Ben 2 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşimin evlendiğimizden beri sinirlenme huyu var olur olmadık herşeye sinirleniyor.. Bi bak iyiyse bi bak aklına hiç gelmiyecek yerde sinirleniyor. Kaç kere dışarıda rezil olduğumuzu düşündüğüm anlar oldu. canım bak duyucaklar.lütfen tartışmayalım demekten yoruldum..eşim Bana karşı şiddet uygulamıyor. Bi kaç kere gerçi kolumu sıktı.. Ama sinirlendiğinde bi görseniz dişlerini sıkar. Sinirli ve keskin bakar. çok Bağırır.. Ama farkında olmaz.elinde ne varsa yırtar kırar..kaç kere üzerindeki kıyafetleri yırttığı oldu...sakin ol demekten herşeyi sırf konu daha fazla uzamasın diye alttan almaktan yoruldum.. Ve bugün bitsin artık ben yoruldum dedim..ama bir yandan yavrumun ayrılmış anne babaya sahip olmasından dolayı vicdanen rahatsız oluyorum.. Ama bitsin dediğimde bile eşim hiç alttan almadan ..iyi o zaman olmuyorsa olmuyordur.bitsin demez mi iyice sinirlendim..eşimin bence psikolojik sorunları var..ama bunu kabul etmiyor..halbuki konuşarak bi anlaşabilsek..ikimizde öğretmeniz ama konuşmayı anlaşmayı başaramadık. Oysaki benim evlenirken ne hayallerim vardı..off offfff ne zor şeymiş şu evlilik..2 yılda evlilikten soğudum valla..(((((
Ben 2 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşimin evlendiğimizden beri sinirlenme huyu var olur olmadık herşeye sinirleniyor.. Bi bak iyiyse bi bak aklına hiç gelmiyecek yerde sinirleniyor. Kaç kere dışarıda rezil olduğumuzu düşündüğüm anlar oldu. canım bak duyucaklar.lütfen tartışmayalım demekten yoruldum..eşim Bana karşı şiddet uygulamıyor. Bi kaç kere gerçi kolumu sıktı.. Ama sinirlendiğinde bi görseniz dişlerini sıkar. Sinirli ve keskin bakar. çok Bağırır.. Ama farkında olmaz.elinde ne varsa yırtar kırar..kaç kere üzerindeki kıyafetleri yırttığı oldu...sakin ol demekten herşeyi sırf konu daha fazla uzamasın diye alttan almaktan yoruldum.. Ve bugün bitsin artık ben yoruldum dedim..ama bir yandan yavrumun ayrılmış anne babaya sahip olmasından dolayı vicdanen rahatsız oluyorum.. Ama bitsin dediğimde bile eşim hiç alttan almadan ..iyi o zaman olmuyorsa olmuyordur.bitsin demez mi iyice sinirlendim..eşimin bence psikolojik sorunları var..ama bunu kabul etmiyor..halbuki konuşarak bi anlaşabilsek..ikimizde öğretmeniz ama konuşmayı anlaşmayı başaramadık. Oysaki benim evlenirken ne hayallerim vardı..off offfff ne zor şeymiş şu evlilik..2 yılda evlilikten soğudum valla..(((((
Ayni seyi bende sorucaktim.eşin öğretmense okulda öğrencılerıne nasıl soğukkanlı davranabılıyor kı?
oradaki bunalmışlığın patlaması olabılır mı?
sonuçta öğretmenlik sabır işi bu da şu ankı ruh halıne göre eşine çok zor gelmeli...
Yazdıklarınızda resmen kendimi gördüm
Benim eşimde aynı çok sinirlii çok saçma sapa şeyden büyük bir kavga çıkabiliyor,yinede karşısında çok konuşann bir bayan değilimmm
Böyle olduğuım halde neden bu kadar sinirlii anlayamıyorumm
İnanınn anlatacağım meseleye bir bakınn bu meseleden kavga bu hale gelirmii
Eşim işten eve geldi çocuklarla güzel karşıladık neyse yorgunn ve biraz rahatsızmışş öyle dedi
Kızımla yürüyüşe gittik geldik,sonra ufak kızımm domdurma istedi tamamm hadi alalımm dedimm
evden çıkarken biz eşimm anahtarınıda almayı unutmayın dedii
Neyse aldık çıktık eve geldiğimizde kızım anahtarı unutupp zile bastı
eşimm kapıyıı açtı ama çok sinirlenmiştii çünkü yine herzamanki gibii bilgisayarda oyun oynuyordu,bu puanlarıı kaçırmışş
size anahtarıı alındemedimmi ,neden zile bastınızz dışarda kalaydınız diye nasıll bağırıyorr neyse birşeyy demedimm
yine geçmişş bilgisayarın başına ve bana soruyor neden unuttunuz aldediğim haldee
ya dedimm nolacakk bir puann içinn değermii bukadar bağırmaya sankii karşındakii para gerçekk sahte dedimm
ve banaa kızıpp bilgisayarı aldıı msaya vurmaya başladıı,ve inanabiliyormusunuz masa ortadan 2 ye ayrılmıştııı
sonra çıktıı yattı,okadar üzüldüm ağladımm dedimm değermii kendide pişman oluyor amaa sinirlendiğinde herzaman böylee yapıyor bıktımm artıkk onunn sinirindenn
2 gün önce 1milyarlık telefonunu kırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?