eşim olacak sorunlu adamdan da, evlilikten de soğudum...nefret ediyorum

Canım benim seninki öz güven eksikliği kendine güvenemiyorsun kesinlikle psikoloğa gitmelisin Ailenden sana yardımcı. Olabilecek birileri yokmu ayakları üzerinde durabilen çalışıp ekmeğini kazanan bir kadınsın niye kendini bu adama mecbur hissediyorsun bir yazında yeni yıl bana ve aileme bol para getirsin yazmışsın maddi imkansızlıktanmı boşanamıyorsun senin aldığın maaş sana yetmiyormu psikolojim bozula bozula kocamın yanında et yiyeceğime onurumla gururumla soğan ekmek yerim ama sen herşeye rağmen bunları bahane ediyorsun boşanmamak için gibi geldi bana.yok ben herşeye rağmen bu kocayı çekecem kaderim bu diyorsan ki kaderede istesen kendin yön verebilirsin yinede Allah yardımcın olsun

Allah elbette goruyor duyuyor.. Simdi imtihandasin.. Ölmek yerine karar ver.. Ayrilmak gibi bi secenek de var sonucta.. Eger duzelme ve iyi olma ihtimali yoksa, kafani netlestir ve ayril.. Eger umit var diyorsan da kesinlikle cabala.. Ama lutfen simdi cocuk dusunme..

Bu evliliğe çocuk getirilmez ki.
Zaten eşin çocuk gibi mubarek.
Neden bekliyorsun o evde, bu deli adamı neden çekiyorsun

Kurtuluşunuz ya sizin ya da eşinizin ölmesi mi?
Bir dilekçeyle de kurtulabilirsiniz..

Cook uzuldum allah yardimciniz olsun.sabir versin.sakin cocuk yapmayin.

ben bu konuya taktım.
konu sahibesi eski konularınızdan alıntıladım bunları.
hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.
sanırım şunu çıkarabiliriz yazdıklarınızdan.
1. ihtimal: siz bu adamı eziyet etmesine rağmen seviyorsunuz (stockholm sendromu)
2. ihtimal: belirttiğiniz gibi "bu adamdan boşanırsam bir daha evlenemem" korkusu
3. ihtimal: boşanırsam onlar kazanmış olacak, bu kavganın kazananı benden başkası olamaz saçmalığı
4. ihtimal: çok ciddi bir psikolojik sıkıntınız var. tedavi olmanız lazım.

aradım taradım bir tane akıllı mantıklı sebep bulamadım şu durumunuza.

:KK31: Pes vakit ayırdın bunca seye yani
O halde 4. Şıkkı seçiyoruz konu sahibi iyi değil
Boşanıp tedavi olması şart

güçlü olduğum ve gurumdan hasta olmak pahasına yürütmeye çalışıyorum
Guc ve gururla tam tersini yapman gerekmiyor mu? Gucluysen tek basina kalmayi goze alabilirsin, gururluysanda onun hakeretlerine ve tavirlarina katlanmazsin. Insana hayati bu kadar zehir eden biriyle zorlamanin anlami hic yok bence. Calisiyorumda demissin, ne guzel iste. Boyle bi hayat gecmes, sagligindan olursun.

daha önceki konulardan da bilen bilir. evlendiğimden beri mutsuzum...kirada oturuyoruz ama gösteriş meraklısı...ailesi tarafından çok güzel sömürülüyoruz. sırf aileme yardım edemem diye ne çocuk ister ne bir borca girer...ben ne anladım bu evlilikten...keşke evlenmeseydim, keşke ailemle otursaydım çok mutlu ve huzurlu olurdum. kavgasız bir haftamız, huzurlu geçen bir günümüz yok...ne konuşur ne hatır sorar..ikimizde çalışıyoruz...sadece uzanır tv izler, herşeyi benden bekler...psikolojik sorunları olduğunu da düşünüyorum garip hareketleri var...seni doktora götüreyim derim, sen delisin sen git der...sen anormalsin der....sürekli tehdit ediyor. sen kimsin diye aşağılıyor. ben çocuğumuz olsun aile olalım diye evlendim dediğimde, sırf çocuk için evlenmek istediysen, evlenmeden de çocuk sahibi olabilirdin. ameliyatla tüp bebekle babasız da çocuk olurdu dedi. şok oldum. hep sineye çektim. topluma onunla çıkmaya dahi utanıyorum...nefret ediyorum. rabbim inşallah sesimi duyuyordur ya benim canımı alsın ya da onun...sürekli ağlaya sızlaya huzursuz ve mutsuz bir ömür

Madem iş bedduaya kaldı ne bekliyorsunuz ,kurtarın kendinizi,
Çalışıyormuşsunuz zaten eziyetiniz sizden başka kime ?
Madem bu adam ''adam olmaz'' diyorsun e yapacak tek şey kalıyor kangrenli bölgeyi kesip atmak !
Ailenizden herhangi biriyle istişare ettiniz mi ? Onların fikri ne yönde,
Yani ufacık bir umut ışığı dahi görüyorsanız savaşın diyeceğim fakat adam pek bir vurdum duymaz anlattığınıza göre,

daha önceki konulardan da bilen bilir. evlendiğimden beri mutsuzum...kirada oturuyoruz ama gösteriş meraklısı...ailesi tarafından çok güzel sömürülüyoruz. sırf aileme yardım edemem diye ne çocuk ister ne bir borca girer...ben ne anladım bu evlilikten...keşke evlenmeseydim, keşke ailemle otursaydım çok mutlu ve huzurlu olurdum. kavgasız bir haftamız, huzurlu geçen bir günümüz yok...ne konuşur ne hatır sorar..ikimizde çalışıyoruz...sadece uzanır tv izler, herşeyi benden bekler...psikolojik sorunları olduğunu da düşünüyorum garip hareketleri var...seni doktora götüreyim derim, sen delisin sen git der...sen anormalsin der....sürekli tehdit ediyor. sen kimsin diye aşağılıyor. ben çocuğumuz olsun aile olalım diye evlendim dediğimde, sırf çocuk için evlenmek istediysen, evlenmeden de çocuk sahibi olabilirdin. ameliyatla tüp bebekle babasız da çocuk olurdu dedi. şok oldum. hep sineye çektim. topluma onunla çıkmaya dahi utanıyorum...nefret ediyorum. rabbim inşallah sesimi duyuyordur ya benim canımı alsın ya da onun...sürekli ağlaya sızlaya huzursuz ve mutsuz bir ömür
Ayrılmanız için birinin ölmesi mi gerekiyo?? İlginç bi mantık :KK57::KK57:

hayat bazen çok uzun gibi gelir bazende çok kısa ama ne olursa olsun hayatının geri kalanını güzel geçirmeni tavsiye ederim
özelliklede çocugun yoksa 1 sanıye bile düşünme

Çevrendekiler sevinip mutlu olsun diye çırpınıyorsun peki sen ne zaman mutlu olucaksın ?

ayy canım benim yaaa.ne allah canımı alsın diyorsun sus ..allahın gücüne gider.elin oğlu için canından vazgeçiyor.delimisin sen hayat yaşamaya deger.çoluk yok çocuk yok boşa gitsin allahın delisini. başka birini bukur evlenirsin.şuna bak deli ailesini yardım edicek diye çocuk yapmıyo niye evlenmiş sadece seks için mi onuda o dışarda yapabilir sana babasız çocuk sahibi olabilirisin aklını vercegine oda evlenmeden ihtiyaçlarını görebilicegini akıl etseydi. ayyy çok sinir oldum töbe töbe ımsık ımsık bide ailesinin ihtyaçlarını karşılıcakmışşş bak bak ben eşşek gibi çalışcam anasına danasına yedircem olduuuuu yok öyle bir dünyaaa aklını başına al güzelimmmm bunla hayat geçmezzz çocukda yok salla gitsinnn..

Back
X