• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim olacak sorunlu adamdan da, evlilikten de soğudum...nefret ediyorum

sadece şiddet, aldatma vs. olduğu zaman boşanmak gerekmez
eğer anlattığınız kadar mutsuzsanız bu evliliğin bir geleceği yok demektir
aksini düşünüyor ve boşanmak istemiyorsanız, buraya yazdıklarınız abartı demektir
biz çok gelenekçi bir aileyiz ve boşanma gibi bir olay bizde olmaz.kefenin çıkacak denilir

Ömrünün geri kalanını böyle geçirmek zorunda değilsin
boşanmak senin elinde
çocuk olmaması iyi olmus..

Valla size mustahak diyesim geliyor.bukadar sorunlu insandan birde cocuk yapacaktiniz oylemi.nolur hayatinizi mahvetmeyin.dunyaya bidaha gelmiceksiniz.muhtemelen baska kadinda vardir..
başka kadın olduğunu bilemiyorum. fakat benden önce hayatına girenler hep buna kazık atmış...ve hala onları sosyal medyadan takip ediyor. bunu biliyorum, o söylemiyor

daha önceki konulardan da bilen bilir. evlendiğimden beri mutsuzum...kirada oturuyoruz ama gösteriş meraklısı...ailesi tarafından çok güzel sömürülüyoruz. sırf aileme yardım edemem diye ne çocuk ister ne bir borca girer...ben ne anladım bu evlilikten...keşke evlenmeseydim, keşke ailemle otursaydım çok mutlu ve huzurlu olurdum. kavgasız bir haftamız, huzurlu geçen bir günümüz yok...ne konuşur ne hatır sorar..ikimizde çalışıyoruz...sadece uzanır tv izler, herşeyi benden bekler...psikolojik sorunları olduğunu da düşünüyorum garip hareketleri var...seni doktora götüreyim derim, sen delisin sen git der...sen anormalsin der....sürekli tehdit ediyor. sen kimsin diye aşağılıyor. ben çocuğumuz olsun aile olalım diye evlendim dediğimde, sırf çocuk için evlenmek istediysen, evlenmeden de çocuk sahibi olabilirdin. ameliyatla tüp bebekle babasız da çocuk olurdu dedi. şok oldum. hep sineye çektim. topluma onunla çıkmaya dahi utanıyorum...nefret ediyorum. rabbim inşallah sesimi duyuyordur ya benim canımı alsın ya da onun...sürekli ağlaya sızlaya huzursuz ve mutsuz bir ömür
neden katlanıyorsun peki?yani katlanma diye söylemiyorum merk aediyorum..

Düşüncelerin ölüme kadar gidiyorsa öldüreceğin tek şey evliliğin olsun
Gelenekçi bir aileyiz demişsin ama hangi gelenek evladın canından üstün
Ailenle mutsuz olduğunu paylaşsan sana destek olmazlar mı?
Evlatlarını bu yaşa elin oğlu hırpalasın diye getirmediler heralde

başka kadın olduğunu bilemiyorum. fakat benden önce hayatına girenler hep buna kazık atmış...ve hala onları sosyal medyadan takip ediyor. bunu biliyorum, o söylemiyor

Yahu celladina asik olmak böyle bi sey galiba..adam belli iste..neyin mücadelesi inadi bu??aci cekmek hosunuza mi gidiyor..

Bu kadar sorunlu biriyse hala çocuk mu istiyorsunuz. Yazık olmaz mı o çocuğa. Bu kadar bıktıysanız hala evliliği sürdürmeniz de garip geldi

Ah canim valla nediyim.ya bu deveyi gudeceksin.yada o diyardan gideceksin...

Back
X