- Konu Sahibi busraerdem
-
kocanda sorun yok sen bolluktan ne isteyeceğini şaşırmışsın arkadaşım :)
neler yaşıyoruz, yaşadık. kıymetini bil
Tatlim allah herkese huzur mutluluk versin insallah
aminn ecmain :) kendini böyle şeyler için üzme. çiçek böcek almak romantiklik değil. kocanın yanında olması bile yeter. bak ben hala yarımım. hala göğsüne yaslanabileceğim biri yok. çiçek de neymiş.
bir laf okumuştum. nineme sordum "nine dedem sana hiç çiçek aldı mı? - hayır ama aldığı fistanlar hep çiçekliydi."
:) şükür arkadaşm şükür.
Kizlar benim bir esim var dunyada birdaha rastlamazdim sanirim.. beni cok sewdgini biliyorum hareketlerinden sozlerinden anliyorum.evde temizligime yardim eder evi toplar coraplarini cikardiyssa kirliye atar.kiskancligi cok ideal derecededir.alisberise gideriz ben ucuz birsey baksam hayatta aldormaz en iyisini alir aksam disards yemek yiyelim desem hic bir zaman kirmaz.bebegimiz var smdi 3 aylik harika da bir baba. Amaa ozek gunlerimizde romantik birseyler yapamiyor .mesela dogum gunumde bana telefon almis 1 milyar kusure benim derdim telefin degildiki bi msj atsa yeter bana he diyeceksinizki elinde oldugu icin almistor oyle cok bi zenginligimiz yok orta dercede yasiyori z amaci bni sewindirmek ondan cok raziyim her konuda ama bi gundrn bi gune çiçek almamistir:) simdi benkm kocam odun mu yoksa utangacmi :)
Kizlar benim bir esim var dunyada birdaha rastlamazdim sanirim.. beni cok sewdgini biliyorum hareketlerinden sozlerinden anliyorum.evde temizligime yardim eder evi toplar coraplarini cikardiyssa kirliye atar.kiskancligi cok ideal derecededir.alisberise gideriz ben ucuz birsey baksam hayatta aldormaz en iyisini alir aksam disards yemek yiyelim desem hic bir zaman kirmaz.bebegimiz var smdi 3 aylik harika da bir baba. Amaa ozek gunlerimizde romantik birseyler yapamiyor .mesela dogum gunumde bana telefon almis 1 milyar kusure benim derdim telefin degildiki bi msj atsa yeter bana he diyeceksinizki elinde oldugu icin almistor oyle cok bi zenginligimiz yok orta dercede yasiyori z amaci bni sewindirmek ondan cok raziyim her konuda ama bi gundrn bi gune çiçek almamistir:) simdi benkm kocam odun mu yoksa utangacmi :)
Aa şimdi bende iyi bir eştirim:) bir dedogini iki etmem hep sakinindir oyle bagirip cagirnan isteb gelince hic bir gun yuzum asik karsilamamisimdir hep guleryuzluyumdir.ailesiyle ilgili problemim olsa asla dile getirmem hep kendi icimde hallederim. Sanirim biz birbirimiz icinyaratıldı k
kusura bakmayın ama bu adamada odun diyorsanız bizim eşlerimiz ne peki
sizin gibi hanımlara bulmuşta bunuyorsun derler
inş elindekinin değerini kaybetmeden anlarsın ne diyelim
peki ben size izninizle birşey sorayım siz eşinize karşı nasılsınız birde kendinizi değerlendirin
benim çevremdede var sizin gibi biri
adam kadının mutluluğu için ölüp ölüp diriliyor ama kadın halan mutsuz hediye alır burun kıvırır neymiş istediği değilmiş , özel günlerinde işyerine çiçekler gönderir aman çokta farklı bir sürpriz değilmiş falan
ben şahsen erkek olsam böyle bir kadına 2 gün katlanmam anında boşarım
evlilikte mutluluğun formülü herşey karşışılklıdırı ne kadar sevgi ilgi o kadar sevgi ilgi
Eneeee kocami dünyada tek sanıyordum. Bi tane daha varmis benimkinden
Binlerce şükür Rabbime okadar anlayisli ilgili sevgi dolu bi kocam var.misafir gelecek olsa ben ikram hazirlarken oda şöyle bi ortaligi süpürur.ben balkon yikamayi sevmiyorum diye bana yikatmaz hep kendi yikar.yemek yapmak istemiyor canim desem hemen yemege cikarir disarda bisey yese hemen banada yaptirir getirir vs ama gelgelelim özel günlere karşı bukadar mi ilgisiz olunur. Ozel gunlerimizden iki hafta once başlarım hediye istedigimi söylemeye. Yoksa bilirimki sadece guzel bi mesajla gecistirecek.dogum günüm icin telefon aldi ama dogum günümden iki ay önce. Telefonum bozuldu diye.yoksa alirmiydi bilmem.ben her ozel gunde hediye alir orjinal fikirlerle veririm cok mutlu olur sonrada derki sanada benden hediye ceki git ne istiyorsan onu al.simdi banada kizacaklar ama bide supriz yapsa fena mi olurdu yani :)
ama cicek almaya sonunda alistirdim.nasil alistirdim biliyormusun isten geldigi zaman kapida karşılayıp ay canimmm ne gerek vardi ne kadar güzel cicekler bunlar diye hayalen sevindim.aslinda oyle birsey yok yani eli bos.ayda bir bunu yapinca oda artik öğrendi.gerci hala elinde ciceklerle gelmiyor ama en azindan göndertiyor çiçekçiye.buda biseydir.
Eneeee kocami dünyada tek sanıyordum. Bi tane daha varmis benimkinden
Binlerce şükür Rabbime okadar anlayisli ilgili sevgi dolu bi kocam var.misafir gelecek olsa ben ikram hazirlarken oda şöyle bi ortaligi süpürur.ben balkon yikamayi sevmiyorum diye bana yikatmaz hep kendi yikar.yemek yapmak istemiyor canim desem hemen yemege cikarir disarda bisey yese hemen banada yaptirir getirir vs ama gelgelelim özel günlere karşı bukadar mi ilgisiz olunur. Ozel gunlerimizden iki hafta once başlarım hediye istedigimi söylemeye. Yoksa bilirimki sadece guzel bi mesajla gecistirecek.dogum günüm icin telefon aldi ama dogum günümden iki ay önce. Telefonum bozuldu diye.yoksa alirmiydi bilmem.ben her ozel gunde hediye alir orjinal fikirlerle veririm cok mutlu olur sonrada derki sanada benden hediye ceki git ne istiyorsan onu al.simdi banada kizacaklar ama bide supriz yapsa fena mi olurdu yani :)
ama cicek almaya sonunda alistirdim.nasil alistirdim biliyormusun isten geldigi zaman kapida karşılayıp ay canimmm ne gerek vardi ne kadar güzel cicekler bunlar diye hayalen sevindim.aslinda oyle birsey yok yani eli bos.ayda bir bunu yapinca oda artik öğrendi.gerci hala elinde ciceklerle gelmiyor ama en azindan göndertiyor çiçekçiye.buda biseydir.
Eşinizin erkek kardeşi varmı...??
birşey deniycem de
maalesef canim cok cadı bi görümcem var :)
rabbim senide daha iyileriyle karşılaştırsın.
tatlım nazar değmesin ama şöle bir yorum getirmek istiyorum içimden öle geçti..benc ekocan seni çok sevdiği için sizin için her an özel ki balkonu yıkıyor dışarda yemek yerken içine sinmeyip sanada getiriyor varmı daha ötesi aşk sevgi fedakarlık budur arkadaşım..emin olun erkekler genelde unutkan olur yada böle rakamsal şeylerle pek ilgilenmezler aşırı ilgilenenlerde vardır ama bu onun sizi sevmediği anlamını gelmez.hediyeye gelince saydıkarınızın hepsi bence sizin için en güze en özel hediye ee daha ne olsun okadar kusur kadı kızında da olur ki bu kusur bile sayılmaz biz kadınlar çok romantik ve istekleyiz lanet olsun.maddeci olmayalım..bana bir gül tanesi bile alsa sevinirim mesela..beklentielr bitmez çünkü..hep daha fazlası olsun isteiz biz kadınlar..hep beklenti içindeyiz kadınlığın doğası bu her kadın bekler..ama bence sizde kocanızın kıymetini bilin..bir eşde olması gerekn herşey var maşalah..alllah bozmasın..saadetler diliyorum...ha bu arada benimde eşim hediye almayı beceremez habersiz yanibayramda bana çocuk gibi der ki hadi gir al ne beğendiysen parasını vercem..ulen birgünde kendin paket yaptırıp getir ben görmiyim.. erkekler sanırım risk almayı sevmiyor herneyse bence onu değiştirmeye çalışma canım her erkeğin var bi arızası işte :
Canım cok dogru bir tespitte bulundun. Risk almayi sevmiyorlar gercekten.bunun baska bir aciklamasi olamaz.
Aa şimdi bende iyi bir eştirim:) bir dedogini iki etmem hep sakinindir oyle bagirip cagirnan isteb gelince hic bir gun yuzum asik karsilamamisimdir hep guleryuzluyumdir.ailesiyle ilgili problemim olsa asla dile getirmem hep kendi icimde hallederim. Sanirim biz birbirimiz icinyaratıldı k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?