Eşim olacak kişi benimle dalga geçti sanırım 🥺

Ayak bahane sizin başka sorunlarınız var belli.

Sizden ayrı tutuyorum şaka yapılınca sinirlenen gülmeyen insanlar da çok yorucu. Gül geç işte.
Ama kendisinin şakaları yersizdir genelde bu ve benzeri şeyler şaka mı yapıyor alay mı ediyor anlamıyor insan...

Ama kendisinin şakaları yersizdir genelde bu ve benzeri şeyler şaka mı yapıyor alay mı ediyor anlamıyor insan...
Resmi bi ilişkiniz mi var acaba?
Ne bileyim eşime şaka da yaparım bazen alay da ederim. Çok yakın arkadaşlarıma da öyle. Onlar da aynı şekilde bana davranabilir. Samimiyetimize güvenir alınmam yani.

Eşinle aranda bir resmiyet mi var canım??? Neden sormuyorsun ona?? Ama bence şaka yapmış sana.. seninle dalga geçmek için yapmamıştır bence yani niye seni üzmek için yapsın ki adam durduk yere? Sen bence hem yoruldun hem de ayağındaki probleme canın sıkıldı ondan hassaslaştın.. Bugün özel gününde misin acaba sen :cool:
4 yıl olacak evliyiz karısının bu gibi şeyleri hoş karşılamadığını bilir insan ama değil mi.

Ne bileyim eşime şaka da yaparım bazen alay da ederim. Çok yakın arkadaşlarıma da öyle. Onlar da aynı şekilde bana davranabilir. Samimiyetimize güvenir alınmam yani.
Ben sağlıkla ilgili şakaları yersiz bulurum yapım böyle.

4 yıl olacak evliyiz karısının bu gibi şeyleri hoş karşılamadığını bilir insan ama değil mi.
Anlıyorum o zaman diyecek birşey yok ama sende çok hassas yaklaşıyorsun gibi kendini çok yıpratırsın ama bu şekilde.. Erkek kişileri maalesef bizim gibi ince düşünen varlıklar değil. Yani çok da şey yapmamak lazım:işsiz:

Merhaba kızlar benim ayağımda bir rahatsızlık gelişti ve bir ayağımda oluşu nedeniyle aksak aksak yürüyorum evde.
Eşim akşam ben kalkıp biraz öyle dolaninca fark etti topalladigimi.
Neyse ben işimi bitirip oturdum bir süre sonra eşim mutfağa gitmek için kalktı bir baktım benim gibi topallayarak ve bana bakıp gülerek gidiyor çok ağrıma gitti, sizce ne demek bu🥺
Benim esimde bana hamileyken penguen diyodu taklit ediyodu 😂😂hala diyo 🤦🏻‍♀️verdim cocugu kucaginaa dedim sende su aygiri oldun 😂😂 hayat bu kadar kucuk seylere takilmak icin kisa esinizle sakalasamicaksaniz kimle sakalascaksiniz gulun gecin illa ki onunda bi falsosu olucak :cool:

Merhaba kızlar benim ayağımda bir rahatsızlık gelişti ve bir ayağımda oluşu nedeniyle aksak aksak yürüyorum evde.
Eşim akşam ben kalkıp biraz öyle dolaninca fark etti topalladigimi.
Neyse ben işimi bitirip oturdum bir süre sonra eşim mutfağa gitmek için kalktı bir baktım benim gibi topallayarak ve bana bakıp gülerek gidiyor çok ağrıma gitti, sizce ne demek bu🥺
yahu kocan bu , sokaktan geçen adam değil ki, karısına takılmış işte abartma boşu boşuna.insan sevdiğiyle uğraşır yahu insan eşine espri de mi yapamıycak sürekli ciddiyet asık suratla mı yaşıycaz.gül geç.bana da yapılıyo (dizimde dönem dönem tutan ağrılarım vardır) , babam takılır mesela , aman sen kendine bak manken derim :D

İkili ilişkinizle ilgili başka bir sorununuz yoksa alınmak bir yana “ne dalga geçiyorsun ya” diyip kırlent veya terlik fırlatmalık bir şaka 😀

Yav benim erkek arkadaşım telefonuma o kadar absurt kayıtlı kı sürekli dalgaya alırım ben eşimle sevgılımle şakalaşamıcaksamda öleyim :KK53:

.yalniz ben öyle hareket yapanlara sınır oluyorum bacağı rahatsız olan insanlarda var böyle şeylerin şakasını da tahammülüm yok düşünürüm bi an benimle mi dalga geçti ya da öyle olan insanlarla mi

Back
X