eşim odun mu ki :)

arkadaşım Allah ayırmasın bikere o ayrıda şu konuyu derdim var bölümüne açmaya insan utanır yaa

Konunun adı 'rahat bana batıyor' olmalı
Sevgisini en iyi şekilde gösteriyor zaten adamcağız, yetinmeyi bilmek lazım bence. Ne kadar şanslı olduğunu ayırdına var biraz lütfen ...

Siz heralde harika bir eşiniz var kıymetini bilin denmesi için açtınız bu konuyu. Maşallah eşinize, kıymetini bilin. (bak dedim bile ben)

Bu arada benim eşim de aynen sizin eşiniz gibi fazlası var eksiği yok, hatta çiçek bile alır, defalarca alma kuruyunca çöpe gidiyor, ev cam vazo ile doldu dediğim halde hemen hemen senede 2-3 kere mutlaka alır.

Ama bunların hiç birinin benim için önemi yok, eşimin gözlerindeki ışıltı yetiyor bana.

Son düzenleme:

senin kocan odunsa diğerleri ne olur acaba merak ettim... hakkaten bulmuşta buluyorsun, şikayet etmek yerine şükretmelisin..

öyle görmüştür belki. yani kendi ailesinde görmemiştir çiçek alma gibi olayları.. ya da bazı erkekler için gereksiz gelir nasıl olsa solacak misali..

Yok Aten harika bir esim oldugunu bense biliyorum onsa skinti yok ama söylediğim halde neden almiyo sizde akil vern diue yazdm.. sanirimki mahalle baskisi diye buna deniyor.etraftan cekiniyor diye dusunuyorummm aman cicegim eksik kalsın

Haydaaaaaa kadinlarin ne istedigini anlamak gercekten mumkun degil.burada bi dunya kadin kocasindan neler cekiyor sen hava atmayami calisiyosun sozde yakinarak :) :) kocan odun degil ama sen fazla nazli ve doyumsuz geldin bana canim odun nasil olur biraz gezin kk de anlarsin

zaten eşim odun mu ki yazısından sonra " :) " bu gülücük. herşeyi ifade ediyor. belliki naz yapıyor.

ay tövbe estağfurullah. böyle konularda kendimi camdan atasım geliyor. yahu bulmuşunuz iyi kocayı çiçeğini bırakıverin Allah aşkına yahu. konu açmak için sorun çıkarmayın kendinize rica ediyorum. biz bi taneyle evlendik hayatımız kaydı. baba evine gözlerimizin altı mosmor döndük zayıflıktan. hala daha da düzgününü bulamıyoruz bulduğumuz da sorunlu çıkıyor. Allah'ınızın aşkına yazın özel gününüzü biz kutlayalım burdan. tövbe tövbe estağfurullah.

Taa gecen yilin konusunu ne diye hortlatiyorsunuz? Hic konu acilmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…