- 14 Eylül 2019
- 175
- 459
- 18
- Konu Sahibi Mathildamati
-
Allah razi olsun saolunAllahım yardımcın olsun demek istedim sadece..
Allah sabır versin size.oglun sana ondan yadigar.onu enguzel şekilde yetiştir.bazen yapacak diyecek hicbisey olmuyorMerhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Merhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Onunla uzun bi yasam hayal etmistim yani nasil anlatsam erken oldu 25 yasindayim daha ama sanki bana sorsan 70 yasindaki insandan farksizim kılık kiyafetim i onemsemiyorum banyo bile yapmak istemiyorum yemek yemiyorum 40 kiloyum su anAllah sabır versin, evladına ve sana hayırlı sağlıklı uzun nasip etsin. Elbette unutmayacaksın ama alışacaksın, mecburen alışacaksın, be kadar canın yansada biliyorum acın hafifleyecek
Allah rzi olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Bazen çok sevdiklerimiz böyle erken ayrılınca hayat bitmiş gibi oluyor geride kalanlar için. Sabırlı, güçlü olmanız lazım bebeğiniz için...
Rabbim sizlere sabır versin çok üzüldüm.
Başınız sağolsun. Sabırlar diliyorumMerhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Saolun gercekten RABBIM dusmanima vermesin bazen guluyorum da ama gece uyurken aklimda sabah kalktigimda bi cift gorsem icim ciz ediyo hayatim hep yarim kalacak cocuklu bi aile gorsem uzuluyorum kiskanmak degil Rabbim baslarini bozmasin ama zorHayatim boyunca hep korltugum sey rabbim kimaeye yasatmasin tesellisi bile yok babam bn kucukkrn annmi kaybetmis hala hasretiyle yanar tutusurrabbim sana sabir versincanim bnim öbür dunyaya kalmis sevdaniz bu Kulupte hep eglendim ama ilk kez yuregim yandi alev aldi bizimle paylas derdini belki iyi gelir
Basligin bile icimi titretti tabi zor ama rabbim yuregini ferahlatsin amiiiiinSaolun gercekten RABBIM dusmanima vermesin bazen guluyorum da ama gece uyurken aklimda sabah kalktigimda bi cift gorsem icim ciz ediyo hayatim hep yarim kalacak cocuklu bi aile gorsem uzuluyorum kiskanmak degil Rabbim baslarini bozmasin ama zor
Al-lah razi olsun tesekkur ederim oum iyiki var zt o sayede gelecege umutlu bakıyorum birazTeselli sözcükleri çok boş o yüzden söylemeyeceğim. Yavrunuza tutunmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun. Kocaman sarılıyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?