- Konu Sahibi BugsBunnyyy
yaaBende öyle düşünüyorum hastalıkların dalgası olmaz birde kendini öyle yamuk yaptı ki ben o kadar çirkin mi görünüyorum dedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaBende öyle düşünüyorum hastalıkların dalgası olmaz birde kendini öyle yamuk yaptı ki ben o kadar çirkin mi görünüyorum dedim![]()
Ama kendisinin şakaları yersizdir genelde bu ve benzeri şeyler şaka mı yapıyor alay mı ediyor anlamıyor insan...Ayak bahane sizin başka sorunlarınız var belli.
Sizden ayrı tutuyorum şaka yapılınca sinirlenen gülmeyen insanlar da çok yorucu. Gül geç işte.
Resmi bi ilişkiniz mi var acaba?Ama kendisinin şakaları yersizdir genelde bu ve benzeri şeyler şaka mı yapıyor alay mı ediyor anlamıyor insan...
4 yıl olacak evliyiz karısının bu gibi şeyleri hoş karşılamadığını bilir insan ama değil mi.Eşinle aranda bir resmiyet mi var canım??? Neden sormuyorsun ona?? Ama bence şaka yapmış sana.. seninle dalga geçmek için yapmamıştır bence yani niye seni üzmek için yapsın ki adam durduk yere? Sen bence hem yoruldun hem de ayağındaki probleme canın sıkıldı ondan hassaslaştın.. Bugün özel gününde misin acaba sen![]()
Ben sağlıkla ilgili şakaları yersiz bulurum yapım böyle.Resmi bi ilişkiniz mi var acaba?
Ne bileyim eşime şaka da yaparım bazen alay da ederim. Çok yakın arkadaşlarıma da öyle. Onlar da aynı şekilde bana davranabilir. Samimiyetimize güvenir alınmam yani.
Kalıcı engeliniz olsa haklı bulurdum sizi de geçici durum için tepkili olmanız benim için biraz abartı.Ben sağlıkla ilgili şakaları yersiz bulurum yapım böyle.
Başka konularda şaka yaparsa kizmam gülerim ama pek mizah anlayışımız uymaz bu olay sağlıkla ilgili olunca çok kırıldım ne bileyim.Şaka yapmış ne var bu kadar put gibi durcakmısınız evde
Sizde haklısınız duygusal bi zamanınıza denk gelmişBaşka konularda şaka yaparsa kizmam gülerim ama pek mizah anlayışımız uymaz bu olay sağlıkla ilgili olunca çok kırıldım ne bileyim.
Anlıyorum o zaman diyecek birşey yok ama sende çok hassas yaklaşıyorsun gibi kendini çok yıpratırsın ama bu şekilde.. Erkek kişileri maalesef bizim gibi ince düşünen varlıklar değil. Yani çok da şey yapmamak lazım4 yıl olacak evliyiz karısının bu gibi şeyleri hoş karşılamadığını bilir insan ama değil mi.
HaklısınızAnlıyorum o zaman diyecek birşey yok ama sende çok hassas yaklaşıyorsun gibi kendini çok yıpratırsın ama bu şekilde.. Erkek kişileri maalesef bizim gibi ince düşünen varlıklar değil. Yani çok da şey yapmamak lazım![]()
Benim esimde bana hamileyken penguen diyodu taklit ediyoduMerhaba kızlar benim ayağımda bir rahatsızlık gelişti ve bir ayağımda oluşu nedeniyle aksak aksak yürüyorum evde.
Eşim akşam ben kalkıp biraz öyle dolaninca fark etti topalladigimi.
Neyse ben işimi bitirip oturdum bir süre sonra eşim mutfağa gitmek için kalktı bir baktım benim gibi topallayarak ve bana bakıp gülerek gidiyor çok ağrıma gitti, sizce ne demek bu![]()
yahu kocan bu , sokaktan geçen adam değil ki, karısına takılmış işte abartma boşu boşuna.insan sevdiğiyle uğraşır yahu insan eşine espri de mi yapamıycak sürekli ciddiyet asık suratla mı yaşıycaz.gül geç.bana da yapılıyo (dizimde dönem dönem tutan ağrılarım vardır) , babam takılır mesela , aman sen kendine bak manken derimMerhaba kızlar benim ayağımda bir rahatsızlık gelişti ve bir ayağımda oluşu nedeniyle aksak aksak yürüyorum evde.
Eşim akşam ben kalkıp biraz öyle dolaninca fark etti topalladigimi.
Neyse ben işimi bitirip oturdum bir süre sonra eşim mutfağa gitmek için kalktı bir baktım benim gibi topallayarak ve bana bakıp gülerek gidiyor çok ağrıma gitti, sizce ne demek bu![]()
Yav benim erkek arkadaşım telefonuma o kadar absurt kayıtlı kı sürekli dalgaya alırım ben eşimle sevgılımle şakalaşamıcaksamda öleyimResmi bi ilişkiniz mi var acaba?
Ne bileyim eşime şaka da yaparım bazen alay da ederim. Çok yakın arkadaşlarıma da öyle. Onlar da aynı şekilde bana davranabilir. Samimiyetimize güvenir alınmam yani.