- Konu Sahibi busraerdem
-
Kizlar benim bir esim var dunyada birdaha rastlamazdim sanirim.. beni cok sewdgini biliyorum hareketlerinden sozlerinden anliyorum.evde temizligime yardim eder evi toplar coraplarini cikardiyssa kirliye atar.kiskancligi cok ideal derecededir.alisberise gideriz ben ucuz birsey baksam hayatta aldormaz en iyisini alir aksam disards yemek yiyelim desem hic bir zaman kirmaz.bebegimiz var smdi 3 aylik harika da bir baba. Amaa ozek gunlerimizde romantik birseyler yapamiyor .mesela dogum gunumde bana telefon almis 1 milyar kusure benim derdim telefin degildiki bi msj atsa yeter bana he diyeceksinizki elinde oldugu icin almistor oyle cok bi zenginligimiz yok orta dercede yasiyori z amaci bni sewindirmek ondan cok raziyim her konuda ama bi gundrn bi gune çiçek almamistir:) simdi benkm kocam odun mu yoksa utangacmi :)
Kizlar benim bir esim var dunyada birdaha rastlamazdim sanirim.. beni cok sewdgini biliyorum hareketlerinden sozlerinden anliyorum.evde temizligime yardim eder evi toplar coraplarini cikardiyssa kirliye atar.kiskancligi cok ideal derecededir.alisberise gideriz ben ucuz birsey baksam hayatta aldormaz en iyisini alir aksam disards yemek yiyelim desem hic bir zaman kirmaz.bebegimiz var smdi 3 aylik harika da bir baba. Amaa ozek gunlerimizde romantik birseyler yapamiyor .mesela dogum gunumde bana telefon almis 1 milyar kusure benim derdim telefin degildiki bi msj atsa yeter bana he diyeceksinizki elinde oldugu icin almistor oyle cok bi zenginligimiz yok orta dercede yasiyori z amaci bni sewindirmek ondan cok raziyim her konuda ama bi gundrn bi gune çiçek almamistir:) simdi benkm kocam odun mu yoksa utangacmi :)
arkadaşım Allah ayırmasın bikere o ayrıda şu konuyu derdim var bölümüne açmaya insan utanır yaa
Siz heralde harika bir eşiniz var kıymetini bilin denmesi için açtınız bu konuyu. Maşallah eşinize, kıymetini bilin. (bak dedim bile ben)
Bu arada benim eşim de aynen sizin eşiniz gibi fazlası var eksiği yok, hatta çiçek bile alır, defalarca alma kuruyunca çöpe gidiyor, ev cam vazo ile doldu dediğim halde hemen hemen senede 2-3 kere mutlaka alır.
Ama bunların hiç birinin benim için önemi yok, eşimin gözlerindeki ışıltı yetiyor bana.
öyle görmüştür belki. yani kendi ailesinde görmemiştir çiçek alma gibi olayları.. ya da bazı erkekler için gereksiz gelir nasıl olsa solacak misali..
Rabbim herkesi yuvasinda mutlu etsin ne diyrbklirimki..Konunun adı 'rahat bana batıyor' olmalı
Sevgisini en iyi şekilde gösteriyor zaten adamcağız, yetinmeyi bilmek lazım bence. Ne kadar şanslı olduğunu ayırdına var biraz lütfen ...
Sizin eşiniz odun değil de siz biraz şımarıklık yapıyorsunuz sanırım .... Şükredin Allah'ın gücüne gider...
Bence de ...................Bana hic tanimadigi insanlara sosyal platform da olsa hava atma isteginiz gibi geldi bu konu. Hatta iddia ediyorum oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?