik birseyler yapamiyor .mesela dogum gunumde bana telefon almis 1 milyar kusure benim derdim telefin degildiki bi msj atsa yeter bana he diyeceksinizki elinde oldugu icin almistor oyle cok bi zenginligimiz yok orta dercede yasiyori z amaci bni sewindirmek ondan cok raziyim her konuda ama bi gundrn bi gune çiçek almamistir:) simdi benkm kocam odun mu yoksa utangacmi :)
senin derdin yok arkadasım iyi bir eşin var...çık sokaga köşedeki çiçekçiden bir demet çiçeğini sen al :))
adamı da rahat bırak...sadece erkek ...iyi eş iyi baba ve adam erkek...nolur ki almasın?
özel gün degil 365 günü iyi bir eşe sahip olmak güzel şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?