Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de bunun neresi komik anlamadım, bunun şakası mı olur,
saçma saçma cevaplar vermediğine iyi yapmış da konu sahibi yuz göz olmamak lazım eşle bile, insanlar nasıl evlilikler yaşıyor neleri normalleştiriyor şaşırıyorum kalıyorum.
Aranızdaki samimiyete bağlı ama bana yapılsa bende kırılırdım.Sağlık gibi konularda şaka yapmam ve bana yapanıda afedersiniz itin bilmemneresine sokarım.
Abarttiginizi dusunmuş olabilir mi? Benim babannemde arada ilgi çekmek için etrafta topallayarak yururdu.
Geçen sene ben sakatlanmiştim koltuk degnegiyle yuruyordum evde ve her adımda çıkıt çıkıt diye ses cikariyordum. Eşim korku filmi gibi diye dalga geçiyordu
Çokta şeyyapmamak lazim sanki
Ekleme yapiyorum.
Adama durumunuzu anlatmak yerine niye karşisinda topallayarak yuruyorsunuz ve soru sormasini bekliyorsunuz ki? Soylemediginiz için onemsiz diye dusundu belki. Siz de garipsiniz.
Ayagimi geçen bocek isirmiş herhade hafif şişip kizarmişti onu bile eşime mesaj atip "bennni isirmişşlaaar" yazmiştim yetmezse fotograf bile atarim. Sizde sorun bence