Eşim öfkesini kontrol edemiyor..ve bu yüzden evliliğimiz bitmek üzere..

aynılarını ben yaşadım kızlar..bu bir hastalık sanırım.yazdığınız her şeyi inanın yaşadım.maalesef benim eşim düzelmedi..evliliğimiz toplamda 8 ay sürdü bunun 2.5 ayını da ailemin yanında geçirdim.şimdi boşanıyoruz..yapacak bir şey yok maalesef çok üzgünüm ama düzelmez bunlar..ya böyle kabul edeceksiniz ya da çekip gideceksiniz..

halbuki ne umutlarla evleniyoruz dimi...niye böyle olmak zorunda..bugün yine ufak şeylere sinirlendi...dayanılabilecek gibi değil.kız kardeşimde bizdeydi abla boşver takma kafana dedi....ya herkes duyuyor her olanı rezil olduk resmen..:((((

Konu acayim dedim ama aynısını yıllar önce yazan arkadaşlar olmuş. Ben artık dayanamıyorum. Insan bu kadar psikopatlik derecesinde agresif olan bir insanla nasil yaşayabilir ki. Bem neden böyle yapıyorsun dediğimde bile beni kızımla tehdit ediyor ver kizimi defol git diyor hic dinlemiyor bile. Valla hergun beddua ediyorum kendi başını ye diye. Ne yapayım katlanamıyorum artık. Allahtan bulsun. Ama kızım için bile olsa nereye kadar katlanabilirim bilemiyorum. Hatta bazen diyorum yavrum böyle bir psikopatla aynı evde büyüyeceğine ayrılsak daha iyi ama yine biraz daha sabir diyorum. Allah hayırlısını nasip etsin ne diyeyim.

Bende bu hastalıktan muzdariptim çok kötü şeyler yapmaya ramak kalmıştı.Tedavi gördüm şu anda dırumumda iyileşme var.

Ben 2 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşimin evlendiğimizden beri sinirlenme huyu var olur olmadık herşeye sinirleniyor.. Bi bak iyiyse bi bak aklına hiç gelmiyecek yerde sinirleniyor. Kaç kere dışarıda rezil olduğumuzu düşündüğüm anlar oldu. canım bak duyucaklar.lütfen tartışmayalım demekten yoruldum..eşim Bana karşı şiddet uygulamıyor. Bi kaç kere gerçi kolumu sıktı.. Ama sinirlendiğinde bi görseniz dişlerini sıkar. Sinirli ve keskin bakar. çok Bağırır.. Ama farkında olmaz.elinde ne varsa yırtar kırar..kaç kere üzerindeki kıyafetleri yırttığı oldu...sakin ol demekten herşeyi sırf konu daha fazla uzamasın diye alttan almaktan yoruldum.. Ve bugün bitsin artık ben yoruldum dedim..ama bir yandan yavrumun ayrılmış anne babaya sahip olmasından dolayı vicdanen rahatsız oluyorum.. Ama bitsin dediğimde bile eşim hiç alttan almadan ..iyi o zaman olmuyorsa olmuyordur.bitsin demez mi iyice sinirlendim..eşimin bence psikolojik sorunları var..ama bunu kabul etmiyor..halbuki konuşarak bi anlaşabilsek..ikimizde öğretmeniz ama konuşmayı anlaşmayı başaramadık. Oysaki benim evlenirken ne hayallerim vardı..off offfff ne zor şeymiş şu evlilik..2 yılda evlilikten soğudum valla..:KK43:(((((
Bosanmak istemiyorsan tedavi olması gerekiyor eşinin.

Sinirli insanla yaşamak çok zor cidden. Ama adamın huyu bu asla değişmez. Anca sakinleştirici ilaçlarla belki biraz daha yatışır ama o ilaçları da eşinizin içeceğini sanmıyorum. Ona bile sinirlenir belki de.😒

Okulda müdüre böyle sinirlenebiliyor mu orda tutabiliyorsa kendini demek ki kontrol edebiliyor sorun ezebildiklerine karsi bence kendini tutmamasi

Boşanmak kolay değil :( eşinizin psikolojik sorunu var
Psikoloğa gitseydnz yada bir aile terapisyenine.

Sen "boşanalım" dediğinde, "tamam olur" diye hiç diretmeden hemen kabul etmesinin sebebi, senin ondan boşanmayacağını, blöf yaptığını düşünmesidir.

Bu tarz erkekler, yumurta kapıya gelince panikleyip süt dökmüş kediye dönerler.
Aynen katılıyorum

Durum cok kötü ya. Yapma canım rezıl oluyoruz yerıne, senın o agzını yrtarım sen kim oluyosunda benı küçük düsürüyosun insanların içinde deseysin. Buyuk ihtimalle manşet olmustun. Adam güzellikle söyleyınce bile bukadar kduruyosa gerısını tahmın bile etmek istemiyorum

Çoğunuzun yanında bağırıp , eşya kırıyor mu ?

Ben 2 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşimin evlendiğimizden beri sinirlenme huyu var olur olmadık herşeye sinirleniyor.. Bi bak iyiyse bi bak aklına hiç gelmiyecek yerde sinirleniyor. Kaç kere dışarıda rezil olduğumuzu düşündüğüm anlar oldu. canım bak duyucaklar.lütfen tartışmayalım demekten yoruldum..eşim Bana karşı şiddet uygulamıyor. Bi kaç kere gerçi kolumu sıktı.. Ama sinirlendiğinde bi görseniz dişlerini sıkar. Sinirli ve keskin bakar. çok Bağırır.. Ama farkında olmaz.elinde ne varsa yırtar kırar..kaç kere üzerindeki kıyafetleri yırttığı oldu...sakin ol demekten herşeyi sırf konu daha fazla uzamasın diye alttan almaktan yoruldum.. Ve bugün bitsin artık ben yoruldum dedim..ama bir yandan yavrumun ayrılmış anne babaya sahip olmasından dolayı vicdanen rahatsız oluyorum.. Ama bitsin dediğimde bile eşim hiç alttan almadan ..iyi o zaman olmuyorsa olmuyordur.bitsin demez mi iyice sinirlendim..eşimin bence psikolojik sorunları var..ama bunu kabul etmiyor..halbuki konuşarak bi anlaşabilsek..ikimizde öğretmeniz ama konuşmayı anlaşmayı başaramadık. Oysaki benim evlenirken ne hayallerim vardı..off offfff ne zor şeymiş şu evlilik..2 yılda evlilikten soğudum valla..:((((((
1.Adım
Bir şekilde eş kişisi destek almaya ikna edilir
2.adım
Psikiyatriste gidilir
3.Adım
Psikiyatristin önerdiği ilacın reçetesiyle eczaneye gidilir
4.Adım
İlaç alınır
5.Adım
Artık eşiniz yumuşacık bir adam olur

Mutsuz bir anne , üstünü başını yırtan bir baba ile ne kadar sağlıklı büyüyecek çocuğunuz? Lütfen böyle düşünmeyin.

Ben 2 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşimin evlendiğimizden beri sinirlenme huyu var olur olmadık herşeye sinirleniyor.. Bi bak iyiyse bi bak aklına hiç gelmiyecek yerde sinirleniyor. Kaç kere dışarıda rezil olduğumuzu düşündüğüm anlar oldu. canım bak duyucaklar.lütfen tartışmayalım demekten yoruldum..eşim Bana karşı şiddet uygulamıyor. Bi kaç kere gerçi kolumu sıktı.. Ama sinirlendiğinde bi görseniz dişlerini sıkar. Sinirli ve keskin bakar. çok Bağırır.. Ama farkında olmaz.elinde ne varsa yırtar kırar..kaç kere üzerindeki kıyafetleri yırttığı oldu...sakin ol demekten herşeyi sırf konu daha fazla uzamasın diye alttan almaktan yoruldum.. Ve bugün bitsin artık ben yoruldum dedim..ama bir yandan yavrumun ayrılmış anne babaya sahip olmasından dolayı vicdanen rahatsız oluyorum.. Ama bitsin dediğimde bile eşim hiç alttan almadan ..iyi o zaman olmuyorsa olmuyordur.bitsin demez mi iyice sinirlendim..eşimin bence psikolojik sorunları var..ama bunu kabul etmiyor..halbuki konuşarak bi anlaşabilsek..ikimizde öğretmeniz ama konuşmayı anlaşmayı başaramadık. Oysaki benim evlenirken ne hayallerim vardı..off offfff ne zor şeymiş şu evlilik..2 yılda evlilikten soğudum valla..:KK43:(((((

Şu sinirlerine hakim olamayan erkekler yok mu+!! Ah deliriyorum

Ben 2 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşimin evlendiğimizden beri sinirlenme huyu var olur olmadık herşeye sinirleniyor.. Bi bak iyiyse bi bak aklına hiç gelmiyecek yerde sinirleniyor. Kaç kere dışarıda rezil olduğumuzu düşündüğüm anlar oldu. canım bak duyucaklar.lütfen tartışmayalım demekten yoruldum..eşim Bana karşı şiddet uygulamıyor. Bi kaç kere gerçi kolumu sıktı.. Ama sinirlendiğinde bi görseniz dişlerini sıkar. Sinirli ve keskin bakar. çok Bağırır.. Ama farkında olmaz.elinde ne varsa yırtar kırar..kaç kere üzerindeki kıyafetleri yırttığı oldu...sakin ol demekten herşeyi sırf konu daha fazla uzamasın diye alttan almaktan yoruldum.. Ve bugün bitsin artık ben yoruldum dedim..ama bir yandan yavrumun ayrılmış anne babaya sahip olmasından dolayı vicdanen rahatsız oluyorum.. Ama bitsin dediğimde bile eşim hiç alttan almadan ..iyi o zaman olmuyorsa olmuyordur.bitsin demez mi iyice sinirlendim..eşimin bence psikolojik sorunları var..ama bunu kabul etmiyor..halbuki konuşarak bi anlaşabilsek..ikimizde öğretmeniz ama konuşmayı anlaşmayı başaramadık. Oysaki benim evlenirken ne hayallerim vardı..off offfff ne zor şeymiş şu evlilik..2 yılda evlilikten soğudum valla..:((((((
O kadar benziyor ki yaşadıklarımız.kendimi okudum resmen.Alttan almazlar tamam bitsin derler evden ayrılınca öyle de yapamazlar döndürmeye uğraşırlar dönünce 1-2 gün iyi sonra yine aynı..sarmal gibi devam eder durur.Ben pes ettim bosaniyorum tek uzuldugum şey 17 aylık bebeğim ama onun için bile olsa katlanamiyorum artık.Biz de konuşamıyoruz hakaret istiyorum konuşmak bir sorunu çözmek istediğimde.
Hakkımızda hayırlısı olsun

esinin psikologa ihtiyaci var sanirim..
onu guzelce uyar birdaha yaparsa biter dersin..
baktin olmuyor eger sende yorulduysan kaldiramam bu adami bir omur boyle cekemem dersen..
birak degmez omur tuketmeye derim..

eşini kesinlikle ikna edip psikolojik tedavi görmesi lazım yoksa evlılık yurumez

sinirlendiğinde yaptıklarını keşke birileri videoya alsa sonrasında kendini bir izlese acaba ne der ,belki o zaman psikolojik destek almak ister .Hemen bitsin evlilik tamam mutsuzsunuz ama benve eşinizi destek almaya ikna edin ya da çevrenizde sözünü dinlediği birisi ikna etsin ,hem size hem öğrencilerine yazık .İnşallah herşey düzelir.

Back
X